CELEBRITY STYLE

Kendall Jenner: Το μίνι animal print φόρεμά της μας βγάζει “Cheetara από τους Thundercats” vibes

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

To ότι είναι trendsetter, το ξέραμε. Το ότι συχνά κάνει σέξι εμφανίσεις, επίσης γνωστό. Το ό,τι θα έκανε εμφάνιση αλά Cheetara από τους Thundercats ήταν κάτι που δεν περιμέναμε και για το οποίο δεν ήμασταν ψυχολογικά προετοιμασμένοι. O λόγος για την Kendall Jenner η οποία έκανε μια εμφάνιση που περιλαμβάνει τα γνωστά χαρακτηριστικά που έχουν όλες οι εμφανίσεις της: fashion forward μόδα και sexiness. Παρ' όλα αυτά, είναι το print και μήκος του φορέματος που δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε με τίποτα.

To μοντέλο φόρεσε ένα καυτό μίνι φόρεμα του Christopher Kane (από την Resort 2019 συλλογή) την οποία συνδύασε με μια μίνι Chloe τσάντα, μαύρα mules παπούτσια και stylish γυαλιά ηλίου. Η Jenner επέλεξε να ενδώσει στην τάση των animal prints που κάνουν χαμό τελευταία, παρ’ όλα αυτά, προτίμησε να φορέσει ένα μοτίβο που δεν έχουμε δει να φοράνε πολλές: το cheetah εμπνευσμένο μοτίβο είναι σαν «αδερφάκι» του λεοπάρ, αποδίδοντας όμως ένα πιο ιδιαίτερο εφέ στο look της Kendall.

Έχει μια ρετρό αισθητική που το κάνει να ξεχωρίζει σίγουρα, ενώ εμείς τα παιδιά των late ’80s δεν μπορούσαμε να μην εκτιμήσουμε τα “Cheetara vibes” που έβγαζε το σύνολό της. Φυσικά, δεν ήταν μόνο ο πλασματικός χαρακτήρας από τους Thundercats που μας τράβηξε την προσοχή στο look της. Ήταν σαφώς και το μήκος του φορέματος. Το καυτό μίνι ρούχο, ίσα-ίσα που καλύπτει το κορμί της μας κάνει να σκεφτόμαστε μήπως χρειαζόμαστε τελικά κι εμείς ένα τέτοιο φόρεμα στην ντουλάπα μας. Σου βρήκαμε, λοιπόν, 7 μίνι φορέματα για να βάλεις κι εσύ στην ντουλάπα σου την άνοιξη. Μην παραξενευτείς αν δεις ότι το μήκος τους είναι λίγο πιο συντηρητικό απ’ αυτό της Kendall. Δεν έχουμε όλες τα δίμετρα πόδια της για να υποστηρίξουμε αυτό το look.

Φόρεμα πουκαμίσα εμπριμέ, MANGO

Φόρεμα κουμπωτό αμάνικο, attrattivo

Bodycon μίνι φόρεμα με δαντέλα, Marks & Spencer

Εφαρμοστό από μετάξι φόρεμα με cut-out, H&M

Μίνι φόρεμα με φουσκωτά μανίκια, BSB

Φόρεμα ντραμπέ σε animal print, ASOS Design

Φόρεμα με χοντρή πλέξη, ZARA

Κεντρική φωτογραφία: Photo by Evan Agostini/Invision/AP