ΜΑΛΛΙΑ

Αυτό το καρέ είναι το πιο chic κούρεμα του χειμώνα

Όπου μικρό μαύρο φόρεμα βάλε κοντό ίσιο καρέ. Γιατί ακριβώς όπως το LBD το ίσιο καρέ ήταν, είναι και θα είναι ένα από τα πιο διαχρονικά κουρέματα.

Το ίσιο καρέ δεν έχει layers, είναι απόλυτα συμμετρικό και σχηματίζει έναν ελαφρύ όγκο. Η χωρίστρα γίνεται στη μέση, οι άκρες είναι στρογγυλεμένες και γυρισμένες προς τα μέσα και το μήκος του φτάνει μέχρι το πηγούνι ή λίγο πιο κάτω. Είναι ένα κούρεμα που εκπέμπει French chic vibes και έχει μία ανεπιτήδευτα σοφιστικέ αισθητική. Πρόσθεσε ένα κόκκινο κραγιόν και δεν θέλεις κάτι άλλο.

Το είδαμε στις Fall/Winter 2021 συλλογές των οίκων όπως Dior, Celine, Mashama και Armani Prive. Φορεμένο με σακάκια και chunky πουλόβερ και αυστηρά παλτό. Το κοντό καρέ θα δώσει χαρακτήρα σε κάθε σου εμφάνιση. Το βλέπουμε παντού. Στο street style τον περασμένο Σεπτέμβριο και και σε πολλές διάσημες γυναίκες που αποφάσισαν να το υιοθετήσουν. Πρόσφατο παράδειγμα η Jessica Alba που αποχωρίστηκε τα extra long μακριά μαλλιά της και υιοθέτησε ένα κοντό ίσιο καρέ, που της πηγαίνει φανταστικά.

Είναι ένα stylish κούρεμα που πηγαίνει στα περισσότερα πρόσωπα. Απαιτεί, ωστόσο, να αφιερώσεις κάποιο χρόνο στο styling με βούρτσα και πιστολάκι. Αν βαριέσαι την διαδικασία μπορείς να δοκιμάσεις το flob – μία παρόμοια εκδοχή αλλά με ίσιες άκρες που είναι εξίσου stylish.

Κοντό καρέ: 8 ιδέες για να δοκιμάσεις το πιο chic κούρεμα

Για περισσότερη έμπνευση ακολουθούν παρακάτω 8 εικόνες με ίσιο καρέ από το streetstyle και τα runways για να σε εμπνεύσουν να το δοκιμάσεις.

ίσιο καρέ [email protected] / ImaxTree
[email protected]
ίσιο καρέ [email protected] / Dior/ImaxTree
[email protected]

Celine/ImaxTree

[email protected] / ImaxTree
[email protected]

foto Alessandro Lucioni / Gorunway.com / Armani Prive/ImaxTree

[email protected]

ίσιο καρέ

[email protected] / ImaxTree
[email protected]