ΜΟΔΑ

10 μαύρα φορέματα που θα σε πείσουν ότι πρέπει να υπάρχει ένα στην ντουλάπα σου

ImaxTree

Πριν λίγες ημέρες, άνοιξα την ντουλάπα μου και άρχισα κάπως να την «εξετάζω». Παρατηρούσα τα ρούχα μου και σκεφτόμουν διάφορα: από τον τρόπο που την έχω οργανώσει κι αν αυτό λειτουργεί προς όφελός μου, τη χρωματική παλέτα των ρούχων μου, μέχρι και τις ελλείψεις της. Υπάρχουν "staples" που λείπουν απ' αυτή κι αν ναι, ποια είναι αυτά; Έτσι, καταλήγω να έχω μια πιο ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα.

Κοιτώντας, λοιπόν, τα ρούχα μου συνειδητοποίησα ότι πρώτον φοράω πολύ μαύρο (η Βιβή Αγγελάκη που με βλέπει κάθε μέρα, το παρατήρησε πρώτη) και δεύτερον, δεν έχω ένα μαύρο φόρεμα. Το φημισμένο μαύρο φόρεμα που από την Coco Chanel μέχρι και το πιο indie κατάστημα ρούχων στον κόσμο, θα σου πουν ότι είναι από τα must της γυναικείας γκαρνταρόμπας, από τη δική μου λείπει. Και ενώ έχω ένα δερμάτινο μίνι μαύρο φορεματάκι, τέλειο για τις χειμωνιάτικες εμφανίσεις μου, δεν είναι αυτό το τέλειο μαύρο φόρεμα που μπορώ να φοράω παντός καιρού και κυρίως, τώρα την άνοιξη.

Διάβασε ακόμη: Η Jessica Alba κάνει τα λευκά αξεσουάρ την Ιt τάση της σεζόν γι’ αυτό και σου βρήκαμε τα πιο stylish της αγοράς

Η αλήθεια είναι ότι άρχισα να κάνω αυτές τις σκέψεις, αφού είδα μια εμφάνιση της Renee Zellweger. Η ηθοποιός αγαπάει το μαύρο και συγκεκριμένα ένα κομψό μαύρο φόρεμα, είναι συχνά από τις top επιλογές της όταν κάνει δημόσιες εμφανίσεις.

Evan Agostini/Invision/AP

Evan Agostini/Invision/AP

Δες ακόμη: Shirtdress: Καλώς όρισε το “ρούχο-θαύμα” στην ντουλάπα σου με αυτά τα 7 κομψά φορέματα της αγοράς

Στην συγκεκριμένη περίπτωση πάντως, το απλό, αλλά κλασικό μίντι φόρεμα της ηθοποιού ήταν η τέλεια υπενθύμιση για όσες δεν έχουμε βρει ακόμη το τέλειο μαύρο φόρεμα (είτε είναι μίνι ή πιο μακρύ το μήκος του), ότι αυτό το ρούχο δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα μας. Με αφορμή, λοιπόν, το look της Renee Zellweger, κάναμε μια διαδικτυακή βόλτα στην αγορά και βρήκαμε για εσένα (ίσως κάτι και για εμένα) τα πιο όμορφα μαύρα φορέματα που θα φοράς συνέχεια.

Φόρεμα κοντομάνικο μίντι, attrattivo

Μίνι φόρεμα με κουμπιά, H&M

Μακρύ φόρεμα με cut-outs, Sugarfree

Φόρεμα με βολάν, Benetton

Βαμβακερό μίντι φόρεμα, Aries

Φόρεμα κρουαζέ με κουμπιά, MANGO

Ημιδιάφανο φόρεμα, Nidodileda

Φόρεμα με διάτρητα κεντήματα, ZARA

Shirtdress με κουμπιά, Tommy Hilfiger

Φόρεμα με δαντέλα, Marks & Spencer

Κεντρική φωτογραφία: ImaxTree