ΖΩΔΙΑ

Μηνιαίες προβλέψεις Ιουλίου για όλα τα ζώδια

Προβλέψεις για τον μήνα Ιούνιο από το e-zwdia.gr. Mην ξεχάσεις να ρίξεις μια ματιά και στον ωροσκόπο σου. Έχουμε και λέμε:

Κριός

Δεν είστε πολύ ευχαριστημένοι με τη σχέση σας; Ή ακόμα σκέφτεστε εκείνη την παλιά αγάπη; Ο Άρης και ο ανάδρομος Ερμής στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας σάς ζητούν να θέσετε τα όρια σας αν ο αγαπημένος σας καταπατά την αξιοπρέπειά σας. Ίσως αντίθετα χρειαστεί να τον/την διαβεβαιώσετε ότι όλα είναι καλά μεταξύ σας, αν υπήρξαν διαφωνίες. Μήπως κάποια αντίθετα επιχειρήματα οδήγησαν μια φιλική συζήτηση σε σύγκρουση; Δηλώστε απλά τις απόψεις σας, αλλά προσέξτε τις εγωιστικές τάσεις σας  που αιωρούνται στην ατμόσφαιρα. Υπάρχει κάποια παλιά αγάπη που είναι κρυμμένη στην ψυχή σας; Αν πάρετε την πρωτοβουλία και την προσεγγίσετε, προχωρήστε με προσοχή.

Ψάχνετε ένα νέο σπίτι; Η Ηλιακή έκλειψη και η Αφροδίτη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού, ξυπνάει την ανάγκη σας να βρείτε ένα σπίτι που σάς ευχαριστεί και σάς ηρεμεί. Το να πηγαίνετε από δω και από κει μπορεί να είναι διασκεδαστικό, αλλά αν δεν έχετε ένα ήσυχο μέρος για να ηρεμήσετε, όλη σας η ζωή θα είναι αποσυντονισμένη. Η εύρεση ή η δημιουργία αυτού του σπιτιού θα μπορούσε να γίνει ο απόλυτος στόχος σας. Ίσως ακόμα κάνετε μια ανακαίνιση ή ίσως να μετεγκατασταθείτε! Επόμενη ερώτηση: Να νοικιάσετε ή να αγοράσετε; Μην αποκλείσετε τη δυνατότητα να γίνετε ιδιοκτήτης ακινήτου στο εγγύς μέλλον.

Η Σεληνιακή έκλειψη ταρακουνά τον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, φέρνοντας ένα σημαντικό κεφάλαιο της επαγγελματικής σας ζωής στην κορύφωσή του. Αυτή η έκλειψη θα μπορούσε να μεταβάλει μόνιμα την καριέρα σας προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο. Κάτι που έχει τεθεί σε κίνηση τον τελευταίο καιρό θα μπορούσε να εκδηλωθεί από το πουθενά. Τους επόμενους έξι μήνες, μια νέα ευκαιρία θα σας κάνει να πείτε αντίο στον παλιό τρόπο σκέψης σας και ίσως ακόμη και στην τρέχουσα δουλειά σας. Η σχέση σας με τον πατέρα σας ή ένα σημαντικό άντρα στη ζωή σας θα μπορούσε να περάσει από ένα μεταβατικό στάδιο τώρα.

Ταύρος

Ακόμα και κάτω από τις καλύτερες περιστάσεις, μπορεί να αισθάνεστε λίγο άγχος στο σπίτι σας ή/και με την οικογένειά σας. Με τον Άρη και τον ανάδρομο Ερμή στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, ίσως να εκνευριστείτε από τους θορύβους έξω από το παράθυρό σας ή ένας συγκάτοικος έρχεται αργά στο σπίτι και σας διαταράσσει τον ύπνο. Αντί να διοχετεύσετε επιθετικά τον εκνευρισμό σας, γιατί να μην ασχοληθείτε με τη βελτίωση αυτής της σχέσης ή του σπιτιού σας; Αλλάξτε τη διακόσμηση, αντικαταστήστε παλιές οικογενειακές φωτογραφίες με διαφορετικές ή ακόμα βγείτε έξω από το σπίτι σας απολαμβάνοντας την καλοκαιρινή δροσιά.

Το ταξίδι ξεκινά με ένα μόνο μικρό βήμα και με την Ηλιακή έκλειψη και την Αφροδίτη στον τρίτο οίκο σας, των μεταφορών και της επικοινωνίας, θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα. Ξεκινήστε να ψάχνετε ευκαιρίες τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και σε μικρή απόσταση από την πόλη σας, ίσως βρείτε κάποιον όπου με την πάροδο του χρόνου η σχέση γίνει πιο οικεία. Αυτή η έκλειψη φέρνει μια αναταραχή στις δραστηριότητές σας και την κοινωνική σας ζωή. Κατά τους επόμενους έξι μήνες, ίσως συνεργαστείτε με ένα στενό φίλο, συνεργάτη ή ακόμα και έναν αδελφό για ένα έργο που σας ωφελεί και τους δύο. Ακόμα ψάχνετε για το κομμάτι του παζλ που λείπει από τη ζωή σας; Κάποιος που ξεσηκώνει το μυαλό σας μπορεί να εμφανιστεί, έτσι δώστε προσοχή στους ανθρώπους γύρω σας.

