ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Αν είσαι πρωτάρα με το eyeliner, αυτό το trick θα σου λύσει τα χέρια

Imaxtree Imaxtree

Κόκκινο κραγιόν και μαύρο eyeliner: Ένας από τους πιο άχαστους συνδυασμούς στο μακιγιάζ εδώ και δεκαετίες. Κι ενώ τα πράγματα όσο αφορά το κραγιόν είναι εύκολα… στο eyeliner, οι περισσότερες, δυσκολευόμαστε (οκ, υπάρχουν και οι experts του είδους).

 

Αν λοιπόν δεν ανήκεις στην κατηγορία των experts, αλλά στις πρωτάρες και αγωνίζεσαι κάθε φορά να πετύχεις την πολυπόθητη γραμμή με το eyeliner, αυτό το άρθρο σε αφορά καθώς βρήκαμε το τέλειο trick που θα σε βοηθήσει να τα καταφέρεις τελικά ακόμη κι αν δεν έχεις σταθερό χέρι.

Για την ακρίβεια, η makeup expert Anna Kravtchenko ( με λογαριασμό στο Instagram annnnnna_kravchenko) σκέφτηκε έναν έξυπνο και ομολογουμένως καθώς φαίνεται super χρηστικό τρόπο για να πετύχει το απόλυτο cat eye look.

Το κόλπο με το eyeliner

Όχι, δεν βρήκε κάποιο μαγικό ραβδί που να κάνει μόνο του τη γραμμή στα μάτια μας, ούτε κάποιο ακριβό εργαλείο ή προϊόν διαφορετικό από τα άλλα. Απλά σκέφτηκε πιο πρακτικά και κατέληξε να κάνει ένα άψογο cat eye look με δύο αυτοκόλλητα επιθέματα τύπου hansaplast.

Στην ουσία, αυτό που έκανε, ήταν να τοποθετήσει τα δύο αυτοκόλλητα επιθέματα με τέτοιο τρόπο ώστε να οριοθετήσει τη γραμμή που θα έκανε με το eyeliner στα μάτια της- ένα στο πάνω βλέφαρο (οριζόντια) και ένα στο κάτω μέρος και πιο συγκεκριμένα στην εξωτερική γωνία των ματιών με κλίση προς τα έξω.  Στη συνέχεια, γέμισε τη γραμμή με το eyeliner. Φυσικά, με αυτόν τον τρόπο, ρυθμίζοντας κάθε φορά τα αυτοκόλλητα, μπορεί κάθε γυναίκα να πετύχει όποιο πάχος θέλει στο cat eye look της. Στο τέλος, με αρκετή προσοχή και χρησιμοποιώντας ένα τσιμπιδάκι για τα φρύδια αφαιρεί τα αυτοκόλλητα από τα μάτια της.

Σε αυτό το σημείο, πάτα play στο παρακάτω video να δεις όλη τη διαδικασία βήμα- βήμα!