ΖΩΔΙΑ

Αυτό είναι το ζώδιο που θα σου κάνει τη ζωή “ποδήλατο”

Δεν υπάρχει τέλειος άνθρωπος και κατά συνέπεια το ίδιο μπορούμε να πούμε και για τα ζώδια. Όλοι έχουμε δύσκολες μέρες, (ακόμα πιο) δύσκολες πλευρές και συχνά μπαίνουμε στο φαύλο κύκλο των λαθών μέσα σε μία ερωτική σχέση. Το θέμα είναι η συχνότητα, η ένταση και το μέγεθος των προβλημάτων που δημιουργούμε στο σύντροφό μας.

 

Και ποιο είναι αυτό το ζώδιο που κάνει θόρυβο χωρίς λόγο και χρειάζεσαι διδακτορικό στην Ψυχολογία για να καταλάβεις από πού προκύπτει αυτή η συμπεριφορά;

Ο Σκορπιός

Διάβασε κι αυτό: Τα 5 πιο συχνά λάθη που κάνεις στη σχέση σου

Κάπου νιώθω ότι δεν σε εκπλήσσει αυτή η πληροφορία. Ο Σκορπιός είναι το πιο σεξουαλικό ζώδιο, γίνεται απίστευτα ρομαντικό όταν ερωτευτεί, θα σου γράψει ποιήματα, θα σου φέρει λουλούδια και θα γίνει χαλί να τον πατήσεις. Όλα καλά μέχρι εδώ. Τι γίνεται όμως στο στο διάστημα μεταξύ της γνωριμίας και του σημείου όπου σου παραδίνεται; Αν αντέξεις να τον «ξεκλειδώσεις», είσαι οκ με τη μυστικοπάθειά του και την αυστηρότητα, με την οποία ενίοτε σε τεστάρει, περνάς στην επόμενη φάση. Αυτή του μεγάλου έρωτα, όπου ξεδιπλώνει την ανεξέλεγκτη ζήλια του, την κτητικότητα, την ανασφάλεια για το αν τον αγαπάς αληθινά, αλλά και τη «σκοτεινή» ανάγκη του για πόνο. Ανακαλύπτει ότι του έκανες κάτι; Βγάλε διαβατήριο και φύγε από τη χώρα. Την ήπειρο καλύτερα.