Η εκκαθάριση του μυαλού σας από παγιωμένες και στερεότυπες σκέψεις ανοίγει το δρόμο προς μια νέα φιλοσοφία ζωής, χάρη στη Σεληνιακή έκλειψη στον ένατο οίκο σας, της επέκτασης και της φιλοσοφίας. Το πάθος σας για ζωή φτάνει στο απόγειό του καθώς γιορτάζετε την καρποφορία ενός πράγματος για το οποίο είχατε προσπαθήσει τους τελευταίους έξι μήνες. Αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, μια πρόσφατη τολμηρή κίνησή σας μπορεί να σας οδηγήσει σε έναν συναρπαστικό, πλούσιο νέο πελάτη. Ένα ταξίδι το οποίο είχατε ονειρευτεί, μπορεί επίσης να γίνει πραγματικότητα. Γιορτάστε τη νέα σας ζωή!

Διάβασε ακόμα: Τα 3 ζώδια που είναι πιο καχύποπτα μέσα στη σχέση τους

Δίδυμοι

Η διπλωματία σας αποδίδει καθώς ο Άρης κινείται στον τρίτο οίκο σας, των ιδεών και της επικοινωνίας. Σας βοηθά να προβάλετε τη δημιουργικότητά σας και τις ιδέες σας, εξορμάτε σε ένα κοινωνικό ξεφάντωμα, είστε γρήγοροι και κινητικοί. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου των έξι εβδομάδων, είστε σε νοητική εγρήγορση, ικανοί να κάνετε πολλά πράγματα μαζί, ακόμη και τα πιο απίθανα. Οι γύρω σας είναι ενθουσιασμένοι από τις δυνάμεις της πειθούς σας, και πραγματικά, τίποτα δεν σας σταματά. Επισήμανση: Ο κυβερνήτης πλανήτης σας ο Ερμής είναι ανάδρομος, έτσι σκεφτείτε πολύ καλά τι λέτε και πως κινείστε. Ενεργώντας εγωιστικά και αλαζονικά, δεν μπορείτε ποτέ να πάρετε τις καλύτερες αποφάσεις.

Η Ηλιακή έκλειψη και η Αφροδίτη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, σάς δείχνει τον τρόπο για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα και θα μπορούσε να φέρει ένα νέο κύμα ευημερίας. Οι εκλείψεις φωτίζουν ό, τι κρύβεται στις σκιές, ίσως να μην έχετε δει αυτό που έρχεται! Κάτι που ίσως κάνατε για μηδενική αμοιβή θα μπορούσε να αποδειχθεί μεγάλο ταλέντο που επωφελείστε τους επόμενους έξι μήνες. Αν χρειάζεται να αλλάξετε τον προϋπολογισμό σας, αυτή η έκλειψη θα μπορούσε να φέρει μια κλήση αφύπνισης. Μην είστε νωχελικοί, αναζητήστε μια εργασία που σας προσφέρει καλύτερο μισθό. Εάν πρέπει να επεκτείνετε τις δεξιότητές σας για να βελτιώσετε το μισθό σας, επενδύστε τώρα στην εκπαίδευση.

Η Σεληνιακή έκλειψη στον οικείο όγδοο οίκο σας επισφραγίζει τη … συμφωνία για μια πιο οικεία σχέση με το σύντροφό σας. Θα μπορούσε επίσης να φέρει ένα σημαντικό σημείο καμπής σε μια σημαντική σχέση σας, ίσως ακόμη και ένα τέλος. Έχει έρθει η ώρα να αποφασίσετε … ή όλα ή τίποτα! Αισθάνεστε τα πάντα «μαύρο-άσπρο» τώρα, έτσι θα πρέπει να είστε αρκετά σαφείς και σίγουροι όσον αφορά το ποια κατεύθυνση θα πάρετε. Ωστόσο, ίσως πρέπει να περιμένετε λίγες μέρες έως ότου εξασθενίσει η ένταση της έκλειψης πριν πάρετε τελικές αποφάσεις. Αυτή η έκλειψη μπορεί επίσης να επιφέρει σαρωτικές οικονομικές αλλαγές. Η ακίνητη περιουσία σας, μια συνεργασία ή μια ευκαιρία για παθητικό εισόδημα θα μπορούσε να σας αποφέρει ένα απροσδόκητο χρηματικό ποσό.

