CELEBRITY STYLE

Ακόμα ένα παραμυθένιο φόρεμα από τον γάμο της Priyanka Chopra που δεν έχεις δει

Προφανώς μιλάμε για έναν γάμο τρικούβερτο κυριολεκτικά. Η Priyanka Chopra και ο σύζυγός της πλέον Nick Jonas παντρεύτηκαν και το ευχαριστήθηκαν με κάθε τρόπο. Bachelor και pre-wedding πάρτι, δύο τελετές και φυσικά πολλά, πολλά ρούχα. Εκτός από το κλασικό Ralph Lauren νυφικό της, θα θυμάσαι ότι η όμορφη Priyanka διάλεξε μία κόκκινη two-piece δημιουργία, ακολουθώντας τις παραδόσεις της πατρίδας της. Φυσικά μετά την τελετή, ακολούθησε δεξίωση κι εκεί έχουμε ένα κενό σχετικά με την ενδυματολογική επιλογή της.

 

Το κενό όμως κάλυψε η Mimi Cuttrell, στιλίστρια της Priyanka κι όχι μόνο, η οποία πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το custom Dior φόρεμα που φόρεσε για την δεξίωση μετά την τελετή.

 

Ίσως σου θυμίσει μία πριγκίπισσα της Disney ή εκείνες τις συλλεκτικές Barbie που ακόμα ζηλεύεις στα ράφια των παιχνιδάδικων, αλλά, η Priyanka μαζί με την Mimi Cuttrell κατάφεραν να αποδώσουν την Bollywood αισθητική στην εμφάνιση με τα κατάλληλα αξεσουάρ, τα κατάλληλα τοποθετημένα κοσμήματα και τα tattoos στα χέρια της.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/mimi