ΜΑΛΛΙΑ

Αν σου αρέσει να πιάνεις τα μαλλιά σου μισά-μισά πρέπει να δοκιμάσεις αυτό το χτένισμα

Christian Vierig/Getty Images/Ideal Image

Γιατί να αφήσεις λυτά στους ώμους τα μαλλιά σου, όταν με μία κίνηση και χωρίς καμία ιδιαίτερη προσπάθεια, μπορείς να αναβαθμίσεις το συνηθισμένο χτένισμά σου;

 

Ανεξάρτητα από τον τύπο (ίσια, σγουρά, σπαστά κλπ)  ή το μήκος των μαλλιών σου (μακριά, κοντά, καρέ κλπ) , το στιλ και τις «κομμωτικές δεξιότητές σου», το να πιάσεις τα μαλλιά σου μισά-μισά είναι ίσως το πιο εύκολο και στιλάτο χτένισμα που μπορείς να κάνεις σε λιγότερο από 5 λεπτά.

Εδώ όμως, δεν είμαι για να σου περιγράψω το αυτονόητο aka το πώς δηλαδή θα ενώσεις δύο τούφες από τα μαλλιά σου μία από τα δεξιά και μία από τα αριστερά προκειμένου να τα πιάσεις μισά- μισά, αλλά για να σου προτείνω μία εναλλακτική, πιο στιλάτη εκδοχή του κλασικού half-up hairstyle. Είσαι έτοιμη να τη δεις και να εμπνευστείς για το δικό σου hair look;

Τα βήματα για να πετύχεις ένα πιο messy half-up hairstyle

Στο λογαριασμό της Chrissy Rasmussen ( hairby_chrissy) στο Instagram- που είναι γεμάτος με ωραία μαλλιά και χτενίσματα-εντοπίσαμε το παρακάτω video που δείχνει πώς μπορείς να κάνεις ένα μικρό update στο συνηθισμένο χτένισμά σου με λίγες κινήσεις, εξασφαλίζοντας στο τέλος ένα πιο messy (επιμελώς ατημέλητο) αποτέλεσμα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πατήσεις αρχικά play, να δεις όλα τα βήματα και στη συνέχεια να ακολουθήσεις τις οδηγίες για να κάνεις ένα παρόμοιο χτένισμα εύκολα και γρήγορα.

Τώρα, αν εκτός από το χτένισμά σου, σκέφτεσαι να πειραματιστείς και με το κούρεμα στα μαλλιά σου, δεν έχεις παρά να τσεκάρεις αρχικά μερικά hair looks με curtain bangs (από τα πιο αγαπημένα μας) αλλά και μερικά all time classic κουρέματα που δεν απογοητεύουν ποτέ!