Καρκίνος

Να είστε προσεκτικοί και επιμελείς όσον αφορά τη διαχείριση των χρημάτων σας, η ισορροπία του προϋπολογισμού σας σίγουρα θα σας βοηθήσει να αποφύγετε το περιττό άγχος και τις αποτυχίες. Ο Άρης και ο ανάδρομος Ερμής στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, σάς ζητούν να αποφύγετε τις παρορμητικές αγορές και την υπερβολική αισιοδοξία για τα οικονομικά σας. Προσέξτε τις ενέργειές σας, αν εναρμονίζονται με τις βασικές αξίες σας. Για παράδειγμα, αν λέτε ότι θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα για ένα σπίτι, μπορείτε να κόψετε τις περιττές σπατάλες; Εάν το σύμπαν σας έχει φέρει μια νέα εργασία, αυτή είναι μια καλή περίοδος για να προετοιμαστείτε και να αξιολογήσετε αν αυτή η δουλειά εξυπηρετεί τους στόχους σας. 

Ευτυχισμένο το Νέο Έτος σας, γιορτάστε! Η Ήλιακή έκλειψη στο ζώδιό σας μαζί με την Αφροδίτη σάς κάνουν ιδιαίτερα ξεχωριστούς. Εξελίσσουν τη ζωή σας σε γρήγορους ρυθμούς. Αυτή η έκλειψη σας ωθεί να κάνετε μακρόχρονες αλλαγές και να συνεχίσετε να κυνηγάτε ατρόμητα τα όνειρά σας. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας για να κάνετε μια λίστα με τις επιθυμίες σας και μην κάνετε πίσω. Κάντε τα πιο μεγάλα όνειρα! Και υπάρχει ένα διπλό μπόνους: Οι σπόροι που φυτεύετε σήμερα θα εκδηλωθούν σε έξι μήνες από τώρα, με την αντίστοιχη Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σας, διπλασιάζοντας τα δώρα που μπορεί να φέρει το φεγγάρι. Συνεχίστε να αγωνίζεστε, και όπως είπε ο Κομφούκιος, «αυτός που θέλει να είναι σταθερά ευτυχισμένος πρέπει να αλλάζει συχνά».

Η Σεληνιακή έκλειψη ταρακουνά τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, έτσι αν βγαίνετε με κάποιον/α για κάποιο χρονικό διάστημα, θα μπορούσε να υπάρξει προοπτική δέσμευσης στον ορίζοντα, καθώς οι εκλείψεις μπορούν να φέρουν τολμηρά σημεία καμπής. Αν είστε σε μακροχρόνια σχέση, εσείς και ο σύντροφός σας θα μπορούσατε να αποφασίσετε να κάνετε το επόμενο βήμα, είτε αυτό σημαίνει να μετακομίσετε μαζί, να αγοράσετε ένα σπίτι ή να παντρευτείτε. Οι Σεληνιακές εκλείψεις δεν ανέχονται μεσοβέζικες καταστάσεις, οπότε ή θα προχωρήσετε στη δέσμευση ή τον χωρισμό. Συμβουλή! Κατανοήστε ότι όλες οι ώριμες σχέσεις απαιτούν συμβιβασμό, έτσι ώστε κανένας να μην αισθάνεται περιορισμένος.

Λέων

Γίνεστε πιο γρήγοροι και δυναμικοί. Ο Άρης στο ζώδιό σας σάς θέτει στο προσκήνιο ξεκινώντας από τον προσωπικό σας μαγνητισμό. Με τις επιθυμίες σας και τις ανάγκες σας σε προτεραιότητα, θα μπορούσατε να πάρετε πολλά δώρα από το σύμπαν, με τη μορφή πολλών ερωτικών θαυμαστών ή μιας προσωπικής επιτυχίας. Απλά προσέξτε να μην είστε επιθετικοί, καθώς ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στο ζώδιό σας. Το χαρακτηριστικό του ζωδίου σας, ο εγωισμός και η αλαζονεία, θα μπορούσαν να είναι ακόμη πιο έντονα τώρα, κάνοντας τους γύρω σας να αναρωτιούνται τι θέλετε αλλά και τι κρύβετε. Χρήσιμη υπόδειξη: Ακούστε προσεκτικά τους ανθρώπους πριν τους διακόψετε ή επιβληθείτε. Εάν κάποιος θελήσει να σας επιβληθεί, θέστε όρια αλλά μην τον … πατήσετε.

