TRENDS

Ankle boots: Σου βρήκαμε τα πιο στιλάτα της αγοράς με λιγότερο από 60 ευρώ

ΙmaxTree

Δεν θέλω να το παραδεχτώ, αλλά έχω αρχίσει να ονειρεύομαι δερμάτινα παπούτσια και ψηλές μπότες. Μέχρι τώρα, ο καλύτερος μου φίλος ήταν το αγαπημένα μου λευκά ZARA mules που έχουν τόσο μυτερή μύτη που σκοτώνουν μέχρι και έντομα στην γωνία (δεν αναφέρομαι στο πιο αηδιαστικό έντονο ever που το όνομα του ξεκινάει από Κ, γιατί αν το ξεστομίσω θα είναι σίγουρο ότι θα εμφανιστεί μια στο διάβα μου), αλλά σιγά-σιγά έχω αρχίσει να σκέφτομαι πότε θα είναι ο καιρός κατάλληλος για να φορέσω τα καουμπόικου ύφους sock boots που είχα πάρει στις εκπτώσεις του ASOS την άνοιξη. Έχω φανταστεί ήδη να τα φορέσω με το σακάκι της γιαγιάς μου και το μαύρο ποδηλατικό σορτσάκι μου.

 

Διάβασε ακόμη: Μπότες: Αυτό είναι το αξεσουάρ της σεζόν σύμφωνα με την Anna Wintour και σου βρήκαμε 10 γιατί ακολουθούμε τις οδηγίες της

Ακόμα κι αν ο καιρός δεν ευνοεί για τέτοιες σκέψεις, εγώ τις κάνω ούτως ή άλλως, ελπίζοντας ότι μια από τις επόμενες μέρες θα ξυπνήσω και ο υδράργυρος δε θα «βαράει» τριαντάρια, αλλά θα έχει μια τόση-όση ψύχρα ώστε να μπορέσω τελικά να φορέσω τα πολυπόθητα μποτάκια μου. Με την σκέψη αυτή να με ταλανίζει τον τελευταίο καιρό, δεν μπορούσα να κρατηθώ και μπήκα σε μερικά από τα αγαπημένα μου e-shops για να δω τι «παίζει» από σχέδια.

Δες ακόμη: Αυτές είναι οι φθινοπωρινές τάσεις στα παπούτσια. Τα 5 ζευγάρια που είναι η επόμενη αγορά σου

Υπάρχουν πανέμορφα σχέδια εκεί «έξω» και η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν φανταστικά παπούτσια που μάλιστα, δεν κοστίζουν μια περιουσία.

Βρήκα, λοιπόν, τα πιο stylish και αυτά που το κόστος τους δεν ξεπερνάει τα 60 ευρώ, όχι τίποτα άλλο, αλλά για να έχουμε το περιθώριο να πληρώσουμε και την επόμενη δόση του ΕΝΦΙΑ. Είδες υπευθυνότητα;

 

Μποτάκια με block heel, Marks & Spencer 50,50 ευρώ

 

 

Μποτάκια με animal print, H&M 39,99 ευρώ

 

Μποτάκια με κροκό εφέ, MANGO 49,99 ευρώ

 

 

Sock boots, Steve Madden 54 ευρώ

 

Σατέν μποτάκια με κορδόνια, ASOS 52,99 ευρώ

 

 

Μυτερά μποτάκια, Topshop 52,00 ευρώ

 

 

Μποτάκια ορειβασίας, Bershka 39,99 ευρώ

Κεντρική φωτογραφία: ΙmaxTree