ΜΑΛΛΙΑ

Το κόλπο να αποκτήσεις αφέλειες χωρίς να κόψεις τα μαλλιά σου

[email protected] Imaxtree Imaxtree

Ψέματα δεν θα σου πούμε. Οι αφέλειες το καλοκαίρι δεν είναι από τα χτενίσματα που θα σου προτείναμε να δοκιμάσεις στα μαλλιά σου. Εκτός κι αν μένεις κάπου που οι λέξεις ιδρώτας, ζέστη, καύσωνας, υγρασία σού είναι άγνωστες- δηλαδή ενδεχομένως κάπου εκτός Ελλάδας αυτή την περίοδο.

Παρ’ όλα αυτά, το καλοκαίρι είναι α)μία εποχή πριν το φθινόπωρο aka την εποχή που οι περισσότερες επιστρέφουμε από διακοπές και η ανάγκη για μία ανανέωση στο look μας είναι επιτακτική και β) αυτή η περίοδος που έχουμε άπλετο – πραγματικά- χρόνο να σκεφτούμε τι διαφορετικό θέλουμε να κάνουμε στα μαλλιά μας. Γιατί μετά το καλοκαίρι, μια επίσκεψη στο κομμωτήριο επιβάλλεται δεδομένης της φθοράς που υπόκεινται τα μαλλιά μας από τον ήλιο και τη θάλασσα.

Αν βρίσκεσαι λοιπόν, στην ξαπλώστρα σου, αλλά στο ίδιο mood aka σκέφτεσαι ποια θα είναι η επόμενη αλλαγή στα μαλλιά σου με την επάνοδό σου στην πόλη και στο γραφείο, τότε σίγουρα θα έχει περάσει από το μυαλό σου να δοκιμάσεις να κόψεις αφέλειες στα μαλλιά σου.

Το κόλπο να δεις αν σου πηγαίνουν οι αφέλειες

Είναι το χτένισμα που είδαμε να δοκιμάζουν πέρυσι πολλές διάσημες κυρίες της ελληνικής showbiz- βλέπε Ηλιάνα Παπαγεωργίου- αλλά και του Hollywood, εδώ και χρόνια η Alexa Chung, η Lucy Boynton και μας έβαλε σε πειρασμό, αλλά δεν τολμήσαμε. Μήπως είναι η ώρα; Μήπως αυτή είναι η φθινοπωρινή αλλαγή που θέλουμε να κάνουμε στα μαλλιά μας; Τα ερωτήματα πολλά και η απόφαση μεγάλη (πόσο μάλλον αν δεν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που πειραματίζονται συχνά με το hair look τους). Το καλύτερο θα ήταν να υπήρχε ένας τρόπος να δεις αν σου πηγαίνουν οι αφέλειες χωρίς να κόψεις τα μαλλιά σου. Κι όμως, ο τρόπος υπάρχει και τον ξέρουμε. Για την ακρίβεια, όχι εμείς, αλλά η blogger bilintinamakeup (το όνομά της στο Instagram) η οποία ετοίμασε το παρακάτω βίντεο που δείχνει πώς θα καταλάβεις αν σου πηγαίνουν οι αφέλειες ή όχι. Πάτα play.