Πού πηγαίνετε όταν επιθυμείτε τη μοναξιά, κλείνεστε στον εαυτό σας αναζητώντας να ανακαλύψετε το δρόμο σας; Η Ηλιακή έκλειψη και η Αφροδίτη στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας σάς υπενθυμίζουν τη σημασία της ύπαρξής σας και την ανακάλυψη του σκοπού της ζωής σας. Ενδεχομένως να εμπνευστείτε να αναμορφώσετε το διαμέρισμά σας ή ακόμα να νοικιάσετε ένα εξοχικό για κάποιους μήνες, ώστε να αποτραβηχθείτε από τον έξω κόσμο και να αποφασίσετε χωρίς την παρέμβαση οποιουδήποτε άλλου εκτός του λαμπρού μυαλού σας. Αυτή η έκλειψη μπορεί να ξεκινήσει ένα εξάμηνο ταξίδι ψυχικής θεραπείας. Είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε αυτό το φλέγον ζήτημα, ναι εκείνο το μεγάλο που σάς ταλαιπωρεί καιρό, με τον καλύτερο οδηγό που μπορείτε να έχετε, το φεγγάρι.

Η Σεληνιακή έκλειψη στον έκτο οίκο σας, της υγείας, τονίζει την ανάγκη για περισσότερη ευεξία και καλή υγεία. Αν κάνετε καιρό γυμναστική, θα μπορούσατε να δείτε κάποια πραγματικά θετικά αποτελέσματα στον καθρέφτη σας και το συνολικό επίπεδο της ενέργειάς σας. Μπορεί επίσης να υιοθετήσετε μια πιο δομημένη και οργανωτική καθημερινή ρουτίνα, όπως υγιεινό φαγητό ή καθημερινό διαλογισμό, που θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε ισορροπημένα και ειρηνικά στην ψυχή σας. Αυτή η έκλειψη επηρεάζει επίσης την καθημερινή ρουτίνα της εργασίας σας. Είναι καιρός να εφαρμόσετε νέα συστήματα και συνήθειες, να προσλάβετε ένα βοηθό ή να απομακρυνθείτε από κάποιον που σάς δημιουργεί στρες. Αυτή η έκλειψη μπορεί να σάς εξαναγκάσει να αλλάξετε την καθημερινή ρουτίνα σας, οπότε περιμένετε το απροσδόκητο.

Παρθένος

Ο ρυθμός της ζωής σας επιβραδύνεται σημαντικά καθώς ο Άρης και ο ανάδρομος Ερμής κινούνται στο νωχελικό δωδέκατο οίκο σας. Απλά δεν έχετε τη διάθεση να δουλεύετε στο συνήθη ρυθμό σας, δεν νιώθετε με τίποτα ευχαρίστηση, ό, τι κι αν κάνετε. Ήρθε η ώρα να κινηθείτε έξυπνα και ρεαλιστικά, αλλά και να αντιληφθείτε τα όριά σας. Ό, τι κι αν κάνετε, μην πιέζετε τον εαυτό σας να είναι γύρω από ανθρώπους που σας αποστραγγίζουν συναισθηματικά ή να φροντίζετε ανθρώπους που δεν θέλετε πραγματικά να φροντίσετε. Μην κάνετε οτιδήποτε εξαναγκαστικά και αφήστε τους άλλους να ενδιαφερθούν για τον εαυτό τους, ακριβώς όπως κι εσείς φροντίζετε τον εαυτό σας.

Νέοι φίλοι εισέρχονται στη ζωή σας χάρη στην Ηλιακή έκλειψη και την Αφροδίτη στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας. Νέες κοινωνικές επαφές φέρνουν μια ριζική αλλαγή στον κοινωνικό κύκλο σας. Οι εκλείψεις φωτίζουν επίσης τις σκιές, έτσι αυτή η έκλειψη θα μπορούσε να σάς αποκαλύψει την ανάγκη να αποχωρήσετε από μία ομάδα και να ενταχθείτε σε μια άλλη. Θα μπορούσε επίσης να φωτίσει το δρόμο σας για μια συνεργατική προσπάθεια και να σας βοηθήσει να βρείτε τους καλύτερους ανθρώπους για την ομάδα σας. Έχετε μια ιδέα για ένα online έργο; Ο ενδέκατος οίκος διέπει επίσης την κοινότητα και την τεχνολογία, έτσι τα κοινωνικά δίκτυα και η εφαρμογή καινοτόμων τεχνικών προώθησης των προϊόντων σας θα μπορούσε να σάς οδηγήσει στην επιτυχία.

Η Σεληνιακή έκλειψη σαρώνει το δημιουργικό και ρομαντικό πέμπτο οίκο σας και  θα μπορούσε να σηματοδοτήσει μια σημαντική καμπή στην αγάπη ή στην καλλιτεχνική σας ζωή. Ένα έργο στο οποίο έχετε βάλει όλο το πάθος σας και για το  οποίο έχετε αγωνιστεί καιρό θα μπορούσε τελικά να σάς φέρει κάποια αναγνώριση, ακόμη και φήμη. Δεδομένου ότι οι εκλείψεις φέρνουν απροσδόκητα γεγονότα, μια εγκυμοσύνη ή μια εκπληκτική νέα ερωτική σχέση θα μπορούσε να εμφανιστεί από το πουθενά. Σκεφτείτε πόσο έχετε ωριμάσει στην αγάπη και αν έχετε αυτοπεποίθηση κατά τους τελευταίους μήνες.

