ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

Γιόρτασε το Pride, 365 ημέρες τον χρόνο, φορώντας τα πιο “Pride” sneakers

Pride σημαίνει αγάπη, γιορτή, διαφορετικότητα. Pride σημαίνει να υπερνικάς τους φόβους σου, να αγαπάς τον εαυτό σου και να τον επαναπροσδιορίζεις μέσα από τη δική σου έννοια «ταυτότητας». Pride σημαίνει να είσαι θαραλλέος/α αρκετά ώστε να εκφράζεις τον εαυτό σου, είτε μέσα από τη σεξουαλικότητά σου, είτε μέσα από το στιλ σου.

Η Reebok το γιορτάζει το 15ο Athens Pride που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Ιουνίου. Γιορτάζει την αγάπη, τη διαφορετικότητα, την έκφραση εαυτού και την αναζήτηση ταυτότητας, κάνοντας μια ωδή στην ιστορία του brand. Τρία από τα πιο εμβληματικά αθλητικά παπούτσια της Reebok δέχονται το πιο «περήφανο» makeover και δημιουργούν τη συλλεκτική συλλογή “Pride”.

Τα Classic Leather

Διάβασε ακόμη: Το εύκολο tip για να καθαρίσεις τα λευκά αθλητικά παπούτσια

Ντύνοντας τα φημισμένα μοντέλα, Club C και Classic Leather με τα χρώματα του ουράνιου τόξου η Reebok, ξεπερνάει τους περιορισμούς που θέτει η κοινωνία ανάμεσα στα φύλα και τις διάφορες υποκουλτούρες και πρεσβεύει την ισότητα.

Δες ακόμη: Η Reebok λανσάρει τα πρώτα sneakers φυτικής προέλευσης

Τα Reebok Freestyles

Ούτως ή άλλως, τα Reebok Classics πάντα πρέσβευαν την αποδοχή της διαφορετικότητας, επεκτείνοντας διαρκώς τα όρια και επαναπροσδιορίζοντας τους κανόνες. Έτσι, σε κάθε μοντέλο της συλλογής Pride η σημαία της Reebok έχει αντικατασταθεί από τη σημαία του Pride Parade στα χρώματα του ουράνιου τόξου, ενώ τα μοντέλα φέρουν πολύχρωμες ραφές.

Tα Club C

Από την ίδρυσή της η Reebok στοχεύει να αλλάξει τις ζωές των ανθρώπων μέσα από την καλή φυσική κατάσταση. Η αποδοχή της διαφορετικότητας είναι ένα από τα βασικά στοιχεία που τη χαρακτηρίζουν και αυτή η συλλογή το επιβεβαιώνει.

Η συλλογή Reebok Pride θα κυκλοφορήσει στις 8 Ιουνίου 2019 στο reebok.gr/pride. Για περισσότερες πληροφορίες μπες στο site της Reebok και για τα τελευταία νέα, στο http://news.reebok.com/.

Ανακάλυψε τη Reebok στις παρακάτω διευθύνσεις στο Facebook, Twitter και YouTube.