CELEBRITY STYLE

Η Kate Middleton με prairie φόρεμα. Μην πεις ότι δε σε είχαμε προετοιμάσει για την It τάση της σεζόν

Yui Mok/Pool via AP

Μην πεις ότι δε στο είχαμε πει. Η τάση των prairie φορεμάτων που μας θέλει να φοράμε ένα μάξι, ρομαντικού ύφους ρούχο και να κυλιόμαστε στα καταπράσινα λιβάδια της επαρχίας, έχει αρχίσει ν' απογειώνεται. Μέχρι και η Kate Middleton την επιλέγει.

Η αγαπημένη μας γαλαζοαίματη, λοιπόν, ενέδωσε στην τάση των φλοράλ και συγκεκριμένα σε αυτή των prairie φορεμάτων, επιλέγοντας ένα πανέμορφο Erdem φόρεμα όταν επισκέφθηκε το Chelsea Flower Show στο Λονδίνο, πριν λίγες ημέρες. Το βικτοριανού ύφους ρούχο με τα διακριτικά στοιχεία δαντέλας βοήθησαν στο να λατρέψουμε την εμφάνιση αυτή της Kate, η οποία γνωρίζει καλά ότι τα φλοράλ θεωρούνται «σταθερή αξία» στις ανοιξιάτικες εμφανίσεις μας.

Yui Mok/Pool via AP

Yui Mok/Pool via AP

Διάβασε ακόμη: Οι γαλαζοαίματες αγαπούν τα φλοράλ και έχουμε αποδείξεις

Ένα φλοράλ ρούχο την άνοιξη, όσο κλισέ κι αν σου ακούγεται, είναι must για την γκαρνταρόμπα μας. Ένα τέτοιο pattern δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου, γιατί πολύ απλά είναι διαχρονικό.

Φέτος, με τις τάσεις να μας σπρώχνουν όλο και περισσότερο στο να βάλουμε λίγο χρώμα στις εμφανίσεις μας, δεν μπορούμε κι εμείς παρά ακολουθήσουμε τα βήματα της δούκισσας και να υποδεχτούμε τα φλοράλ στην γκαρνταρόμπα μας.

Δες ακόμη: Floral την άνοιξη: Πώς να αποφύγεις τα κλισέ με το πιο classic ανοιξιάτικο μοτίβο

Κάναμε μια διαδικτυακή βόλτα στην αγορά και σου βρήκαμε 7 φλοράλ ρούχα και αξεσουάρ που θα θέλεις να βάλεις στην ντουλάπα σου asap.

Ολόσωμη φόρμα, Roxy

Πλισέ φούστα, H&M

Κορμάκι με βαθύ ντεκολτέ, Tezenis

Σορτς από βισκόζη με τυπώματα, Benetton

Tσάντα ώμου, Salvatore Ferragamo

Καπέλο bucket με λουλούδια, MANGO

Εσπαντρίγιες με φλοράλ τύπωμα, Toms

 

Κεντρική φωτογραφία:Yui Mok/Pool via AP