CELEBRITIES

Meghan Markle – Harry: Το όνομα του μωρού και η σημασία της συγκεκριμένης επιλογής

Dominic Lipinski/Pool via AP

«Έχει τον πιο γλυκό χαρακτήρα. Είναι πραγματικά ήρεμος. Είναι ένα όνειρο» είπε η Meghan Markle στις κάμερες που συγκεντρώθηκαν στο Windsor και ο Harry συμπλήρωσε αστειευόμενος: «Δεν ξέρω από πού το πήρε αυτό». «Είναι μαγικό, είναι υπέροχο. Έχω τους δύο καλύτερους άνδρες του κόσμου οπότε είμαι πραγματικά ευτυχισμένη», συμπλήρωσε η Meghan και ο Harry τόνισε: «Είναι τέλειο. Το να είσαι γονιός είναι υπέροχο. Έχουν περάσει μόνο δυόμισι ημέρες αλλά είμαστε τόσο ευτυχισμένοι που έχουμε το μωρό μας». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια για τον ερχομό του πρώτου παιδιού τους.

 

Η εμφάνισή του μπροστά στις κάμερες και τους φωτογράφους ολοκληρώθηκε και σειρά είχε η ανακοίνωση του ονόματος. Τα γραφεία στοιχημάτων έπεσαν (πολύ) έξω.

Με μία φωτογραφία στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram οι γονείς αποκάλυψαν πως το baby Sussex θα ονομάζεται Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

Το Archie έχει αγγλικές ρίζες και σημαίνει αυθεντικός και τολμηρός  ενώ το Harrison παραπέμπει στο «γιος του Harry».

 

Η βασίλισσα Ελισάβετ ήταν το πρώτο μέλος της βασιλικής οικογένειας που συνάντησε το νέο μέλος. Μαζί στη φωτογραφία ο πρίγκιπας Φίλιππος και η μητέρα της Meghan, Doria Ragland.

 

Κεντρική Φωτογραφία: Dominic Lipinski/Pool via AP