Διάβασε ακόμα: Τα 3 ζώδια που έχουν γεννηθεί για να κάνουν οικογένεια

Ζυγός

Επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, ενισχύστε την παραγωγικότητά σας, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα δημιουργικής και θετικής ενέργειας γύρω σας, είναι η προτροπή του Άρη στον φιλικό και κοινωνικό ενδέκατο οίκο σας. Έχετε την ενέργεια και την καλή διάθεση να κάνετε νέους φίλους, να οργανώσετε ένα ομαδικό έργο. Ωστόσο, με την ανάδρομη πορεία του Ερμή είναι η κατάλληλη στιγμή για να επανεκτιμήσετε την πρόοδό σας σε ένα ομαδικό έργο και τους φίλους σας, ποιοι είναι οι αληθινοί; Ίσως ακόμα αισθανθείτε την ανάγκη να ακολουθήσετε κάποιο μεγαλύτερο στόχο, ίσως ανθρωπιστικό, ή να βελτιώσετε τον κόσμο γενικότερα. Αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα που δεν πρέπει να παραλείψετε!

Ανεβαίνετε στο υψηλότερο σκαλί της σκάλας της επιτυχίας και βλέπετε μακριά στον ορίζοντα, χαίρεστε με τα επιτεύγματά σας. Και αυτό χάρη στην Ηλιακή έκλειψη και την Αφροδίτη στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας σας. Πώς θα θέλατε να αφήσετε το σημάδι σας στον κόσμο μέσα στους επόμενους έξι μήνες; Χρησιμοποιήστε αυτή τη δυνατή σεληνιακή ενέργεια για να κάνετε κάποια πρώτα βήματα. Δημιουργήστε ένα όραμα που αντανακλά το επιθυμητό μέλλον σας. Η δημιουργική δουλειά σας, ο αγώνας και η επιμονή σας θα μπορούσαν να σάς φέρουν μια ευχάριστη έκπληξη σε έξι μήνες από τώρα, με την αντίστοιχη Σεληνιακή έκλειψη.

Η Σεληνιακή έκλειψη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας,  φέρνει μια σημαντική αλλαγή στα οικογενειακά ζητήματα και θέματα σπιτιού. Οι εκλείψεις φέρνουν γρήγορη δράση, οπότε αν εξετάζετε μια μετακίνηση, θα μπορούσατε να βρείτε ξαφνικά το νέο σας σπίτι. Μπορεί να αποφασίσετε να μετακομίσετε ή ένας συγκάτοικος θα μπορούσε ξαφνικά να σας ανακοινώσει την φυγή του. Είναι επίσης πιθανό να λάβετε ειδήσεις σχετικά με μια εγκυμοσύνη (πιθανότατα μη προγραμματισμένη) ή μια αλλαγή στην οικογενειακή δομή σας. Εάν είχατε μια πρόσφατη διένεξη με τους γονείς σας, βρίσκετε γρήγορα τη λύση. Ήρθε η ώρα να κλείσετε την πόρτα σε κάθε οικογενειακό δράμα. Η ψυχική σας ηρεμία είναι που αξίζει περισσότερο.

Σκορπιός

Στις συνεργασίες και την εργασία σας θα παίξετε τον πρωταγωνιστικό ρόλο χάρη στον Άρη στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας. Αυτό σάς κάνει να νιώθετε αποδεικτοί, αφού εισπράττετε αναγνώριση και επαίνους, είστε ο ηγέτης. Αλλά τόσο ο Άρης όσο και ο ανάδρομος Ερμής μπορούν να προκαλέσουν προστριβές από αντικρουόμενα  επιχειρήματα, οπότε φροντίστε να μην είστε εγωιστές και αλαζόνες. Σίγουρα, είναι σημάδι αλαζονείας αν δεν μπορείτε να δεχτείτε το «όχι» ως απάντηση, αλλά επίσης να θυμάστε ότι δεν είστε οι μόνοι που παίζετε στο παιχνίδι. Χαλιναγωγείστε την επιθετικότητά σας (την οποία ίσως να μην αντιλαμβάνεστε πλήρως) οπισθοχωρώντας και στη συνέχεια λαμβάνοντας υπόψη ότι τα πράγματα πρέπει να εκτυλίσσονται για το καλό όλων των εμπλεκομένων μερών.

