ΜΑΛΛΙΑ

6 προϊόντα για να στεγνώσεις τα μαλλιά σου στον μισό χρόνο (και να έχεις αποτέλεσμα κομμωτηρίου)

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, η αναμονή με το πιστολάκι ανά χείρας μέχρι να στεγνώσουν τα μαλλιά μου μετά το λούσιμο, δεν ήταν ό,τι καλύτερο μου είχε συμβεί. Και δεν ήταν μόνο θέμα χρόνου (άνθρωπος την τελευταίας στιγμής εδώ) αλλά και μαλλιών.

 

Γιατί, όσο περισσότερη ώρα χρειαζόμουν για να στεγνώσω τα μαλλιά μου, τόσο πιο πολύ τα ταλαιπωρούσα με τις υψηλές θερμοκρασίες ή την εστίαση με το πιστολάκι σε μία συγκεκριμένη περιοχή πάνω στο κεφάλι μου, χωρίς να το καταλαβαίνω καλά- καλά. Στις παραπάνω κακές συνήθειες πρόσθεσε και το γεγονός πως ξεχνούσα να εφαρμόσω ένα θερμοπροστατευτικό προϊόν πριν το πιστολάκι.

Παρόλα αυτά, το θέμα του χρόνου (τα λεπτά μου φαίνονταν αιώνας) παρέμενε μεγάλο θέμα στο κεφάλι μου. Μέχρι που αποφάσισα να μην στεγνώνω τα μαλλιά μου με πιστολάκι, εκτός κι αν είχα στα χέρια μου ένα blow dry spray που εξασφάλιζε ταχύτερο στέγνωμα και θερμοπροστασία. 2 σε 1 και συμφέρει.

Τα blow dry sprays μειώνουν το χρόνο στεγνώματος με μια νέα τεχνολογία η οποία δεν περιέχει αλκοόλ που προκαλεί αφυδάτωση της τρίχας, ενώ παράλληλα, προσφέρουν θερμοπροστασία βοηθώντας στην ελαστικότητα των μαλλιών. Τα περισσότερα είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους μαλλιών, συμπεριλαμβανομένων των βαμμένων μαλλιών.

Πώς χρησιμοποιείς τα blow dry sprays;

Ανακίνησε καλά πριν από κάθε χρήση. Εφάρμοσε απευθείας σε νωπά μαλλιά ή χώρισε τα μαλλιά σου σε τέσσερα μέρη μετά το λούσιμο και αφού τα σκουπίσεις με μια πετσέτα, άπλωσε μία γενναιόδωρη ποσότητα σε κάθε μέρος τους. Χτένισε και στη συνέχεια, χρησιμοποίησε το πιστολάκι και πρόσθεσε οποιοδήποτε προϊόν styling.

6 προϊόντα για να μειώσεις δραστικά το χρόνο στεγνώματος

Με ανάλαφρη σύνθεση αυτό το spray μαλλιών δημιουργήθηκε για να μειώνει το χρόνο του στεγνώματος κατά 50%! Αλλά δεν μένει μόνο εκεί, προστατεύει από τη θερμότητα και τις UV ακτίνες, τιθασσεύει το φριζάρισμα, αποτρέπει το σπάσιμο αφήνοντας τα μαλλιά πιο απαλά και λαμπερά! Είναι κατάλληλο για βαμμένα μαλλιά

Αυτό το primer μαλλιών μειώνει δραστικά το χρόνο στεγνώματος. Από 90% φυτικής και φυσικής προέλευσης συστατικά,προετοιμάζει άψογα τα μαλλιά για να δεχθούν το styling και το πιστολάκι. Πιο συγκεκριμένα το φυσικής προέλευσης γαλακτικό οξύ από ζαχαρότευτλα σφραγίζει τα λέπια της τρίχας, επιτρέποντας στις ίνες τους να ξεμπλέκονται γρήγορα και άμεσα, ώστε να αυξάνεται η ροή του αέρα που διαπερνά τα μαλλιά, κι έτσι να μειώνεται άμεσα ο χρόνος στεγνώματος και το styling. Παράλληλα, το μαλακτικό μίγμα από καρύδα μειώνει το σπάσιμο της τρίχας από το πιστολάκι και τη θερμότητα κατά 93% και τα ενυδατικά συστατικά καλαμποκιού ενυδατώνουν τα μαλλιά και συμβάλλουν στην προστασία από την βλάβη που προκαλεί η θερμότητα από το πιστολάκι και το styling.

Το Speed Dry μειώνει το χρόνο στεγνώματος κατά 30% με μια νέα τεχνολογία η οποία δεν περιέχει αλκοόλ που προκαλεί αφυδάτωση της τρίχας. Το Speed Dry χρησιμοποιεί ένα πολυμερές το οποίο αφαιρεί τα μόρια νερού από την επιφάνεια της τρίχας όσο τα στεγνώνεις με το πιστολάκι. Το σύμπλεγμα κερατίνης πανθενόλης και αμινοξέων βοηθούν στην ανανέωση της ελαστικότητας των μαλλιών. Προσφέρει θερμοπροστασία και ενυδάτωση, ενώ παράλληλα, προλαμβάνει την αφυδάτωση, την καταστροφή και την αλλοίωση του χρώματος. Δεν περιέχει αλκοόλ, θειικά, γλουτένη και cruelty-free. Είναι κατάλληλα για βαμμένα, ξηρά, κατεστραμμένα ή ευαίσθητα μαλλιά.

 

Κατάλληλη για όλους τους τύπους μαλλιών (συμπεριλαμβανομένων των βαμμένων μαλλιών), η διφασική φόρμουλα λειτουργεί για να προσφέρει άμεσο όγκο και ανόρθωση ριζών. Το έλαιο και οι υδατικές φάσεις του κάνουν πιο γρήγορο το στέγνωμα με πιστολάκι, φροντίζοντας να αφήνουν τα μαλλιά απαλά και ελαστικά.

 

Το OSiS+ Blow & Go express blow-dry spray προσφέρει πιο γρήγορο και εύκολο στέγνωμα με πιστολάκι και βελτιωμένο έλεγχο του styling. Η νέα φόρμουλα παρέχει καλύτερο έλεγχο του style και του φριζαρίσματος, προστατεύοντας παράλληλα από τη θερμότητα. Αποτέλεσμα; Πιο λαμπερά και απαλά μαλλιά!

Αυτή η θερμοπροστατευτική lotion διαμόρφωσης, εξασφαλίζει αποτελεσματικό styling με μεγάλη διάρκεια, χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία SRS. Η δράση της ενεργοποιείται με τη χρήση συσκευών styling (σεσουάρ/σίδερο) και προστατεύει την τρίχα μέχρι τους 230°C. Η μοναδική σύνθεσή του διαμορφώνει οποιαδήποτε μορφή styling με μεγάλη ευκολία. Plus: Προστατεύει από το φριζάρισμα έως και 96 ώρες.