WATCHLIST

The Final Four: Αυτοί θα είναι οι 3 κριτές του show

Ανακοινώθηκαν οι τρεις κριτές του "The Final Four", του νέου talent show του ANT1 και όπως όλοι υπέθεταν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης -τελευταίο απόκτημα της Heaven Music του ομίλου ΑΝΤ1 και σύντροφος της παρουσιάστριας, Ζέτας Μακρυπούλια- είναι μέσα στα τρία πρόσωπα. Οι τρεις κριτές προέρχονται από διαφορετικούς μουσικούς χώρους, ωστόσο ο καθένας από αυτούς είναι στην κορυφή του τομέα του. Την τριάδα, λοιπόν, συμπληρώνουν οι: Ελένη Φουρέιρα (ήταν να συμμετέχει στο La Banda του Open που τελικά δεν γυρίστηκε ποτέ), Μιχάλης Κουινέλης των Stavento (με προϋπηρεσία στο The Voice).

Διάβασε κι αυτό: Το talent show “The Final Four” έρχεται στον ΑΝΤ1. Παρουσιάστρια η Ζέτα Μακρυπούλια;

Αναλυτικά η ανακοίνωση του σταθμού αναφέρει:

Μιχάλης Χατζηγιάννης

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Πριν από εκείνον η ποπ στην Ελλάδα ήταν ένα περιφερειακό, επιφανειακό είδος. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης άλλαξε την ελληνική ποπ για πάντα και έγινε ο μεγαλύτερος Έλληνας σταρ του τραγουδιού. Με σπάνιο μέταλλο και μεγάλες συνθετικές δυνατότητες, τα τελευταία χρόνια δείχνει μία νέα, ώριμη πτυχή της διαχρονικής μουσικής του.

Ελένη Φουρέιρα

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Η τραγουδίστρια και περφόρμερ που έφερε διεθνή αέρα στην ελληνική ποπ. Από τη δυναμική είσοδό της στη δισκογραφία μέχρι την κατάκτηση του κοινού της Eurovision και από εκεί σε μία δυναμική διεθνή καριέρα με αιχμή του δόρατος την Ισπανία και τις λατινόφωνες χώρες – το μέλλον και ο κόσμος της ανήκουν.

Μιχάλης Κουινέλης (Stavento)

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Ο ράπερ που… άλλαξε πίστα στο ελληνικό hip hop. Μουσικά αεικίνητος, ανέμειξε το είδος που εκπροσωπεί με την ποπ, το λαϊκό στοιχείο, τα φυσικά όργανα, και δημιούργησε τραγούδια χωρίς φραγμούς, που υπερβαίνουν το παραδοσιακό κοινό του hip hop και γίνονται massive hit.

Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι να σου θυμίσω πως στο «The Final Four» κάθε επεισόδιο είναι και τελικός. Τέσσερις αποφασισμένοι και ανταγωνιστικοί διαγωνιζόμενοι ετοιμάζονται να παλέψουν για να υπερασπιστούν και να κρατήσουν τη θέση τους στη μεγαλύτερη μουσική μάχη. Απέναντί τους θα βρεθούν πολλοί ταλαντούχοι διαγωνιζόμενοι οι οποίοι θα προσπαθήσουν τραγουδώντας να τους εκθρονίσουν και να πάρουν τη θέση τους στο stage του «The Final Four». Αυτός που θα φτάσει στη νίκη τελικά θα κερδίσει ένα συμβόλαιο με μεγάλη δισκογραφική εταιρεία αλλά και 50.000 ευρώ.