CELEBRITY STYLE

Το κατακόκκινο look της Kendall Jenner και 7 items για τις πιο ενδιαφέρουσες καλοκαιρινές εμφανίσεις

Vianney Le Caer/Invision/AP

Πρωί-πρωί, λάβαμε το τηλεγράφημα. Τα νέα, σημαντικά: η Kendall Jenner δημιουργεί μια νέα τάση. Μία γυναίκα που μπορούμε με σιγουριά ν' αποκαλέσουμε "influencer" κάνει εμφανίσεις που προκαλούν το ενδιαφέρον μας και κυρίως, δημιουργούν ένα νέο trend. Η Kendall είναι μια προσωπικότητα που ασκεί επιρροή στη μόδα κι αυτό είναι ξεκάθαρο.

Δες ακόμη: Το πανεύκολο tip της Kendall Jenner για να φρεσκάρει το μακιγιάζ της κατά τη διάρκεια της ημέρας

Κινεί, συχνά τα νήματα της βιομηχανίας -είναι μοντέλο εξάλλου ο ρόλος της κάπως αναπόφευκτα είναι και αυτός- και ό,τι φορέσει συζητιέται.

Δες ακόμη: Kendall Jenner: Το μίνι animal print φόρεμά της μας βγάζει “Cheetara από τους Thundercats” vibes

Οι ενδυματολογικές της επιλογές, ταράζουν συχνά τα νερά της μόδας, δημιουργώντας νέες τάσεις  από ένα της look και μόνο. Αυτό ισχύει και για την πρόσφατη εμφάνιση της η οποία σαν να προμηνύει τη γέννηση του It χρώματος της σεζόν.

Με ένα κατακόκκινο denim σύνολο, η Jenner εντυπωσιάζει για την τολμηρή επιλογή χρώματος. Με ένα κόκκινο τζιν μπουφάν, λευκό τοπ και ένα ψηλόμεσο τζιν, το ’90s εμπνευσμένο σύνολο του μοντέλου, δέχεται μια ένα ενδιαφέρον update.

Η επιλογή του κόκκινου χρώματος είναι μια αναβαθμισμένη εκδοχή του casual αυτού συνόλου και ενώ η απόχρωση είναι άκρως διαχρονική, ανά τις σεζόν έχει τα «πάνω» και τα «κάτω» της. Άλλοτε θεωρείται πιο “hot” και άλλοτε λιγότερο. Τώρα, λοιπόν, βρίσκεται και πάλι στις top χρωματικές επιλογές πολλών καλοντυμένων γυναικών.

Όπως είδαμε και στο ροζ χαλί των CFDA Awards, πολλές γυναίκες (βλ. Diane Kruger, Lily Aldridge κ.ά.) επέλεξαν να φορέσουν κόκκινα σύνολα, πράγμα που επιβεβαιώνει τα λόγια μας.

Για να προλάβεις, λοιπόν, και τις υπόλοιπες influencers αυτού του κόσμου κάναμε το εξής: σου βρήκαμε 7 ρούχα και αξεσουάρ για να υποδεχτείς το κόκκινο χρώμα στην ντουλάπα σου  πριν απ’ όλες και να το ενσωματώσεις στις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις.

 

 

Λινό μίντι φόρεμα, Marks & Spencer

 

 

Μules με φιόγκο, Salvatore Ferragamo

 

 

Ψηλόμεση παντελόνα, H&M

 

 

Ολόσωμο μαγιό με κρίκο, Calzedonia

 

 

Ολόσωμη φόρμα, M.I.H. Jeans

 

 

Γυαλιά ηλίου cat-eye, Toms

 

 

Ψάθινη τσάντα, MANGO

Κεντρική φωτογραφία: Vianney Le Caer/Invision/AP