COLOR BLOCKING

Τα street looks από το Milan Fashion Week που ξεχωρίσαμε

Αυτές τις μέρες το Μιλάνο είναι γεμάτο με τις πιο στιλάτες παρουσίες από τον κόσμο της μόδας. Η εβδομάδα μόδας έχει ανοίξει την αυλαία της στην πόλη συνώνυμο του στιλ και όπως αναμένεται το street style έχει να επιδείξει σπουδαίες προτάσεις για τα looks που θα φορεθούν και είναι γεμάτο έμπνευση.

Statement πανωφόρια, ιδιαίτερα παπούτσια και απρόσμενοι συνδυασμοί είναι τα πρώτα που σου μένουν ρίχνοντας μία ματιά στο street style που προηγείται και ακολουθεί τα fashion shows.

Μπορεί οι σχεδιαστές να ξέρουν πως να δημιουργήσουν τις τάσεις, οι fashionistas όμως μπορούν να τις μεταφέρουν στην καθημερινότητα και ιδού η απόδειξη:

A post shared by Roberto (@roby.photography) on

Η απόδειξη ότι το καπέλο μπορεί να σε συνοδεύσει ακόμα και σε ένα minimal, everyday look.

A post shared by MAM (@modaaddictedmagazine) on

Θυμήσου τι είπαμε για τις ρίγες! Μπορείς να συνδυάσεις κάθετες με οριζόντιες, ασπρόμαυρες με πολύχρωμες.

Τα αξεσουάρ έχουν ακόμα πιο δυναμική παρουσία στο παιχνίδι του στιλ και σε καλούν να παίξεις μαζί τους.

Ο νέος τρόπος να κρατάς την τσάντα σου είναι όπως ακριβώς βλέπεις στην φωτογραφία. Δεν έχει σημασία αν είναι handle-bag ή cross-body, απλά κράτησέ τη στο χέρι σου σαν clutch.

A post shared by Anastasia (@thestreetpie) on

Τα δερμάτινα πανωφόρια συνεχώς εξελίσσονται και με τις αποχρώσεις που βλέπεις ποτέ δεν μπορείς να πεις ότι βρήκες το αγαπημένο σου.

Τα ruffels και τα έντονα μανίκια είναι ακόμα στο προσκήνιο και έτοιμα να ανανεώσουν το στιλ και να αναβαθμίσουν το πιο απλό παντελόνι σου.

A post shared by Kseniya Segina (@kseniyasegina) on

Δώσε έμφαση στα statement παπούτσια και μην ξεχνάς ότι με ένα ιδιαίτερο ζευγάρι μπορείς να έχεις ένα άψογο και stylish look.

Τα σακάκια ανεβαίνουν επίπεδο και εμφανίζονται με στάμπες και σε χρώματα που θα σε ξετρελάνουν.

Go for color-blocking! Μη φοβηθείς τα έντονα χρώματα και να είσαι τολμηρή στους συνδυασμούς αλλά πάντα με προσοχή.

A post shared by 국기 (@kookkikim) on

Τα παλτό-ζακέτες που δένουν στη μέση, χωρίς φερμουάρ ή κουμπιά συνεχίζουν να είναι τάση και πρέπει να τα δοκιμάσεις αν δεν το έχεις ήδη κάνει.