ΝΥΧΙΑ

It’s #PrideMonth και αυτό είναι το πιο τέλειο rainbow μανικιούρ που μπορείς να κάνεις μόνη σου

O Ιούνιος είναι ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού και ο μήνας του Pride, που μας υπενθυμίζει τη σημασία της αποδοχής.

 

 

 

 

Και Pride σημαίνει αγάπη, γιορτή, αποδοχή, διαφορετικότητα, ελεύθερη έκφραση του εαυτού σου- μεταξύ άλλων και μέσα από τη σεξουαλικότητά σου. Σημαίνει σεβασμός και ελευθερία, γι αυτό κατά μία έννοια, δεν θα έπρεπε να συμβαίνει μόνο μία φορά (τον Ιούνιο), αλλά όλο τον χρόνο.

Τα χρώματα του ουράνιου τόξου σήμα κατατεθέν του Pride πρωταγωνιστούν και αποτελούν έμπνευση για κάθε τι, μεταξύ άλλων και για πολλά fashion και beauty brands που επιβεβαιώνουν μέσα από τις συλλογές αλλά και αρκετές ενέργειές τους τη στήριξή τους στην LGBTQI+ κοινότητα.

Κι αν γιορτάζεις το Pride, αλλά το βασικότερο σου αρέσει το nail art και τα χρώματα του ουράνιου τόξου, δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις ένα rainbow μανικιούρ, όπως αυτό που έκανε η nail artist Amy Le, σε συνεργασία με την OPI, ειδικά αφιερωμένο για το #PrideMonth γιατί  #ColoristheAnswer.

«Pride σημαίνει να αισθάνεσαι περήφανος και ότι αξίζεις. Είναι αυτός ο αυτοσεβασμός που έχεις για τον εαυτό σου, που δεν νιώθεις την ανάγκη να κρύψεις ποιος είσαι αληθινά και αυτό που πιστεύεις. Η γνώση του  ότι η αγάπη τα κατακτά όλα και η αγάπη είναι αγάπη» σχολίασε χαρακτηριστικά η nail artist εξηγώντας step by step πώς μπορεί να το πετύχει κάποιος μόνος του στο σπίτι. Πάτα play στο video!