SEX

10 στάσεις του σεξ για τις μέρες που βαριέσαι (να δώσεις πόνο)

Όταν λες στον σύντροφό σου ότι είσαι κουρασμένη και δε μπορείς να κάνεις σεξ, υπάρχουν και οι φορές που πραγματικά το εννοείς. Βασικά μόνο τότε θα έπρεπε να το λες. Παρόλ' αυτά, έχει συμβεί σε όλες μας να νιώθουμε το κορμί μας ερείπιο, αλλά τη διάθεσή μας αρκετά "ξαναμμένη". Τι γίνεται τότε; Εννοείται πως ακούς τη φωνή που λέει πως θες σεξ, απλά το κάνεις με τέτοιο τρόπο που να μην χρειαστεί να κουραστείς πολύ. Άσε κι εκείνον να κάνει καμια δουλειά.

1. Κουταλάτο

 

Ιδανικό για τις φορές που εκτός από κουρασμένη, είσαι και μισονυσταγμένη. Βολέψου, τοποθέτησε τα οπίσθιά σου εκεί που πρέπει, και εκτός από πολύ άνετη, αυτή η στάση σας φέρνει πιο κοντά κι από εκείνες στις οποίες κοιτάζεστε.

2. Ιεραποστολικό

 

Πέρα απ’ το ότι είναι εξ’ ορισμού εξαιρετικά άνετο το να ξαπλώνεις και να αναλαμβάνει άλλος τα ηνία, σε αυτή την παραλλαγή χρειάζεσαι κάγκελα ή ένα γερό προσκεφάλι ώστε να σηκώσεις τα χέρια πάνω απ’ το κεφάλι σου και να κρατάς αντίσταση. Κλείσε τα πόδια σου όσο πιο πολύ μπορείς και γονάτισε ελαφρά. Έτσι το πέος του θα μπαίνει πιο βαθιά κι εσύ θα περνάς καλύτερα.

3. Στα πατώματα (σχεδόν)

 

Πάρτε θέση για ιεραποστολικό, απλά φροντίστε να είστε στο τέλος του κρεβατιού. Όταν φτάνετε κι οι δύο κοντά στην κορύφωση, ανοίξου προς τα πίσω μέχρι το κεφάλι, οι ώμοι και τα χέρια σου να “κρεμαστούν” εκτός κρεβατιού. Το αίμα θα τρέξει στο κεφάλι σου και θα βιώσεις “ερωτική αναστροφή”. Απλά μην το τραβήξεις πολύ, δε λέει να λιποθυμήσεις.

4. Το οκτάρι το καλό

 

Πάτωμα, εσύ από κάτω, μαξιλάρια κάτω από τη μέση σου, κι εκείνος μπαίνει μέσα σου μιμούμενος το σχήμα του 8 με τους γοφούς του.

5. Ο ιστός της αράχνης

 

Ξαπλώστε στο πλάι, αντικριστά και μπλέξτε τα πόδια σας ώστε να έρθετε όσο πιο κοντά γίνεται κατά τη διείσδυση. Φυσικά επιτρέπεται – σχεδόν επιβάλλεται – να του γρατσουνάς την πλάτη με τα νύχια σου.

6. Ηλεκτρισμένη τσουλήθρα

 

Ξάπλωσε μπρούμυτα, βάλε ένα μαξιλάρι κάτω από την κοιλιά σου και άνοιξε λίγο τα πόδια σου, ενώ στήριξε τον κορμό σου στους αγκώνες σου. Εκείνος κάθεται ακριβώς κάτω από τα οπίσθιά σου και τοποθετεί τα πόδια του αριστερά και δεξιά από τα χέρια σου, ενώ στηρίζεται στις παλάμες του σε μια κλίση 45 μοιρών για να διευκολύνεται η διείσδυση. Μόλις βολευτείτε, μπορείς να αφοσιωθείς στην απόλαυσή σου.

7. Ο δράκος

 

Ξάπλωσε μπρούμυτα με τα χέρια σου τεντωμένα πάνω από το κεφάλι σου και άνοιξε λίγο τα πόδια σου. Εκείνος πρέπει να μιμηθεί τη δική σου στάση από πάνω σου και να ξεκινήσει τη διείσδυση με κυκλική κίνηση. Σε πρώτο πλάνο θα έχει τον λαιμό σου, άσε τη γλώσσα του να κάνει την υπόλοιπη δουλειά.

8. Στο πλάι

 

Ξάπλωσε στο πλάι και σήκωσε το ένα σου πόδι, κρατώντας το άλλο τεντωμένο στο κρεβάτι. Εκείνος κρατάει το πόδι σου στον ώμο του και κουνάει κυκλικά τη λεκάνη του κατά τη διείσδυση. Άστον να κάνει όλη τη δουλειά, ενώ εσύ αράζεις κι έρχεσαι σε οργασμό.

9. Στάση με θέα

 

Ζήτα του να κάτσει στο κρεβάτι με τα πόδια του τεντωμένα μπροστά. Ανέβα πάνω του μπρούμυτα ώστε τα χέρια σου να αγκαλιάζουν τους αστραγάλους του. Τέντωσε πίσω τα πόδια σου και χρησιμοποίησε τα δικά του για αντίσταση ώστε να μπορείς να κινήσεις τη λεκάνη σου άνετα πάνω-κάτω στο πέος του.

10. Το λιγκουίνι

 

Γύρνα στο πλάι και βάλε ένα μαξιλάρι κάτω από το κεφάλι σου. Πες του να γονατίσει ακριβώς πίσω από τα οπίσθιά σου περνώντας το ένα πόδι του ανάμεσα στα δικά σου, ώστε να ερεθίζει ταυτόχρονα και την κλειτορίδα σου. Εσύ σφίξε τα πόδια σου και άφησέ τον να μπει όσο πιο βαθιά μπορεί, γεγονός αρκετά εύκολο σε αυτή τη στάση.