STYLING TIPS

5 ομπρέλες που θα θέλεις να κρατάς ακόμα κι αν δεν βρέχει

ΙmaxTree

Έχει ήλιο, μετά βρέχει, μετά ρίχνει χαλάζι και γενικά κάτι συμβαίνει με τον καιρό που σίγουρα δικαιολογεί όλο και περισσότερο τις συνεχείς διαδηλώσεις για την κλιματική αλλαγή που γίνονται στην χώρα μας (και παντού στον κόσμο). Ο καιρός, λοιπόν, άκρως φθινοπωρινός και κυρίως βροχερός και αυτή είναι μια καλή αφορμή για να ενδώσουμε σε μια αγορά που ακόμη κι αν δεν θεωρείται με την πατροπαράδοτη έννοια ως «αξεσουάρ μόδας», εμείς πιστεύουμε ότι είναι.

Διάβασε ακόμη: Ankle boots: Σου βρήκαμε τα πιο στιλάτα της αγοράς με λιγότερο από 60 ευρώ

Μια ομπρέλα θα μπορούσε να έχει αυτή την ιδιότητα και, κατά τη γνώμη μας, την έχει. Σκέψου να φοράς ένα σούπερ κομψό, ολόμαυρο σύνολο να βρέχει και εσύ να κρατάς την τέλεια κίτρινη ομπρέλα. Το look σου αμέσως αναβαθμίζεται, όπως ακριβώς και ένα κόσμημα ή ένα όμορφο ζευγάρι παπούτσια αναβαθμίζουν τα everyday looks σου.

Δες ακόμη: Οδηγός (stylish) επιβίωσης: Τι να φορέσεις όταν βρέχει το καλοκαίρι

Απλά, λοιπόν, τα πράγματα. Όταν βρέχει, κράτα μια stylish ομπρέλα. Και ακόμα κι αν δεν βρέχει, κράτα την. Οι παρακάτω είναι τόσο όμορφες που θα βρίσκεις την παραμικρή αφορμή για να τις ανοίξεις. Μόνο όχι μέσα στο σπίτι γιατί είναι γρουσουζιά. Ε, όχι.

 

 

Φλοράλ ομπρέλα, Marks & Spencer

 

 

Ασπρόμαυρη ριγέ ομπρέλα, Missoni

 

 

Πλασική ομπρέλα με τύπωμα, Fulton

 

 

Ομπρέλα με τύπωμα με αλυσίδες, MANGO

 

 

Ομπρέλα με λογότυπο, Moschino

 

Κεντρική φωτογραφία: ΙmaxTree