ΜΑΛΛΙΑ

8 rainbow hairlooks γιατί έρχεται το πρώτο Pride σαββατοκύριακo

Instagram/uy_tang/

Η τάση των rainbow hair, το να βάφεις, δηλαδή, τα μαλλιά σου στα χρώματα του ουράνιου τόξου ή σε πιο pastel αποχρώσεις, δεν είναι σε καμία περίπτωση καινούργια. Ανά περιόδους, βέβαια, την έχουμε δει να γίνεται viral στα social media (it’s #pridemonth) αλλά και να μας συστήνεται σε διάφορες εκδοχές της, άλλες πιο διακριτικές και άλλες πιο ιδιαίτερες, όπως τα rainbow roots.

 

Από την άλλη πλευρά, για να είμαστε ειλικρινείς, τα rainbow hair δεν είναι το πρώτο πράγμα που θα σκεφτούμε οι περισσότερες από εμάς, όταν έχουμε κατά νου να κάνουμε μία αλλαγή στα μαλλιά μας- πόσο μάλλον, αν θέλουμε να κάνουμε κάτι διακριτικό στο χρώμα τους. Δεν τη λες σε καμία περίπτωση συμβατική τάση και η γνώμη του hair colorist είναι καθοριστική στην όλη διαδικασία (αλλά και στη συντήρησή τους).

Παρόλα αυτά, έρχεται Σαββατοκύριακο, είναι καλοκαίρι, ο Ιούνιος είναι ο μήνας του Pride και είτε θέλεις να κάνεις μία τρέλα στα μαλλιά σου, βάφοντας ακόμη και τις άκρες τους στα χρώματα του ουράνιου τόξου, είτε απλά να περάσεις ευχάριστα την ώρα σου χαζεύοντας #rainbowhair, εμείς είμαστε εδώ για να σου δώσουμε το απαραίτητο hair inspo.

Από total rainbow hair έως και rainbow ρίζες ή άκρες, παρακάτω συγκεντρώσαμε 8 τέλεια rainbow hairlooks που είδαμε τελευταία στο Instagram. Το πιο σημαντικό σημείο σε περίπτωση που το έχεις πάρει ήδη απόφαση είναι η βάση των μαλλιών σου – αν έχεις, δηλαδή,  ξανθά μαλλιά μπορείς να δουλέψεις πάνω σε αυτή, την ανοιχτή βάση, διαφορετικά θα πρέπει να τα ανοίξεις πρώτα, πάντα με την καθοδήγηση του κομμωτή σου. Είσαι έτοιμη να απολαύσεις rainbow hair;

Rainbow hair inspo