Είστε σπιτόγατοι ή αναζητάτε την περιπέτεια; Μάλλον έχετε κλίση προς το δεύτερο καθώς η Ηλιακή έκλειψη και η Αφροδίτη ηλεκτρίζουν τον ένατο οίκο σας, της περιπέτειας. Σχεδιάστε το ταξίδι που θα σάς αναζωογονήσει, εγγραφείτε σε ένα σεμινάριο. Αυτή η σεληνιακή ενέργεια ενισχύει επίσης την επιχειρηματική σας πλευρά και θα μπορούσε να σας δώσει το θάρρος να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση, να επεκτείνετε μια υπάρχουσα επιχείρηση ή να αναπτύξετε ένα ανεξάρτητο έργο που χαίρει θαυμασμού. Ίσως έχετε νέα που προέρχονται από μακριά ή μια προσφορά οδηγεί τη ζωή σας σε ένα συναρπαστικό νέο μονοπάτι. Κάποιοι του ζωδίου σας μπορεί να χρειαστεί να μετεγκατασταθείτε (τουλάχιστον για έξι μήνες) για να ακολουθήσετε το επόμενο κεφάλαιο της ζωής σας.

Η Σεληνιακή έκλειψη φωτίζει τον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας και αλλάζει το παιχνίδι της κοινωνικής σας ζωής, αλλά και τον τρόπο που σκέπτεστε. Θα μπορούσε να φέρει μια απροσδόκητη επικοινωνία, συνομιλία, μήνυμα ή πρόσκληση που αλλάζει εντελώς όλη την τροχιά της ζωής σας. Θέματα με έναν αδελφό ή γείτονα θα μπορούσαν επίσης να έλθουν στο προσκήνιο. Οι καινοτόμες ιδέες σας θα μπορούσαν επίσης να προσελκύσουν μεγάλη προσοχή. Ίσως ακόμα ολοκληρώσετε ένα ημιτελές έργο σας ή στείλετε το χειρόγραφό σας σε έναν εκδότη ή μια δημοσίευση σε ένα blog ξεσηκώνει τα πλήθη.

Τοξότης

Έντονη δράση, περιπέτεια και απροσδόκητα συμβάντα σάς υπόσχεται ο Άρης στον επεκτατικό και αισιόδοξο ένατο οίκο σας, θέλετε να φύγετε μακριά από την πόλη σας, να ζήσετε κάπως … τρελά. Εάν οι θερμοκρασίες έχουν ανέβει αρκετά, η ζέστη σάς ωθεί να σχεδιάσετε ταξίδια, τίποτα και κανείς δεν μπορούν να σας σταματήσουν από την εξερεύνησή σας. Η περιπέτεια έξω στον καθαρό αέρα θα κάνει θαύματα στο μυαλό σας, το σώμα σας και την ψυχή σας. Επιπλέον, δεδομένου ότι θα συναντήσετε νέους ανθρώπους, θα αποκομίσετε νέες εμπειρίες, και ίσως ακόμη έχετε μια πνευματική στροφή των πεποιθήσεων σας. Επισήμανση: Ο ανάδρομος Ερμής εφιστά την προσοχή σας στο συνετό σχεδιασμό των ταξιδίων σας, ίσως έχετε κάποιες μικρές ανατροπές.

Είναι κάτι επιπόλαιο ή ένας βαθύς έρωτας; Η Ηλιακή έκλειψη και η Αφροδίτη στον ερωτικό όγδοο οίκο σας, ξεκινούν ένα νέο κεφάλαιο, σάς δείχνουν ένα πρώιμο, αμυδρό φως. Αν δεν αισθανόσασταν τόσο ερωτικά, αυτή η έκλειψη σάς υπενθυμίζει ότι εκτός από την περιπέτεια, υπάρχει κάτι πιο δυνατό και οικείο. Αυτή η μαγνητική, δυνατή έκλειψη θα μπορούσε να σάς κάνει να νιώσετε μια έντονη έλξη με κάποιον/α με τον οποίον διαισθάνεστε να υπάρχουν πολλά κοινά σε πολλά επίπεδα: το μυαλό, το σώμα και την ψυχή. Το σύμπαν ενεργοποιεί επίσης τον τομέα των χρημάτων σας, οπότε έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για νέες επενδύσεις ή ίσως λάβετε χρήματα από πώληση περιουσίας.

Η Σεληνιακή έκλειψη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, επιταχύνει τη διαδικασία εκδήλωσης γεγονότων γύρω από τα οικονομικά σας και αλλάζει με ταχύ ρυθμό τον τρόπο που κερδίζετε, δαπανάτε και αποταμιεύετε τα χρήματά σας. Μια σημαντική μεταβολή στην εργασία σας θα μπορούσε να συμβεί μέσα στους επόμενους μήνες η οποία ενδεχομένως να αυξήσει το εισόδημά σας. Εάν είστε … άρρωστοι με τη δουλειά σας, αυτή η έκλειψη σάς κρούει τον συναγερμό για να αλλάξετε πλεύση. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να υποφέρετε για περισσότερα χρήματα. Έτοιμοι ή όχι, ήρθε η ώρα να ζήσετε τα όνειρά σας.

