CELEBRITY STYLE

Η Jessica Alba κάνει τα λευκά αξεσουάρ την Ιt τάση της σεζόν γι’ αυτό και σου βρήκαμε τα πιο stylish της αγοράς

Evan Agostini/Invision/AP

Όπως και μετά φλοράλ την άνοιξη, το να φοράς λευκά ρούχα το καλοκαίρι, δεν είναι κάτι πρωτοποριακό. Ναι, υπάρχει κάτι το κλισέ στο «λευκά ρούχα το καλοκαίρι», αλλά όπως μας έχει μάθει ο Yves Saint Laurent, «Οι τάσεις ξεθωριάζουν, το στιλ είναι διαχρονικό». Τι σημαίνει αυτό; Ακόμα και την πιο hot τάση της σεζόν να φοράς, ο τρόπος που θα τη φορέσεις και το styling των ρούχων σου, είναι καταλυτικοί παράγοντες. Είτε φοράς φλοράλ την άνοιξη, λοιπόν, είτε λευκά το καλοκαίρι το ζήτημα είναι να τα υποστηρίξεις με τέτοιο τρόπο, ώστε να ξεχωρίζεις από το πλήθος των γυναικών που θα τα φορούν αυτή τη σεζόν.

Διάβασε ακόμη: Floral την άνοιξη: Πώς να αποφύγεις τα κλισέ με το πιο classic ανοιξιάτικο μοτίβο

Η Jessica Alba κάπως έτσι αντιμετώπισε πάντως,το λευκό, ένα χρώμα που φοριέται ιδιαίτερα την καλοκαιρινή περίοδο. Είναι ένα διαχρονικό χρώμα το οποίο είναι συχνά μέρος των καλοκαιρινών μας εμφανίσεων, παρ’ όλα αυτά η Jessica Alba μας το«ξανασυστήνει».

Δες ακόμα: Μάθαμε τα μυστικά των καλοντυμένων γυναικών για επιτυχημένα looks

Σε πρόσφατη εμφάνισή της, η ηθοποιός φόρεσε το λευκό με τον πιο έξυπνο τρόπο. Αντί να φορέσει ένα κλασικό λευκό φόρεμα ή ένα λευκό τζιν παντελόνι (όλοι χαρακτηριστικοί τρόποι με τους οποίους φοράμε το λευκό το καλοκαίρι), η Alba προτίμησε να το συμπεριλάβει στην εμφάνισή της μέσα από τα αξεσουάρ.

 

Επιλέγοντας λευκές γόβες και μια λευκή τσάντα, η fashionsta ταίριαξε άψογα το λευκό «στρατιωτικού» ύφους κοστούμι της με τα αξεσουάρ αυτά, προσφέροντας ένα ενδιαφέρον twist στο πώς φοράμε το λευκό το καλοκαίρι.

 

Η τάση των λευκών παπουτσιών (βλ. λευκά ankle boots) να είναι ήδη μια τάση στην οποία έχουμε ενδώσει τις τελευταίες σεζόν. Με την Jessica Alba να μας προσφέρει μια πιο φρέσκια ματιά στο «λευκό του καλοκαιριού», οι πιθανότητες να φορέσουμε το χρώμα αυτό μέσω ενός αξεσουάρ, ολοένα και αυξάνονται. Η αλήθεια είναι ότι τα παρακάτω λευκά αξεσουάρ, μας σπρώχνουν ακόμη περισσότερο στο να τα συμπεριλάβουμε στις επερχόμενες καλοκαιρινές μας εμφανίσεις.

Ψάθινο καπέλο, H&M

Tσάντα shopper, Hogan

Ολόσωμο μαγιό, Roxy

Ζώνη από λευκό φίδι, Exe

Γυαλιά ηλίου Prada Linea Rossa

Σκουλαρίκια κοχύλι, MANGO

Παπούτσια mules με τακούνι, ‘ALE

Τσιμπιδάκια με πέρλες, ZARA

 

Κεντρική φωτογραφία:  Evan Agostini/Invision/AP