CELEBRITY STYLE

Οι γαλαζοαίματες αγαπούν τα φλοράλ και έχουμε αποδείξεις

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Η ατάκα της Miranda Priestly (aka Meryl Streep) από την ταινία «Ο Διάβολος φορούσε Prada», ακόμα ηχεί στα αυτιά μας: «Φλοράλ την άνοιξη; Πόσο πρωτότυπο». Η ειρωνεία στο πρόσωπο της Meryl Streep όταν ξεστόμιζε τα λόγια αυτά, ήταν από τις πιο ξεκαρδιστικές στιγμές της ταινίας.

Αλλά, ναι. Φλοράλ την άνοιξη; Μπορεί να κάνεις κι εσύ την ίδια ερώτηση στον εαυτό σου και να αναρωτηθείς, γιατί πρέπει να βάλεις για ακόμα μια σεζόν αυτό το pattern στην ντουλάπα σου. Θα σου δώσω εγώ την απάντηση: Γιατί πολύ απλά, είναι διαχρονικά τα φλοράλ μοτίβα. Ό,τι και να κάνεις, όποια χρονιά κι αν επιλέξεις να τα φορέσεις -του χρόνου, του παραχρόνου-, τα ρούχα αυτά θα είναι πάντα της μόδας την άνοιξη. ΟΚ, δεν θα φορέσεις το πιο πρωτοποριακό ρούχο, αλλά είναι στο χέρι σου να κάνεις το σύνολό σου να ξεχωρίσει, μέσα από το styling που θα επιλέξεις.

Πάρε παράδειγμα, τις γαλαζοαίματες. Γυναίκες όπως η Kate Middleton, η δούκισσα του Sussex, aka Meghan Markle, μέχρι και η βασίλισσα Ελισάβετ φορούν αρκετά συχνά τα φλοράλ, κάτι που επιβεβαιώνει τα λόγια μας ότι πρόκειται για ένα διαχρονικό και κομψό μοτίβο. Τα φλοράλ είναι από τα must items στην γκαρνταρόμπα πολλών γαλαζοαίματων γυναικών, και η αλήθεια είναι, ότι ξέρουν πώς να το αναδείξουν.

Παίρνουμε, λοιπόν, παράδειγμα από τις γυναίκες αυτές και μέσα από τις εμφανίσεις τους, κρατάμε σημειώσεις για το πώς να τα φορέσουμε κι εμείς.

Meghan Markle

AP Photo/Matt Dunham

AP Photo/Matt Dunham

Aν και μας έχει συνηθίσει στην μονοχρωμία, η Meghan Markle όταν φοράει prints όπως ένα φλοράλ ρούχο, ξέρει πώς να το αναδείξει άψογα. Η δούκισσα του Sussex επέλεξε ένα πιο ρομαντικού ύφους φλοράλ φόρεμα το οποίο συνδύασε με ένα μονόχρωμο πανωφόρι και παπούτσια.

Princess Diana

 

Μπορεί ο Prince Charles να είναι με σπασμένο χέρι στην φωτογραφία, αλλά το μάτι μας πέφτει κατευθείαν στην φούστα της Princess Diana. Πιστή στην μόδα των ’80s, η αγαπημένη μας πριγκίπισσα συνδύασε την φλοράλ φούστα της με τζιν πουκάμισο και καφέ ζώνη. Το τέλειο casual, ανοιξιάτικο σύνολο μέχρι και σήμερα.

Kate Middleton

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Μπορεί να έβρεχε την ημέρα που επισκέφθηκε το Sunken Garden στο παλάτι του Kensington, αυτό όμως δεν σταμάτησε την δούκισσα του Cambridge από το να φορέσει αυτό το πανέμορφο, μεταξωτό φόρεμα. Συμπλήρωσε το look με nude γόβες αποδίδοντας το πιο κομψό αποτέλεσμα.

Βασίλισσα Ελισάβετ

Neil Hall/Pool via AP

Neil Hall/Pool via AP

Η βασίλισσα του χρώματος (κυριολεκτικά) ξέρει να υποστηρίζει άψογα μέχρι και ένα bold, φλοράλ φόρεμα. Όπως ήταν αναμενόμενο, το συνδύασε με το χαρακτηριστικό κολιέ από πέρλες το οποίο δεν αποχωρίζεται από καμιά της εμφάνιση. Ή τις περισσότερες, anyway.

Queen Letizia

Το fit&flare Carolina Herrera φόρεμα από οργάντζα της Queen Letizia της Ισπανίας είναι ένα ρούχο που θα θέλαμε πολύ να έχουμε στην ντουλάπα μας. Πολύ σωστά, η βασίλισσα το συνδύασε με μπορντό γόβες αναδεικνύοντας τις επίσης, μπορντό λεπτομέρειες του φορέματός της.

Princess Eugenie

 

Το Alice + Olivia φόρεμα της Princess Eugenie ταιριάζει άψογα στην γαλαζοαίματη για δύο λόγους: το κρουαζέ στιλ του ρούχου αναδεικνύει την σιλουέτα της, ενώ το fun μοτίβο, τα χρώματα αλλά και το μήκος ταιριάζουν στην ηλικία της. Οι nude/μαύρες μυτερές γόβες δε, καθιστούν το σύνολό της από τ’ αγαπημένα μας που έχουμε δει από την Eugenie ως τώρα.

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Kirsty Wigglesworth