CELEBRITY STYLE

5 εμφανίσεις της Meghan Markle “προάγγελος” για το φύλο του παιδιού της. Μας το “φώναζε”

AP Photo/Kirsty Wigglesworth, pool

Το όνομα γλωσσοδέτης του νέου βασιλικού μωρού (σ.σ. Archie Harrison Mountbatten-Windsor) και τη σημασία πίσω απ' αυτό, μπορεί να ήταν δύσκολο να την προβλέψουμε, αλλά το φύλο όχι και τόσο. Το φύλο του μωρού της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry μας ήταν άγνωστο μέχρι και την ημέρα γέννησής του, αλλά ο η μητέρα του εμμέσως, μας το είχε αποκαλύψει.

Οι εμφανίσεις της δούκισσας του Sussex, εμμέσως πλην σαφώς, είχαν υπονοήσει το φύλο του μωρού, μέσα από την επιλογή των χρωμάτων. Σύμφωνα με το Love the Sales σε 77 δημόσιες εμφανίσεις που έκανε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, το 1/3 των looks της αποτελούνταν από φορέματα σε μπλε χρώμα. Αυτό σημαίνει ότι πάνω από 20 εμφανίσεις της ήταν σε μπλε απόχρωση.

Διάβασε ακόμη: Meghan Markle: Έχουμε όλες τις λεπτομέρειες για την πρώτη της εμφάνιση με το γιο της

Αν και δεν είμαστε σίγουροι αν όντως ισχύει αυτό, κοιτώντας το στιλ της Markle γενικότερα, βλέπουμε ότι οι εμφανίσεις της αποτελούνται κυρίως από τις ουδέτερες αποχρώσεις στις οποίες μας είχε συνηθίσει τους προηγούμενους μήνες.

Η έρευνα του Love the Sales, αναφέρει ακόμη ότι το συνολικό κόστος των ρούχων εγκυμοσύνης της Markle, άγγιξε τα 637,950 δολάρια (κοντά στα 570.000 ευρώ). Αυτό σημαίνει ότι σχεδόν κάθε outfit της δούκισσας ξεπερνούσε τα 7.000 ευρώ. Όχι και λίγα, αν σκεφτείς ότι σε κάποιες περιπτώσεις φόρεσε και ρούχα από καταστήματα μαζικής παραγωγής που κόστιζαν 30 και 40 ευρώ. Φυσικά, το γεγονός ότι μέχρι και τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της, η Meghan φορούσε ψηλοτάκουνα παπούτσια γνωστών σχεδιαστών, βοήθησε στο ν’ ανέβει το κασέ των συνόλων της, αν σκεφτείς ότι κάθε ζευγάρι κοστίζει πάνω από 600 ευρώ.

Όπως και να έχει, το στιλ της εγκυμοσύνης της Markle ήταν άξιο προσοχής, είτε φορούσε μπλε, είτε όχι. Παρ’ όλα αυτά, εμείς επιλέξαμε τα πέντε αγαπημένα μας looks σε μπλε απόχρωση που μας εντυπωσίασαν περισσότερο ακόμα κι αν μέσω αυτών μας έδινε hints για το φύλο του μωρού ή όχι. Εμάς μας άρεσαν, έτσι κι αλλιώς.

Yui Mok/Pool Photo via AP

Yui Mok/Pool Photo via AP

Tο πανέμορφο μάξι φόρεμα της Meghan που φόρεσε στο ταξίδι της στο Μαρόκο ήταν από τα αγαπημένα μας, γιατί μας βγάζει vibes ελληνικού καλοκαιριού.

Dominic Lipinski/Pool Photo via AP

Dominic Lipinski/Pool Photo via AP

Με μια εκπληκτική πλισέ φούστα Givenchy και κασμιρένιο πουλόβερ σε μπλε cobalt απόχρωση, η Meghan Markle έκανε την παρουσία της αισθητή όταν ταξίδεψε με τον πρίγκιπα Harry στη Νέα Ζηλανδία τον περασμένο Οκτώβριο.

 

Ian Vogler/Pool Photo via AP

Ian Vogler/Pool Photo via AP

Κάνοντας μια από τις πιο όμορφες εμφανίσεις της, ως τώρα, η Markle για την τελευταία βραδιά της στα Fiji, επέλεξε αυτή τη baby blue δημιουργία του brand Safiyaa.

Dominic Lipinski/PA via AP

Dominic Lipinski/PA via AP

Το απόλυτο date night σύνολο φόρεσε η Meghan Markle, όταν εμφανίστηκε με τον πρίγκιπα Harry στο “100 Days to Peace Gala” στο Λονδίνο. Το φόρεμα ήταν δημιουργία του Jason Wu και το συνδύασε μπλε Aquazzura γόβες Dior clutch τσάντα.

AP Photo/Kirsty Wigglesworth, pool 

AP Photo/Kirsty Wigglesworth, pool 

Όχι μόνο μας προανήγγειλε το φύλο του μωρού της, αλλά και τη μεγαλύτερη τάση του καλοκαιριού. Με ένα Banana Republic, shirtdress η Markle έκανε μια από τις πιο κομψές εμφανίσεις κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Δες ακόμη: Shirtdress: Καλώς όρισε το “ρούχο-θαύμα” στην ντουλάπα σου με αυτά τα 7 κομψά φορέματα της αγοράς

Paul Grover/Pool via AP

Paul Grover/Pool via AP

Επέλεξε μια εντυπωσιακή navy blue δημιουργία όταν παρευρέθηκε στην πρεμιέρα του Cirque se Soleil στο Λονδίνο.

 

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Kirsty Wigglesworth, pool