ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι 5 πιο τεμπέλικες στάσεις που προτιμούν οι γυναίκες στο σεξ

Unsplash

Εγώ σε καταλαβαίνω. Δεν είσαι η Κομανέτσι και ούτε που λαχταράς να γίνεις. Το σεξ το βλέπεις σαν μια χαλαρή δραστηριότητα κι όχι σαν μία ευκαιρία να ξεδιπλώσεις το ζογκλερικό ταλέντο που δεν έχεις . Είσαι κουρασμένος άνθρωπος και ολίγον τι νωχελικός. Αλλά αντιλαμβάνεσαι πως είναι μια ιδιαίτερα απολαυστική διαδικασία.

Ευτυχώς, για όλες έχει ο μπαξές. Υπάρχουν στάσεις στο σεξ που απαιτούν μικρή προσπάθεια, αλλά αποδίδουν τα μέγιστα σε ευχαρίστηση. Θα χρειαστεί να μετακινηθείς, αλλά μέχρι ενός σημείου. Δεν θα κουραστείς ιδιαίτερα, μην ανησυχείς. Το δικαιούσαι κι εσύ μια φορά να τεμπελιάσεις.

Ιεραποστολικό

Απαιτεί πάθος κι από τους δύο, αλλά υψηλότερη σωματική εμπλοκή (σε επίπεδο κινήσεων) μόνο από τον έναν. Και δεν είσαι εσύ αυτός ο άνθρωπος. Γιατί πόσα μπορεί να χρειαστεί να κάνεις ούσα ανάσκελα;

Παραλλαγμένο ιεραποστολικό

Εσύ ξαπλωμένη μπρούμυτα, δεν αλλάζει αυτό, τα πόδια σου όρθια ακουμπούν στους ώμους του για ακόμα μεγαλύτερη άνεση, σχηματίζεις ένα ανεστραμμένο Γ με το κορμί σου. Η διείσδυση στα 100%. Δείχνεις πολύ άτακτη χωρίς να κάνεις το παραμικρό.

Doggy με μαξιλάρι

Εσύ μπρούμυτα, αλλά όχι στα 4 ακριβώς, στο ελαφρώς ξαπλωτό. Για να βολεύεστε κι οι δύο σας και να μην κοψομεσιαστεί κανείς, ακουμπάς τη λεκάνη σου σ’ ένα αφράτο μαξιλάρι, για να πάρει το κορμί σου μια τη σωστή την κλίση που βολεύει.

Κουτάλι (για σεξ στο πλάι)

Σεξ στο πλάι, όπου η σωματική επαφή ρυθμίζεται. Ξαπλωμένοι κι εσύ κι εκείνος, χουχουλιάζετε ενώ κάνετε σεξ. Spooning και cocooning. Πρόσεχε μη σε πάρει (ο ύπνος).

Στοματικό σεξ

Το προκαταρκτικό της τεμπέλας και του εραστή του δραστήριου είναι το στοματικό σου, για το οποίο θα ήταν χοντροκομμένο αστείο αν λέγαμε πως απαιτεί καποια φοβερή προσπάθεια από πλευράς σου. Χαλάρωσε κι απόλαυσέ το.