ΧΤΕΝΙΣΜΑ

12 τέλεια χτενίσματα ιδανικά για το σπίτι, τα zoom calls, το virtual ραντεβού σου

Instagram

Συνεχίζουμε να μένουμε σπίτι, όμως παράλληλα η ζωή μας συνεχίζεται. Όπως και τα zoom meetings, τα group calls με τους φίλους μας για virtual βραδιές, τα dinner ακόμα και εντός σπιτιού. Αναζητάμε μία ευκαιρία για επισημότητα που θα μας βγάλει από τους ρυθμούς της καθημερινότητάς μας ακόμα κι αν η τοποθεσία (σπίτι) μένει σταθερή. Άσε για λίγο το messy bun σου (για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αλλά όχι μόνο) και κάνε κάτι διαφορετικό. Σε περίπτωση που έχεις ανάγκη από #beautyinspo, τα χτενίσματα που ακολουθούν είναι φανταστικά, με romantic αισθητική και πάνω από όλα πολύ εύκολα για να τα δημιουργήσεις μόνη σου στο σπίτι.

Μπορεί οι συνθήκες που βιώνουμε τους τελευταίους μήνες να μην βοηθούν αρκετά, όμως υπάρχουν μικρές καθημερινές κινήσεις που μπορούν να μας φτιάξουν τη διάθεση. Το να φορέσουμε τα αγαπημένα μας ρούχα, να κάνουμε το μακιγιάζ μας και να φτιάξουμε τα μαλλιά μας είναι μερικοί τρόποι που λειτουργούν και μας βγάζουν από το μονότονο mood της καραντίνας. Τα hairlooks που ακολουθούν είναι τόσο όμορφα και τόσο εύκολα που θα σε κινητοποιήσουν. Και το πιο σημαντικό; Πρόκειται για χτενίσματα που μπορείς πολύ εύκολα και γρήγορα να κάνεις μόνη σου στο σπίτι. Για να γιορτάσεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, για να απαντήσεις στο επόμενο zoom call σου ή απλά για να φτιάξεις τη διάθεσή σου στο σπίτι.

12 εύκολα χτενίσματα που μπορείς να κάνεις μόνη σου στο σπίτι

Ένα loose ψηλό bun όπως αυτό της Olivia Palermo είναι πανεύκολο και σοφιστικέ –και θα σου πάρει μόλις 5 λεπτά για να το φτιάξεις.

Μία στολισμένη στέκα θα κάνει ακόμα και μία bad hair day να δείχνει αλλιώς. Μία στρατηγική κίνηση που μέσα σε δευτερόλεπτα θα σου χαρίσει το τέλειο hairlook.

Τα μίνι hair clips στη μία πλευρά των ισιωμένων μαλλιών σου θα ανανεώσουν πολύ εύκολα και γρήγορα το stylish καρέ σου.

Θα χρειαστείς μερικά μόνο λεπτά για να χωρίσεις τα μαλλιά σου στη μέση, να τα τραβήξεις προς τα πίσω και να τα στερεώσεις σε ένα χαμηλό bun.

Ίσιωσε τα μαλλιά σου με την πρέσα σου και πιάσε τα σε ένα χαμηλό ponytail. Το αποτέλεσμα θα απογειωθεί αν στολίσεις τα μαλλιά σου με statement hair clips.

Αν έχεις curtain bangs κάνε τη χωρίστρα σου στη μέση και άσε τα μαλλιά σου φυσικά και ανεπιτήδευτα. Όπως κάνει η σούπερ stylish Γαλλίδα, Jeanne Damas.

Οι μίνι πλεξούδες θα πάρουν τα μαλλιά από το πρόσωπό σου με τον πιο updated τρόπο. Οι fashionistas το επιλέγουν όλο και πιο συχνά και μας εμπνέουν.

Ακόμα και το ροκ δερμάτινο δείχνει ρομαντικό με αυτό το hairlook. Ένα ψηλό ponytail με τους χαλαρούς κυματισμούς να ενισχύουν τη messy αισθητική.

Ένα χαμηλό ανεπιτήδευτο σινιόν με τις άκρες να περισσεύουν και τις μπροστινές τούφες να πέφτουν τέλεια στο πρόσωπο.

Αυτό το γαλλικό καρέ είναι πάντα ετοιμοπόλεμο και αβίαστα κομψό χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια -η απόλυτη έμπνευση αν σκέφτεσαι να κόψεις τα μαλλιά σου.

To ίσιο καρέ αποκτά glam διάσταση με τη βοήθεια των hair clips σε χρυσό τοποθετημένα ασύμμετρα.

Τα μισά -μισά πιασμένα μαλλιά είναι πάντα μία καλή επιλογή, τόσο για ίσια, όσο και για σγουρά μαλλιά. Ένα statement clip θα κάνει τη διαφορά.