CELEBRITY STYLE

Melania & Ivanka Trump: Ντυμένες “Δυναστεία” οι δύο γυναίκες θέλουν απεγνωσμένα να επιστρέψει η μόδα των ’80s

Stefan Rousseau/Pool Photo via AP

Έζησαν ένδοξες μέρες οι Trumps στα '80s. Τότε ο Donald Trump, σαν «απλός» επιχειρηματίας που ήταν, περνούσε φανταστικά. Ζούσε τη ζωή του πλουσιοπάροχα. Έβγαζε λεφτά από παντού: από τις επιτυχημένες επιχειρήσεις του, μέχρι και τα διαφημιστικά σποτάκια για πατατάκια, πίτσες κι ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς.

Όλη η οικογένεια, ζούσε το απόλυτο αμερικανικό όνειρο. Ήταν (και παραμένει) μια πλούσια οικογένεια που ζούσε την Αμερική. Ό,τι προβλήματα κι αν είχαν, «δια μαγείας» λυνόντουσαν.

Τα αγαπούν τα ’80s, λοιπόν. Και ενώ αυτή η οικογένεια βρίσκεται ακόμα στο προσκήνιο με την εκλογή του Donald Trump ως Προέδρου της Αμερικής, από τα ’80s μέχρι και σήμερα έχουν αλλάξει πολλά. Υπάρχει πλέον το internet και μερικές από τις «παραξενιές» της γνωστής οικογενείας γίνονται αμέσως είδηση.

Διάβασε ακόμη: Ο Donald Trump παραβίασε το πρωτόκολλο και η Melania τίμησε την Diana. Κουράγιο Ελισάβετ

Όπως και να ‘χει όμως, οι Trump διοικούν μια από τις πιο ισχυρές χώρες του πλανήτη. Αυτό για τον Donald αρκεί, το ίδιο και για τη σύζυγό του Melania και την κόρη του Ivanka. Το ζεύγος αλλά και η κόρη του Donald επισκέφθηκαν τη Μεγάλη Βρετανία και η επίσκεψή τους έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών, για διάφορους λόγους. Ένας απ’ αυτούς; Τα looks της Πρώτης Κυρίας και της κόρης.

Διάβασε ακόμη: Tο Gucci φόρεμα της Melania Trump με το τύπωμα του Big Ben μας έκανε να πούμε “London Baby”

Η Melania και η Ivanka Trump, λοιπόν, στην επίσκεψή τους στο Buckingham Palace και στο τουρ του Westminster Abbey, έκαναν εμφανίσεις εμπνευσμένες από τα ’80s. Ας αναλύουμε όμως, ξεχωριστά τα looks των δυο γυναικών.

To λευκό “work dress” της Melania

AP Photo/Matt Dunham

AP Photo/Matt Dunham

Τα “Working Girl” vibes της εμφάνισης της Melania φαίνονται ξεκάθαρα με την επιλογή του φορέματος αυτού. Με ένα custom made Dolce & Gabbana φόρεμα με μακριά μανίκια, μπλε νουάρ ζώνη και λαιμόκοψη, το look της Πρώτης Κυρίας μας θύμισε πολύ την Melanie Griffith στη γνωστή ταινία του ’80. Βέβαια, οι αναφορές στην -τολμάω να πω-, Audrey Hepburn στο “My Fair Lady” με το τεράστιο λευκό καπέλο με τη μπλε φάσα μας έκαναν να νοσταλγήσουμε τις εμφανίσεις της θρυλικής ηθοποιού.

AP Photo/Matt Dunham

AP Photo/Matt Dunham

Το μονόχρωμο κοστούμι της Ivanka

AP Photo/Matt Dunham

AP Photo/Matt Dunham

Ένα χαρακτηριστικό look της μόδας της δεκαετίας του ’80, ήταν ένα μονόχρωμο κοστούμι, είτε με παντελόνα, είτε με φούστα. Η Ivanka για την εμφάνισή της, επέλεξε ένα λευκό σύνολο που αποτελούνταν από μια πλισέ, ογκώδη φούστα και ένα σακάκι, επίσης σε oversized γραμμή. Το σύνολο ολοκλήρωσε με μια ζώνη στη μέση με μεγάλη αγκράφα και το πατροπαράδοτο headpiece/καπέλο στα μαλλιά που συνηθίζουν να φορούν οι Αγγλίδες.

Henry Nicholls/Pool photo via AP

Henry Nicholls/Pool photo via AP

Δες ακόμη: Η Ivanka Trump κλείνει το fashion brand της και ο λόγος είναι αναμενόμενος

Το συμπέρασμα

Οι γυναίκες Trump είναι ξεκάθαρο ότι λατρεύουν τη μόδα του 1980. Όπως είπαμε και πριν, τη δεκαετία εκείνη, η οικογένεια ήταν στα «ντουζένια» της και έτοιμη να κατακτήσει τον κόσμο. Εν μέρη, τα κατάφερε. Να είναι, λοιπόν, αυτός ο λόγος που οι εμφανίσεις τους και κυρίως αυτές της Melania έχουν πάντα μια δόση από ’80s; Μπορεί ναι. Βέβαια, αυτές είναι δικές μας εικασίες. Όπως και να ‘χει τα δύο looks μπορούμε να πούμε ότι ήταν προσεγμένα, κομψά και σίγουρα κόστισαν πολλά, πολλά δολάρια. Τα «προνόμια» του να είσαι σύζυγος και κόρη του Donald Trump. Λέμε τώρα.

Κεντρική φωτογραφία: Stefan Rousseau/Pool Photo via AP