CELEBRITY STYLE

Η Priyanka Chopra παντρεύτηκε 2 φορές, φορώντας και λευκό και κόκκινο νυφικό

Προφανώς, ο γάμος της Priyanka Chopra και του Nick Jonas δεν είναι από τους συνηθισμένους. Από τα pre-wedding parties μπορούσε κανείς να καταλάβει ότι και οι δύο απολαμβάνουν όλη την προετοιμασία και διαδικασία του γάμου και οι δύο τελετές που έκαναν τελικά είναι ακόμα μία απόδειξη.

Η όμορφη Priyanka και ο πλέον σύζυγός της, Nick Jonas, παντρεύτηκαν το περασμένο Σάββατο φορώντας ένα custom-made νυφικό του οίκου Ralph Lauren, τον οποίο έχει προτιμήσει κι άλλες φορές στο παρελθόν. Το λευκό νυφικό της ήταν σε απλή Α-γραμμή και κεντημένο με 2.380.000 περλέ sequins, ενώ ακόμα πιο εντυπωσιακό ήταν το μακρύ, τούλινο πέπλο με μήκος περίπου 20 μέτρα, για το οποίο χρειάστηκαν 1.826 ώρες εργασίας.

 

Μέχρι εδώ είναι αρκετά εντυπωσιακή νύφη η 36χρονη Priyanka, αλλά η ίδια αποφάσισε ότι θέλει να κάνει ακόμα έναν γάμο, που να είναι πιο κοντά στην οικογενειακή της παράδοση. Έτσι, οι νεόνυμφοι πραγματοποίησαν μία ακόμα τελετή στην πόλη τη Jodhpur της Ινδίας. Ο παραδοσιακός, ινδικός γάμος έγινε στο Umaid Bhawan Palace και η Priyanka έκανε μία ακόμα εξαιρετική εμφάνιση, φορώντας κόκκινο νυφικό αυτή τη φορά.

 

Φυσικά, ακολούθησε και στο styling την παράδοση και έτσι εμπιστεύτηκε το νυφικό της στον Ινδό σχεδιαστή μόδας Sabyasachi. Για την custom-made two-piece δημιουργία χρειάστηκαν 110 μοδίστρες από την Καλκούτα, οι οποίες έραβαν και κεντούσαν για 3.720 ώρες για το εξαιρετικό αποτέλεσμα. Σύμφωνα με την επιθυμία της νύφης, το όνομα του συζύγου, της μαμάς και του μπαμπά της ήταν κεντημένα στην εσωτερική μεριά της ζώνης του φορέματος στη μητρική της γλώσσα.

Προφανώς, το project «Γάμος» είχε ενθουσιάσει το ζευγάρι, το οποίο απόλαυσε το γεγονός σε διπλή δόση και εμείς δεν έχουμε παρά να τους ευχηθούμε να ζήσουν ευτυχισμένοι.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/priyankachopra