ΜΑΛΛΙΑ

4 beauty τρόποι να χρησιμοποιήσεις το πιστολάκι εκτός από το να στεγνώνεις τα μαλλιά σου

[email protected] Imaxtree Imaxtree

Οι κινήσεις συγκεκριμένες μετά το λούσιμο. Πρώτα στεγνώνεις τα μαλλιά σου ταμποναριστά με την πετσέτα και έπειτα πιάνεις στα χέρια σου το πιστολάκι. Πατάς το μαγικό κουμπί, ανοίγει, ρυθμίζεις τη θερμοκρασία και την ένταση του αέρα και στεγνώνεις την κόμη σου. Σωστά;

Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζεις πως οι χρήσεις του σεσουάρ δεν περιορίζονται μόνο στα μαλλιά σου. Βρήκαμε ακόμη τέσσερις τρόπους να το εντάξεις στη beauty ρουτίνα σου και να σου φανεί εξίσου χρήσιμο και σωτήριο, όσο στο hair look σου.

Στο μανικιούρ σου

Λίγα πράγματα μπορούν να συγκριθούν με τα λεπτά που περιμένεις να στεγνώσουν τα νύχια σου. Κι αν η υπομονή δεν συγκαταλέγεται μέσα στα βασικά ταλέντα σου, τότε πάρε το πιστολάκι γρήγορα στα χέρια σου. Γύρισε το διακόπτη στον κρύο αέρα και τη μεσαία ένταση και ξεκίνα να τα στεγνώνεις από μία μικρή απόσταση.

Με το ψαλιδάκι των βλεφαρίδων σου

Είναι από τα «μοιραία» λάθη που κάνεις με το ψαλιδάκι βλεφαρίδων και σου στερούν ακόμη περισσότερο μήκος και καμπυλότητα στις βλεφαρίδες σου. Γιατί, ζεσταίνοντας για μερικά δευτερόλεπτα, το ψαλιδάκι βλεφαρίδων με το πιστολάκι πριν τη χρήση του στις βλεφαρίδες σου, βοηθάς στο να γίνουν ακόμη πιο καμπυλωτές.

Στο μπουντουάρ σου

Η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά και στην περίπτωση που πήρες απόφαση να καθαρίσεις το μπουντουάρ σου από τη σκόνη και τα χνούδια, το πιστολάκι μπορεί να σε βοηθήσει. Σε ένα πρώτο στάδιο, γύρισέ το στον κρύο αέρα και χρησιμοποίησέ το κυρίως στις πιο «δύσκολες» περιοχές για να διώξεις τη σκόνη. Σε δεύτερο στάδιο, συνέχισε με το σκούπισμα, ως συνήθως.

Με το self tan

Αυτό το tip κράτησέ το κυρίως για την άνοιξη και τις αρχές καλοκαιριού, όταν αρχίζεις να απλώνεις τα self tan προϊόντα στο σώμα σου. Και σ’ αυτή την περίπτωση, το πιστολάκι μπορεί να μειώσει το χρόνο που χρειάζεται να περιμένεις για να στεγνώσει το self tan. Το μόνο που πρέπει να σιγουρευτείς είναι πως το έχεις γυρίσει στον κρύο αέρα για να μην καείς.