STREET STYLE

Style updated: Πώς να φορέσεις τις ρίγες σύμφωνα με τα trends

Οι ρίγες είναι μία από τις πιο δημοφιλείς και δυνατές τάσεις στη μόδα για πολλά χρόνια. Τις έχεις δει σε ένα σωρό διαφορετικές εκδοχές και τις έχεις φορέσει σε πολλές από αυτές. Φαίνεται όμως ότι η έμπνευση για νέους συνδυασμούς είναι ανεξάντλητη και στο street style οι ρίγες απογειώνονται με ποικίλους τρόπους.

Σε αυτό το post λοιπόν θα δεις μερικές ανανεωμένες ιδέες για να φορέσεις τις ρίγες σε πολλές από τις εκδοχές που κυκλοφορούν και μαζί θα μάθεις μερικά styling tips για να τις φορέσεις σωστά και να σε κολακεύουν.

Μπορείς να φορέσεις χοντρές ρίγες στη φούστα σου αν έχεις αδύνατα πόδια.

Οι κάθετες, ασπρόμαυρες ρίγες στο παντελόνι είναι ιδανικές για σένα που θες να κάνεις τα πόδια σου να φαίνονται πιο αδύνατα και πιο μακριά.

A photo posted by George Angelis (@shotbygio) on

Τα ριγέ πουκάμισα έχουν επανέλθει και μπορείς να τα συνδυάσεις άνετα με denim παντελόνι ή φούστα για ένα casual & stylish outfit.

A photo posted by STREET STYLE (@streetstyled) on

Οι οριζόντιες ρίγες είναι πολύ κομψές αλλά μόνο στις πολύ αδύνατες σιλουέτες.

Μη διστάσεις να συνδυάσεις οριζόντιες με κάθετες ρίγες για να δώσεις extra πόντους στο στιλ.

A photo posted by STREET STYLE (@streetstyled) on

Αυτή τη σεζόν θα δεις πολύ χρώμα και στα ριγέ ρούχα. Συνήθως όμως τέτοιες ρίγες προσθέτουν όγκο, οπότε αν δεν έχεις επίπεδη κοιλιά ή αν έχεις μεγάλο στήθος είναι καλύτερο να τις αποφύγεις και να προτιμήσεις την κλασσική μαρινιέρα.

Συνήθως βλέπεις τις ασπρόμαυρες ρίγες να συνδυάζονται με κόκκινο, μπλε ή πράσινο. Ήρθε η ώρα όμως να τις φορέσεις με παστέλ αποχρώσεις για να ανανεώσεις το stripped oufit σου.

Συνδύασε τις ρίγες με τα floral patterns και κάνε τη διαφορά. Προσοχή όμως, στις αναλογίες σε χρώμα και μέγεθος. Οι ρίγες καλύτερα να είναι δίχρωμες και όχι πολύ χοντρές ενώ τα florals μπορεί να είναι λίγο πιο μεγάλα και ίσως με περισσότερα από 2 χρώματα.