ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Υγρό eyeliner: 3 πράγματα που πρέπει να προσέξεις πριν αγοράσεις το επόμενο

Imaxtree Imaxtree

Για να πετύχεις το πιο τέλειο cat eye look  χρειάζεται να έχεις και τους κατάλληλους συμμάχους, τα σωστά εργαλεία- στην προκειμένη περίπτωση, το σωστό eyeliner στο νεσεσέρ σου.

 

Δεν είναι λίγοι, άλλωστε, οι makeup artists που υποστηρίζουν πως «ένα καλό υγρό eyeliner θα πρέπει να ανήκει μέσα στα βασικά καλλυντικά κάθε γυναικείου νεσεσέρ». Το θέμα σε κάθε περίπτωση είναι να βρεις αυτό που ταιριάζει σε εσένα. Εκείνη τη φόρμουλα που είναι ιδανική στη δική σου περίπτωση και σε βολεύει περισσότερο.

Το πρώτο βήμα για να καταλήξεις στο «καταλληλότερο» για το δικό σου μακιγιάζ; Να δοκιμάσεις αρκετά και διαφορετικά. Παρόλα αυτά, υπάρχουν μερικά βασικά πράγματα που μπορείς να διακρίνεις εξ αρχής και σίγουρα θα σε βοηθήσουν στην τελική επιλογή υγρού eyeliner χωρίς να ξοδέψεις άπειρα χρήματα ή να κουραστείς. Ποια είναι αυτά; Οι περισσότεροι makeup artists καταλήγουν στα εξής τρία.

 

 

 

Τα 3 πράγματα που πρέπει να τσεκάρεις πριν πάρεις το επόμενο eyeliner:

Πρώτο και βασικότερο, η εύκολη εφαρμογή aka η άκρη- μύτη που θα έχει το eyeliner που θα επιλέξεις. Ανάλογα με το τι σε βολεύει να χρησιμοποιείς περισσότερο, αλλά και το αποτέλεσμα που θέλεις να πετύχεις μπορείς να επιλέξεις ένα υγρό eyeliner είτε σε μορφή pen με εξαιρετικά λεπτή και εύκαμπτη μύτη που εγγυάται ακριβή και εύκολη εφαρμογή χωρίς μεγάλη προσπάθεια, είτε σε μορφή μαρκαδόρου, αν θέλεις να δημιουργήσεις ένα sexy, έντονο cat eye look. Φυσικά υπάρχουν και τα υγρά eyeliners με πινελάκι για μοναδική ακρίβεια.

Έπειτα, καλό είναι να τσεκάρεις πόσο γρήγορα στεγνώνει από τη στιγμή που θα το απλώσεις στα μάτια σου, έτσι ώστε να εξασφαλίζεις υψηλή ακρίβεια χωρίς να μουντζουρώνεσαι. Last but not least, ανεξάρτητα από τον τύπο eyeliner που θα επιλέξεις, φρόντισε σε κάθε περίπτωση να απλώνεται απαλά στα μάτια σου, χωρίς να σε «γδέρνει».

Φυσικά, εκτός από τα παραπάνω, η υψηλή περιεκτικότητά σε χρωστικές και η αδιάβροχη σύνθεσή του μεγάλης διάρκειας είναι μερικά ακόμη σημεία που πρέπει να τσεκάρεις πριν πάρεις καινούργιο eyeliner.