ANT1

Το talent show “The Final Four” έρχεται στον ΑΝΤ1. Παρουσιάστρια η Ζέτα Μακρυπούλια;

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα παρουσιαστεί το "The Final Four", ένα talent show μουσικής που έρχεται στον ΑΝΤ1. Τέσσερις φιναλίστ θα είναι οι πρωταγωνιστές του "The Final Four". Οι τέσσερις αυτοί άνθρωποι θα έχουν ήδη ξεχωρίσει στην διαδικασία της επιλογής των συμμετεχόντων και θα ξεκινήσουν στο πρώτο επεισόδιο σαν να βρίσκονται στον τελικό. Μαζί με τον τίτλο του νικητή διεκδικούν επίσης το ποσό των 50.000 ευρώ.

Διάβασε επίσης: X-Factor: Το τρέιλερ για το talent show και η Δέσποινα Βανδή

Οι θέσεις των τεσσάρων φιναλίστ είναι επισφαλής και σε κάθε τους αναμέτρηση στην εκπομπή μπορεί κάποιος να αποχωρήσει και κάποιος άλλος να πάρει τη θέση του. Την παρουσίαση του “The Final Four” πραγματοποίησε σήμερα η ομάδα του Πρωινού. Το talent show έχει ήδη κάνει δύο κύκλους στην Αμερική με τον τίτλο The Four: Battle for Stardom και οι νικητές του είναι η Evvie McKinney και ο James Graham.

Στην αμερικανική εκδοχή υπάρχει πάνελ κριτών στο οποίο αρχικά υπήρχαν 4 προσωπικότητες της μουσικής βιομηχανίας (Sean Combs, DJ Khaled, Meghan Trainor και Charlie Walk) και στη συνέχεια τρεις μετά την αποχώρηση του Charlie Walk που ήρθε αντιμέτωπος με κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης.

Το φορμάτ του The Final Four, στηρίζεται στο Ισραηλινό The Four. Σε αυτό όπως και στην ελληνική εκδοχή του δεν θα υπάρχει η φάση των οντισιόν στη σκηνή. Στο talent show συμμετέχουν υποψήφιοι που παρουσιάζονται μπροστά στην κριτική επιτροπή και αν αυτή ομόφωνα κρίνει ότι τους αξίζει μια ευκαιρία περνούν στον δεύτερο γύρο στον οποίο αγωνίζονται εναντίον ενός εκ των τεσσάρων φιναλίστ διεκδικώντας τη θέση του. Τον τελικό λόγο για το ποιος θα κρατήσει τη θέση τον έχει το κοινό. Ο νικητής της αναμέτρησης εξασφαλίζει τη θέση του μέχρι το επόμενο επεισόδιο.

 

Μαζί με μια πρώτη γεύση που έδωσε στο κοινό το Πρωινό, έδωσε και το πρώτο όνομα που έχει ακουστεί για την παρουσίαση του show του ΑΝΤ1, το οποίο είναι αυτό της Ζέτας Μακρυπούλια. Η τελευταία έχει δοκιμαστεί στην παρουσίαση talent show, όπως το Dancing With The Stars, ενώ ανήκει στο δυναμικό του σταθμού στον οποίο παρουσιάζει με επιτυχία το τηλεπαιχνίδι “Rouk Zouk”, οπότε δεν αποκλείεται να τη δούμε στη θέση της παρουσιάστριας του φιλόδοξου project.