ΜΑΛΛΙΑ

5 χτενίσματα με πλεξούδες, το μόνο μπλέξιμο που χρειάζεσαι το τριήμερο

i[email protected] Imaxtree

Ξεκινάω με το δεδομένο πως για να διαβάζεις αυτές τις γραμμές σου αρέσει το hairstyling και γενικότερα να δοκιμάζεις διαφορετικά χτενίσματα στα μαλλιά σου. Και δεν γίνεται να μη συμφωνήσεις μαζί μου, πως οι πλεξούδες είναι μία αγαπημένη επιλογή στο χτένισμα των περισσότερων από εμάς, πόσο μάλλον τώρα το καλοκαίρι.

Οι πλεξούδες μπορούν να συνδυαστούν από τις πιο χαλαρές, μέχρι και τις πιο επίσημες εμφανίσεις μας- από τη βόλτα στο νησί έως και αν είσαι καλεσμένη σε γάμο, όλες τις ώρες της ημέρας και της νύχτας. Plus: Ακόμη ένας λόγος που τις αγαπάμε; Μπορούν να μας ”σώσουν” από μία bad hair day, να καμουφλάρουν τη ρίζα που κατέβηκε, να κρύψουν τη λιπαρότητα, ακόμη και να μας γλιτώσουν από την υγρασία και το φριζάρισμα στο νησί.

Το τριήμερο λοιπόν, μόλις ξεκίνησε, η διάθεσή μας είναι ανεβασμένη- καθότι τριήμερο- και οι πλεξούδες έχουν και θα έχουν την τιμητική τους. Με έμπνευση από το Pinterest, λοιπόν, συγκεντρώσαμε 5 super φρέσκα, καλοκαιρινά χτενίσματα με πλεξούδες, που μπορείς να δοκιμάσεις ανάλογα με το μήκος των μαλλιών σου- είτε έχεις κοντά, είτε μακριά μαλλιά-  αναβαθμίζοντας το look σου μέσα σε λίγα λεπτά. Τι λες;

Δύο ανάποδες γαλλικές είναι ό,τι πρέπει για να πιάσεις τα μαλλιά σου και να γλιτώσεις το φριζάρισμα

Αν σου αρέσουν τα messy χτενίσματα, αυτό είναι ένα hair look που μπορείς να δοκιμάσεις

Τι θα έλεγες για μία πλεξούδα που θα χωρίζει μισά-μισά τα μαλλιά σου;

Αν πάλι λατρεύεις τα πιο bohemian, ρομαντικά χτενίσματα, αυτό είναι ένα χτένισμα που αξίζει να δοκιμάσεις

Είσαι ponytail girl αλλά σου αρέσουν και οι πλεξούδες; Αυτό το χτένισμα είναι για εσένα!