KENDALL JENNER

Το πανεύκολο tip της Kendall Jenner για να φρεσκάρει το μακιγιάζ της κατά τη διάρκεια της ημέρας

Σε μεταφέρω σε όλες αυτές τις φορές που είσαι από το πρωί μέχρι το βράδυ έξω. Που το πρωί σε βρίσκει φρέσκια και λαμπερή και όσο περνάει η ώρα, τα σημάδια κούρασης γίνονται ολοένα και πιο εμφανή στο πρόσωπό σου. Είναι αυτές οι φορές, που δεν προλαβαίνεις να περάσεις από το σπίτι να αλλάξεις ή να βαφτείς ξανά, που το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι ρετουσαρίσματα. Δεν είσαι- είμαστε οι μόνες. Την ίδια φάση περνάει αρκετές φορές και η Kendall Jenner, με τη διαφορά όμως, που εκείνη έχει βρει το μυστικό για να φρεσκάρει το μακιγιάζ της κατά τη διάρκεια της ημέρας.

 

Σύμφωνα λοιπόν, με την Mary Philips, aka αγαπημένη makeup artist πολλών διάσημων κυριών του Hollywood, μεταξύ των οποίων η Bella Hadid, η  Chrissy Teigen και η Kendall Jenner, το μυστικό για να ανανεώσεις το μακιγιάζ σου, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, χωρίς να χρειαστεί να το κάνεις ξανά, κρύβεται στην ενυδατική.

 

«Αυτό που κάνω είναι να βάζω μια μικρή ποσότητα από την ενυδατική κρέμα στο πίσω μέρος του χεριού μου και χρησιμοποιώντας ένα χνουδωτό πινέλο, την απλώνω στο πρόσωπο. Είναι βασικά σαν μια μαγική γόμα που επαναενυδατώνει την επιδερμίδα και το μακιγιάζ χωρίς να σβήνει εντελώς τίποτα» είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Refinery29, αναλύοντας το makeup look της Kendall Jenner, δινοντάς μας παράλληλα το τέλειο #inspo και για τα δικά μας looks.

 

Extra Tip: Η Mary στην ίδια συνέντευξη έδωσε ακόμη ένα super tip για να πετύχουμε ένα πιο soft, ανάλαφρο αποτέλεσμα στα χείλη μας. «Αντί για τις βαριές ματ υφες των κραγιόν στα χείλη,  προσωπικά προτιμώ να δημιουργώ ένα πιο διάφανο αποτέλεσμα. Μου αρέσει να χρησιμοποιώ μολύβια χειλιών σε nude αλλά και πιο berry αποχρώσεις, όπως επίσης και lip stains. Μετά, με τα δάχτυλά μου, απλώνω το προϊόν, για να αποκτήσουν τα χείλη μια πιο απαλή υφή, ενώ στο τέλος, βάζω πάντα λίγο lip balm.»

Κεντρική Φωτογραφία: Instagram/maryphillips