COLOR BLOCKING

10 χρωματικοί συνδυασμοί που πρέπει να δοκιμάσεις

Κι αυτή τη σεζόν φαίνεται ότι τα χρώματα θα κάνουν το δικό τους παιχνίδι και το street style είναι το ιδανικό πεδίο για να το παρακολουθήσεις. Ζωηρά χρώματα δημιουργούν άψογες αντιθέσεις ενώ οι πιο μουντές αποχρώσεις δεν χάνουν το ενδιαφέρον τους αφού τις βλέπεις να δένουν απίστευτα με τα παστέλ.

Ας αφήσουμε όμως τις γενικότητες και ας δούμε 10 εντυπωσιακούς χρωματικούς συνδυασμούς που αξίζουν την προσοχή μας και – γιατί όχι; – μία δοκιμή.

Ξέρεις ότι το magenta ανήκει στο top 10 της χρωματικής παλέτας και γι’ αυτή τη σεζόν. Το ίδιο και το ροζ (και στην παλ εκδοχή του). Και τα δύο μαζί κάνουν έναν εξαιρετικά ισορροπημένο συνδυασμό.

A photo posted by STREET STYLE (@streetstyled) on

Φόρεσε το καθαρό κόκκινο με το βαθύ μπορντώ και άσε το αποτέλεσμα να μιλήσει από μόνο του. Θηλυκό, sexy, στιλάτο. Θες κι άλλο;

Το μωβ με το κίτρινο δένουν υπερβολικά, δημιουργώντας μία πολύ κομψή αντίθεση.

Εδώ βλέπεις το color blocking στα καλύτερά του. Και το θες γιατί να μην φορέσεις το φούξια μαζί με το κόκκινο και το μπορντώ;

Για εσένα που έχεις πιο minimal αισθητική και λατρεύεις τα πιο ψυχρά χρώματα, το οινοπνευματί μαζί με το λαδί είναι ο συνδυασμός που πρέπει να δοκιμάσεις.

Το φωτεινό βεραμάν με το καθαρό μπλε ανήκουν στην ίδια παλέτα χρωματικά και μεταξύ τους μπορούν να δώσουν μία μοναδικά κομψή αντίθεση.

Το κυπαρισσί μαζί με το γαλάζιο αποτελούν έναν elegant συνδυασμό, κατάλληλο και για το office look.

Αγαπημένο κόκκινο με ένα ζωηρό βεραμάν για τα πιο stylish κορίτσια, όπως η Anna Dello Russo.

Ροζ και κόκκινο: κλασσικό κι αγαπημένο, πάντα in-fashion και εντυπωσιακό.

Ακόμα μία φορά που το κόκκινο βρίσκει την ισορροπία του με ένα ανοιχτό γαλάζιο. Αν και τα δύο χρώματα είναι έντονα, μαζί δένουν άψογα και το αποτέλεσμα του χρωματικού συνδυασμού είναι άρτιο.