SNEAKERS

10 sneakers γιατί οι casual εμφανίσεις σου χρειάζονται μια δόση coolness

ΙmaxTree

Το τι θα φορέσω, σε καθημερινή βάση, είναι σημαντικό για εμένα. Θέλω οι εμφανίσεις μου να αντιπροσωπεύουν το στιλ μου, το τι άνθρωπος είμαι. Με κάνει να αισθάνομαι καλά αυτό, ίσως γι' αυτό και δίνω βάση στο τι θα φορέσω κάθε μέρα. Όπως ο καθένας/καθεμία από εμάς έχει το δικό του προσωπικό στιλ, λοιπόν, έτσι κι εγώ και το βασικότερο χαρακτηριστικό των outfits μου είναι η άνεση.

Διάβασε ακόμη: H Kate Middleton αγαπά τα sneakers και σου βρήκαμε 5 στιλ που θα λατρέψεις

Πρέπει να νιώθω άνετη με τα ρούχα μου και τα παπούτσια που φοράω παίζουν σημαντικό ρόλο σ’ αυτό. Γι’ αυτό και τα outfits μου συνοδεύονται συχνά από sneakers. Στο γραφείο, στις βόλτες μου στην πόλη, στις εξόδους μου. Μ’ αρέσουν τα αθλητικά και νομίζω ότι βασίζομαι αρκετά σ’ αυτά στο να μου προσφέρουν stylish εμφανίσεις.

Τα καλά νέα είναι τα εξής: παλαιότερα τα αθλητικά παπούτσια ήταν κάπως στην «αφάνεια», πολλοί τα φορούσαν μόνο στο γυμναστήριο, την τελευταία δεκαετία όμως, τα πράγματα έχουν αλλάξει. Με τη βοήθεια των sportswear brands που σχεδιάζουν πραγματικά εντυπωσιακά σχέδια και με celebrities από τον Kanye West και τη δική του σειρά παπουτσιών, μέχρι και τον Liam Gallagher να κυκλοφορούν αθλητικά που φέρουν την υπογραφή τους, οι πωλήσεις των sneakers έχουν εκτοξευτεί.

Δες ακόμη: Οδηγός αγοράς: Tα πιο κουλ, ρετρό sneakers που θα φοράς όλη μέρα

Τα αθλητικά δεν θεωρούνται πια τάση, αλλά ένα must-have στιλ παπουτσιού το οποίο πρέπει να ανανεώνεις κάθε σεζόν με σκοπό να σου προσφέρει cool εμφανίσεις και φυσικά την πολυπόθητη άνεση που λέγαμε παραπάνω.

Υπάρχουν άπειρα σχέδια που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά, εμείς όμως επιλέξαμε 10 και στα παρουσιάζουμε ευθύς παρακάτω.

 

 

Ozweego, adidas originals

 

 

Aztrek 96, Reebok

 

 

Chuck Taylor All Star, Converse

 

 

Vans x Vivienne Westwood Anglomania, Vans (διαθέσιμα στα καταστήματα από τις 20/09/19)

 

 

Δερμάτινα sneakers με λογότυπο, Tommy Hilfiger

 

Δερμάτινα αθλητικά με τριπλό λογότυπο, Balenciaga

 

Δερμάτινα tennis shoes, Veja

 

 

Disruptor II, FILA

 

 

VB Bolton sock low shoes, Reebok

 

 

Πλεκτά sock shoes, H&M

 

Κεντρική φωτογραφία: ΙmaxTree