ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με ποια ζώδια ταιριάζει ερωτικά ένας Κριός

Από τις 21 Μαρτίου και για έναν μήνα οι Κριοί έχουν την τιμητική τους. Το γενέθλιο ζώδιο των ημερών είναι από εκείνα που φημίζονται για τον δυναμισμό και τον αυθορμητισμό τους, ανάμεσα σε άλλα χαρακτηριστικά, όπως η ειλικρίνεια και ο ενθουσιασμός. Για το τελευταίο ειδικά, δεν μπορεί να κάνει αλλιώς. Ζώδιο της Φωτιάς και της παρόρμησης, από καταβολής του. Με ποια ζώδια κάνει ερωτικό χωριό ο Κριός, σύμφωνα με τους αστρολόγους;

Λέων

Φωτιά με φωτιά ο συνδυασμός, πέφτουν και καίγονται τα δυο τους. Δίπλα σ’ έναν Λέοντα ο Κριός νιώθει οικειότητα, όχι μόνο γιατί βαράνε την ίδια τρέλα, αλλά κυρίως γιατί ο ένας συμπληρώνει τα συναιθηματικά βίτσια του άλλου. Ο Λέων θέλει επιβεβαίωση και κυνηγητό, ο δε Καρκίνος όταν ποθεί, βάζει σπιρούνια, ανεβαίνει στη σέλα κι αρχίζει τη διεκδίκηση. Ο έρωτάς τους είναι εκρηκτικός, έχει ζήλιες, παιχνίδια εγωισμού και κανείς δε βαριέται από τους δύο, οπότε όλοι ευχαριστημένοι.

Ζυγός

Το συναισθηματικό Ζυγουδάκι γοητεύεται μέχρι να πεις «συναστρία» από τον παρορμητικό αλλά διεκδικητικό Κριό κι αυτό είναι ένα καλό ξεκίνημα για τη σχέση τους. Ο Κριός ηρεμεί δίπλα στον πράο Ζυγό- τι να κάνουμε τώρα, τα αντίθετα έλκονται- όσο εκείνος απολαμβάνει το κρεσέντο εμπειριών που του προσφέρει μια ζωή κοντά στο Κριάρι. Μία από τις σχέσεις- και τα σεξ- που θα θυμούνται για πάντα στη ζωή τους, κι ας μην καταλήξουν παρέα (γιατί ο παθιασμένος έρωτας καμια φορά δεν αρκεί για να κρατήσει δύο ανθρώπους μαζί).

Τοξότης

Ο Κριός είναι ο μεγάλος, κρυφός θαυμαστής του αυθορμητισμού που εξαπολύει με τα βέλη του ο Τοξότης. Αυτό το ειδύλλιο δε θα ‘ναι πολύ εύκολο, θα ‘ναι όμως ταιριαστό, γιατί ο Κριός στο πρόσωπο ενός Τοξότη βρίσκει τον μάστορά του, έναν συνοδοιπόρο στις νέες εμπειρίες, την περιπέτεια, κάποιον που αντέχει πάντα περισσότερο από εκείνον, αλλά και κάποιον που δηλώνει ανεξάρτητος και το εννοεί επίσης πιο πολύ από εκείνον. Μια σχέση που εξελίσσεται σε ζωής ανάμεσά σας και σε κάνει και λίγο πιο προσγειωμένο, γιατί ο Τοξότης ναι μεν είναι μεσα σ’ όλα, αλλά τα ξεσπάσματά σου δε θα τα σηκώνει για πολύ.