Διάβασε ακόμα: Πώς ζηλεύει κάθε ζώδιο

Αιγόκερως

Κρατάτε το μαγικό ραβδί! Με κίνητρο τον Άρη στον όγδοο οίκο σας, του πάθους και των κοινών οικονομικών πόρων, έχετε μια αινιγματική προσωπικότητα, οι σαγηνευτικές σας δυνάμεις είναι ισχυρές τώρα, οπότε ό, τι σκοπεύετε και θέλετε να κάνετε στην ερωτική σας ζωή, σίγουρα θα το  καταφέρετε. Το σύμπαν και ο νόμος της έλξης είναι στο πλευρό σας. Ίσως κάποιος/α σάς πει ότι σας αγαπά βαθιά αλλά μη βιαστείτε να θεωρήσετε ότι είναι ο έρωτας της ζωής σας. Μπορεί ξαφνικά να φύγει μακριά αναφέροντας ότι θέλει προσωπικό χώρο και χρόνο. Και με τον ανάδρομο Ερμή πρέπει να προσέξετε τις επενδύσεις και τα χρέη σας, αλλά κυρίως τις σκέψεις σας, γίνονται πράξεις!

Ώρα για αξιολόγηση των σημαντικών σχέσεων σας! Η Ηλιακή έκλειψη και η Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, αναδεικνύουν ένα συναρπαστικό εξάμηνο κεφάλαιο που συνοδεύεται από μερικές απροσδόκητες αλλαγές στις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες σας. Μπορεί να βάλετε δαχτυλίδι ή να επισφραγίσετε επίσημα μια επιχειρηματική συμφωνία. Οι εκλείψεις αποκαλύπτουν τις σκιές, οπότε αν δεν είστε ευχαριστημένοι με τη σχέση σας ή μια συνεργασία σας,  κάνετε μια ανοιχτή συνομιλία για την αποκατάσταση των πραγμάτων. Η αλήθεια θα σας κάνει να νιώσετε ελεύθεροι, να βελτιώσετε μια σχέση που αξίζει να σώσετε ή να προχωρήσετε μπροστά.

Η πανσέληνος και Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σας επιταχύνει τη διαδικασία των αλλαγών, καθώς βρίσκεστε σε σημαντικό σημείο καμπής στη ζωή σας και αισθάνεστε το αναπόφευκτο κάποιων γεγονότων, ειδικά αφού πρόκειται για μια έκλειψη που ήδη έχει ξεκινήσει την επιρροή της. Κοιτάξτε πίσω σας και θα εκπλαγείτε από το πόσο έχετε ωριμάσει τα τελευταία χρόνια. Ήρθε η ώρα να αποκαλύψετε τον πραγματικό εαυτό σας και τις επιθυμίες σας. Η αλλαγή που έρχεται μπορεί να είναι τρομακτική, αλλά μόλις συμβεί, θα αναρωτηθείτε γιατί περιμένατε τόσο πολύ. Μην γυρίσετε πίσω και αντικρίστε τη νέα σας ζωή με θάρρος και ενθουσιασμό. Δεν είναι τόσο τρομακτικό όσο φαίνεται.

Υδροχόος

Νιώθετε απογοητευμένοι με την άνιση δυναμική της σχέσης σας ή μιας συνεργασίας σας; Ο Άρης και ο ανάδρομος Ερμής στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, προκαλούν παρορμητικές ενέργειες που διακυβεύουν την αρμονία και την ισορροπία μιας σημαντικής σχέσης σας. Αλλά πίσω από όλη αυτή τη σύγκρουση κρύβεται και κάτι καλό. Ας πούμε ότι προσπαθείτε να διδάξετε στον αγαπημένο σας πώς να είναι καλύτερος ακροατής, και αυτός αντιδρά, λέγοντάς σας πράγματα που δεν έπρεπε πραγματικά να ακούσετε. Αντί να σκέφτεστε τα … αντίποινα, αποδεχτείτε αυτή τη σύγκρουση ως δώρο, σάς δείχνει ότι κατά βάθος ενδιαφέρεστε ο ένας για τον άλλο, αρκετά ακόμη για να βελτιώσετε τα κακώς κείμενα στη σχέση σας.

Η Ηλιακή έκλειψη και η Αφροδίτη στον έκτο οίκο σας, της υγείας, εφιστούν την προσοχή σας σε μια πιο υγιή ζωή. Είναι το ξεκίνημα ενός κύκλου έξι μηνών, όπου πρέπει να κοιτάξετε μπροστά και να ξεχάσετε τις παλιές καθημερινές σας συνήθειες ή ακόμα να ξεκινήσετε να πηγαίνετε και πάλι στο γυμναστήριο, αν το είχατε αμελήσει. Εάν έχετε αγνοήσει κάποιους σωματικούς πόνους, αυτή η έκλειψη σάς προειδοποιεί. Σταματήστε να ψάχνετε την ίασή σας στην Google και απευθυνθείτε στον ειδικό γιατρό. Γιατί να υποφέρετε όταν θα μπορούσατε να το θεραπεύσετε γρήγορα; Θα μπορούσαν να συμβούν επίσης και γρήγορες εξελίξεις γύρω από την εργασία σας. Απλά αποδεχτείτε το. Αυτό που τώρα δεν ξέρετε, θα το μάθετε καθ’ οδόν.

