ΜΑΚΙΓΙΑΖ

8 φανταστικοί τρόποι να βάλεις το eyeliner στο festive μακιγιάζ σου

Imaxtree

Τα Χριστούγεννα πέρασαν και βαδίζουμε ολοταχώς προς την Πρωτοχρονιά. Μία ημέρα που τα προηγούμενα χρόνια για τους περισσότερους ήταν συνώνυμο με τη λέξη πάρτι. Λαμπερά ρούχα, ακόμα πιο λαμπερά μακιγιάζ και μεγάλη προετοιμασία για να υποδεχτούμε τον νέο χρόνο (κυρίως) χορεύοντας. Φέτος τα πράγματα είναι αρκετά διαφορετικά. Κι όμως επιμένουμε να θέλουμε να φτιάξουμε τη διάθεσή μας. Να βαφτούμε και να ετοιμαστούμε. Και σίγουρα το festive μακιγιάζ μας θα περιλαμβάνει eyeliner. Όταν δεις τα 8 makeup looks που ακολουθούν θα καταλάβεις τον λόγο.

Το πρωτοχρονιάτικο μακιγιάζ μας είναι συνυφασμένο με κόκκινο κραγιόν και bold eye looks. Φέτος όμως λέμε να αφήσουμε τα πράγματα λίγο πιο απλά στο festive μακιγιάζ μας και να δοκιμάσουμε την πολυπόθητη γραμμή eyeliner. Άλλωστε, έχουμε τον χρόνο για δοκιμές. Αν είσαι στο ίδιο mood θα σου πω ότι φυσικά μπορείς να βάλεις το eyeliner στην απλή εκδοχή του, με την τέλεια cat eye φιλοσοφία, όμως μπορείς να δοκιμάσεις κι άλλα φανταστικά makeup looks που του δίνουν χρώμα και το κάνουν να δείχνει διαφορετικό. Δες αυτά τα 8 μακιγιάζ και θα εμπνευστείς 100%.

Petite Cat Eye

Μαύρη καθαρή γραμμή eyeliner με μία διακριτική προέκταση στη γωνία του ματιού. Κλασικό, διαχρονικό, φανταστικό.

Βάλε το περίτεχνο παστέλ eyeliner στο μακιγιάζ σου

Ένα υπέροχο beauty look από τη makeup artist Samuel Paul. Αρκετά statement και διαφορετικό χρησιμοποιεί το παστέλ eyeliner όχι μόνο στη γραμμή του άνω βλεφάρου της, αλλά δημιουργεί μία υπέροχη καμπύλη, βάζοντας στο παιχνίδι και το κινητό βλέφαρο.

Η λεπτή γραμμή eyeliner αλλιώς

Δεν χρειάζεται να κρατήσεις τη γραμμή αποκλειστικά στην περιοχή των βλεφαρίδων. Η Shahd Batal σηκώνει διακριτικά τη γραμμή στην εσωτερική γωνία των ματιών της και το αποτέλεσμα είναι σούπερ κομψό.

Χρώμα ανάμεσα στις γραμμές

Αντί να αντιμετωπίζεις το eyeliner ως μία απλή γραμμή, σκέψου πως μπορεί να γίνει το περίγραμμα για να προσθέσεις χρώμα στο μακιγιάζ σου.

Bold χρώμα

Αναρωτιέσαι με τι θα συνδυάσεις το total black σύνολό σου; Αυτή η πληθωρική γραμμή (που γίνεται σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο) είναι η απάντηση.

Eyeliner με ασυμμετρίες σε ένα φανταστικό μακιγιάζ

Έντονο πορτοκαλί, cat eye γραμμή στην εξωτερική γωνία των ματιών και τονισμένες εσωτερικές γωνίες. Υπέροχο.

Eyeliner μόνο στις γωνίες

Επένδυσε σε ένα eyeliner σε έντονη απόχρωση και σχεδίασε τις γραμμές σου μόνο στις γωνίες των ματιών σου -εσωτερικές και εξωτερικές. Το μπλε ταιριάζει τέλεια με την bronze σκιά σε αυτό το μακιγιάζ.

Neon αποχρώσεις σε eyeliner για ένα καθόλου συνηθισμένο μακιγιάζ

Χρησιμοποίησε ένα eyeliner σε έντονη neon απόχρωση και σχεδίασε τη γραμμή σου τόσο στο πάνω, όσο και στο κάτω βλέφαρο.