ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

Οδηγός αγοράς: Tα πιο κουλ, ρετρό sneakers που θα φοράς όλη μέρα

Επιτέλους, υπάρχει μια τάση που μου ταιριάζει απόλυτα. Αν και γεννημένη στα τέλη του '80, η μόδα της δεκαετίας αποτελεί από τις βασικές πηγές έμπνευσης των εμφανίσεων μου.

Να φταίνε τα ογκώδη, σγουρά μαλλιά μου που με εμπνέουν; Οι έντονες και λαχταριστές αποχρώσεις που φορούσαν την εποχή εκείνη που τόσο -μα, τόσο-, μου φτιάχνουν τη διάθεση; Οι έντονες ώμοι και oversized βάτες που σαν δια μαγείας, κάνουν την σιλουέτα μου να δείχνει πιο κομψή; Ή απλά το γεγονός ότι τα sneakers που φορούσαν στα ’80s έχουν μια τρομερή γοητεία στην οποία δεν μπορώ ν’ αντισταθώ;

Νομίζω το τελευταίο κερδίζει τα πρωτεία και λέω να κάνω focus σ’ αυτό. Και θα το κάνω και για εσένα. Γιατί ξέρω πολύ καλά φίλη μου, ότι έχεις και εσύ την μανία σου με τα ρετρό αθλητικά παπούτσια. Σε βλέπω στο δρόμο να τα φοράς. Να κοιτάς αυτά της αγαπημένης σου influencer και μετά ν’ αγοράζεις και εσύ τα ίδια. Όλα καλά, γιατί σήμερα, αυτό κάνουμε εμείς για εσένα.

Kάναμε μια διαδικτυακή βόλτα στην αγορά και βρήκαμε για εσένα τα πιο stylish, ρετρό αθλητικά που θα γίνουν τα “go-to” παπούτσια σου. Μόλις τα δεις, θα θέλεις να τα φοράς όλη μέρα. Και αυτό να κάνεις, γιατί μπορείς.

 

Ctas Sucker for Love Hi Denim, Converse 

 

Campus Originals, adidas  

 

Royal Charm, Reebok

 

Ροζ πάνινα αθλητικά παπούτσια, H&M

 

Platform αθλητικά με λογότυπο, Hogan

 

Slip-on Asher W, Vans

 

Λευκά tennis shoes, Karl Lagerfeld

 

Αθλητικά παπούτσια από δέρμα με διάτρητο σχέδιο, MANGO