Σίγουρα θα επωφεληθείτε από το διαλογισμό και την περισυλλογή που σάς προτρέπει να κάνετε η Σεληνιακή έκλειψη στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας. Αυτή είναι η κορύφωση μιας σειράς συναισθηματικά μετασχηματιστικών γεγονότων στη ζωή σας και ένα μεγάλο έργο ή στόχος θα μπορούσε να ολοκληρωθεί τώρα. Ίσως ήδη έχετε περάσει μια διαδικασία εσωτερικών αλλαγών και πνευματικής ανάπτυξης. Τώρα, είναι η ώρα να λάβετε τις ανταμοιβές σας. Εστιάστε στα πράγματα που χρειάζεστε να ολοκληρώσετε. Εάν μεταβαίνετε σε μια νέα κατάσταση μετά από κάποιου είδους απώλεια, αυτή η έκλειψη επιταχύνει τον αποχαιρετισμό του παρελθόντος και αποκαλύπτει το φως.

Ιχθύς

Η ακαταστασία σάς κάνει … τρελούς, δεν μπορείτε να ανεχτείτε την αταξία στην καθημερινή σας ζωή αλλά ούτε και την αλλαγή του προγράμματός σας καθώς τόσο ο Άρης όσο και ο ανάδρομος Ερμής θα βρίσκονται στον καθημερινό έκτο οίκο σας.  Τοποθετήστε τα πράγματα στα σωστά σημεία τους, αυτό θα σας καθησυχάσει και θα σας ηρεμήσει. Η αποτελεσματικότητά σας στην εργασία σας είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσει τους συναδέλφους σας και τους ανωτέρους σας, αλλά μην τρελαίνεστε. Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να σας αποσπάσει την προσοχή από την κοινή λογική, δηλαδή να ξεχάσετε ότι έχετε ένα ραντεβού ή μια υποχρέωση. Δεδομένου ότι ο έκτος οίκος διέπει την παροχή υπηρεσιών, τόσο ο Άρης όσο και ο ανάδρομος Ερμής θα μπορούσαν να προκαλέσουν διχογνωμία ή/και συγκρούσεις με ένα βοηθό ή κάποιον εργαζόμενό σας.

Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, και με την Ηλιακή έκλειψη και την Αφροδίτη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, είστε οι πιο σαγηνευτικοί όλων! Αναβιώνουν το πάθος και ο ρομαντισμός σας, έτσι μια νέα αγάπη έρχεται απροσδόκητα στη ζωή σας ή ζείτε το χαμένο πάθος με τον αγαπημένο σας. Οι εκλείψεις αποκαλύπτουν τις σκιές, έτσι θα μπορούσατε να έχετε μια σημαντική είδηση (ή ακόμη και να ανακαλύψετε μια εγκυμοσύνη εντός έξι μηνών από αυτή την έκλειψη). Παρόλο που αυτό θα μπορούσε να είναι λίγο συγκλονιστικό, ο τρόπος με τον οποίο θα αντιδράσετε σε αυτό κάνει όλη τη διαφορά. Απλά αποδεχτείτε το, αυτή η αλλαγή πρέπει να γίνει. Ίσως ακόμα προβάλετε τα ταλέντα σας, είστε στο προσκήνιο των μέσων ενημέρωσης και γοητεύετε, ξεκινώντας την εκπόνηση ενός νέου δημιουργικού έργου.

Η Σεληνιακή έκλειψη στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και των ομάδων, δημιουργεί τάσεις ανεξαρτησίας και ελευθερίας αλλά και μια απροσδόκητη αλλαγή σε μια φιλία ή μια εκπληκτική ευκαιρία να συνεργαστείτε ή να ενσωματωθείτε σε μια νέα ομάδα. Αυτή η έκλειψη θα μπορούσε να σας εμπνεύσει με μια σημαντική αποκάλυψη, να ακολουθήσετε ένα νέο, μη συμβατικό μονοπάτι στη ζωή σας. Δεν έχετε πραγματικά ποτέ πρόβλημα στο να γνωρίσετε νέο κόσμο, από οποιαδήποτε κοινωνική τάξη προέρχονται οι άνθρωποι αυτοί, και η προσαρμόσιμη φύση σας θα μπορούσε πραγματικά να σάς φέρει σε επαφή με άτομα που θα αλλάξουν στο μέλλον τη ζωή σας.