CELEBRITY STYLE

Tο Gucci φόρεμα της Melania Trump με το τύπωμα του Big Ben μας έκανε να πούμε “London Baby”

AP Photo/Ben Curtis, Pool

Μelania, δεν μπορώ. Δεν μπορώ ν' αντισταθώ, σ' αυτό το Gucci φόρεμα που φοράς. Ακόμα κι αν το κοστίζει πάνω από 3.800€. H πραγματικότητα είναι ότι δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο από την Πρώτη Κυρία της Αμερικής, για να είμαστε ειλικρινείς. Οι αμφιλεγόμενες εμφανίσεις της κ. Trump γίνονται συχνά αντικείμενο συζήτησης, είτε αφορούν το κόστος των designer ρούχων που επιλέγει, είτε απλά για τις ακατάλληλες για την περίσταση, εμφανίσεις της (ποιος μπορεί να ξεχάσει το χακί παρκά που είχε φορέσει πέρσι σε επίσκεψή της σε κέντρο κράτησης παιδιών μεταναστών όπου είχε τυπωμένο στο πίσω μέρος του, το quote «Πραγματικά, δεν με νοιάζει. Εσένα;»).

Διάβασε ακόμη: Η Melania Trump και τα ”προκλητικά” μποτάκια της

Το look της πριν προσγειωθεί στο Λονδίνο, δε συγκαταλέγεται σε αυτές τις δύο κατηγορίες πάντως.  Η Melania Trump, λίγο πριν πατήσει το πόδι της στην βρετανική πρωτεύουσα επέλεξε να φορέσει μια δημιουργία του ιταλικού οίκου Gucci.

Πιο Λονδρέζα και από τους Λονδρέζους ήταν η Melania με την εμφάνισή της αυτή, η οποία ήταν ξεκάθαρη ωδή στην ευρωπαϊκή πόλη. Προσπαθώντας να «κερδίσει» τον βρετανικό λαό, επέλεξε ένα shirtdress φόρεμα σε Α-γραμμή το οποίο περιλάμβανε τυπώματα εμβληματικών αξιοθέατων της Αγγλίας, όπως το Big Ben, το Tower Bridge αλλά και το House of Parliament.

Δες ακόμη: Shirtdress: Καλώς όρισε το “ρούχο-θαύμα” στην ντουλάπα σου με αυτά τα 7 κομψά φορέματα της αγοράς

Στις αποχρώσεις του πορτοκαλί και πράσινου το μίντι Gucci φόρεμά της συνδύασε με μια πράσινη, δερμάτινη ζώνη, επίσης δημιουργία του οίκου Gucci, με το χαρακτηριστικό “G” λογότυπο και nude γόβες.

Διάβασε ακόμη: Η Melania Trump ξαναχτυπά με νέα στιλιστική επιλογή

Το κομψό φόρεμα, όπως και πολλές από τις εμφανίσεις της Melania που έχει κάνει στο παρελθόν, κοστίζει πολλά ευρώ. Η τιμή του ξεπερνάει τα 3.800€ ($4,400 σε δολάρια) κάτι που, για να είμαστε ειλικρινείς, περιμέναμε από την Πρώτη Κυρία της Αμερικής. Το πρώην μοντέλο έχει μια τάση να φοράει πανάκριβα ρούχα από γνωστούς οίκους μόδας (βλ. η γκαρνταρόμπα της στο πρόσφατο ταξίδι της στην Ιαπωνία ξεπέρασε τα 20.000 δολάρια), ενώ της αρέσει να «σετάρει» τα looks της με βάση τη χώρα την οποία επισκέπτεται.

AP Photo/Evan Vucci

(AP Photo/Evan Vucci) H Melania Trump στη Υοkosuka στην Ιαπωνία

Για παράδειγμα, στο ταξίδι της στην Αφρική πέρσι το καλοκαίρι, η Melania έκανε αρκετές εμφανίσεις εμπνευσμένες από το safari style.

AP Photo/Carolyn Kaster

(AP Photo/Carolyn Kaster) Στην Kenya τον Ιούνιο του 2018

Η εμφάνιση της Melania όμως σε αυτή την περίπτωση, πιστεύουμε ότι έχει απώτερο σκοπό. Ίσως με το look αυτό να προσπαθεί να «γλυκάνει» τους Βρετανούς, μετά την τελευταία επίσκεψη των Trumps στην Αγγλία πέρσι το καλοκαίρι, όπου ξέσπασαν διαδηλώσεις εναντίον του Προέδρου της Αμερικής. Λες το φόρεμα (φόρος τιμής στο Λονδίνο) της Melania να προσπαθεί να μας κάνει να ξεχάσουμε τα φουσκωτά μπαλόνια που κρατούσαν οι διαδηλωτές πέρσι (και απεικόνιζαν τον Donald Trump σαν μωρό), να είναι αρκετό;

Kεντρική φωτογραφία: AP Photo/Ben Curtis, Pool