ADELE

“Συνήθιζα να κλαίω, τώρα ιδρώνω”: Η Adele όντως ίδρωσε πολύ και η αλλαγή στο σώμα της το αποδεικνύει

Jordan Strauss/Invision/AP

Νέα σελίδα στη ζωή της έχει γυρίσει το τελευταίο διάστημα η Adele. Η 31χρονη ερμηνεύτρια μετά τον χωρισμό της με τον Simon Konecki με τον οποίο έχει αποκτήσει έναν γιο, τον 7χρονο Angelo, έχει αλλάξει άρδην την καθημερινότητά της. Σε αυτήν έχει εντάξει και τη γυμναστική και το αποτέλεσμα είναι φανερό στην εμφάνισή της. Η τελευταία της εμφάνιση στο πάρτι γενεθλίων του καλού της φίλου Drake ήταν αρκετή για να παρατηρήσουν όλοι πόσο έχει αλλάξει το σώμα της. Κούκλα και πριν, κούκλα και τώρα η Adele, ωστόσο σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου η αλλαγή στο σώμα της είναι το λιγότερο που της συμβαίνει αυτή την περίοδο. Η αληθινή και ουσιαστική αλλαγή έχει έρθει στον τρόπο με τον οποίο φαίνεται να απολαμβάνει τον εαυτό και τη ζωή της.

 

Διάβασε επίσης: Adele: Χώρισε μετά από 3 χρόνια γάμου

Αυτή την εσωτερική και εξωτερική αλλαγή έχει παρατηρήσει και η ίδια όπως φαίνεται από τη φωτογραφία με την οποία διάλεξε να ευχηθεί στον Drake για τα γενέθλιά του. Μαζί με την φωτογραφία της από το πάρτι που πραγματοποιήθηκε στα Goya Studios του Hollywood την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου και τις ευχές της προς τον φίλο της, η Adele σχολίασε επίσης: «Συνήθιζα να κλαίω, τώρα ιδρώνω».

 

Την εμφάνισή της με off the shoulder maxi τουαλέτα και τα μαλλιά της ψηλά, καθώς και την ατάκα της, σχολίασε και η ελληνική τηλεόραση όπως θα δεις πιο κάτω.

 

Όσο για τον τρόπο με τον οποίο έχει επιλέξει να ιδρώνει, αυτός είναι, όπως υποστηρίζουν δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, ακολουθώντας ένα πρόγραμμα γυμναστικής που περιλαμβάνει Reformer Pilates. To Reformer είναι το πιο γνωστό και ευρέως χρησιμοποιημένο μηχάνημα του Pilates, ένα πολυόργανο στο οποίο εκτελούνται ασκήσεις για όλο το σώμα.

Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα η Adele έχει χάσει περισσότερα από 7 κιλά μέσα σε λίγους μήνες, με αυτή τη μέθοδο γυμναστικής που ακολουθεί μαζί με την καλή της φίλη και σύζυγο του Robbie Williams, Ayda Fields. «Η Αdele απολαμβάνει τη ζωή της και αυτό το βλέπει σαν προτεραιότητά μας, μαζί φυσικά με το να είναι σωστή μαμά για τον Angelo. Λατρεύει τη γυμναστική που ακολουθεί και πραγματικά έχει λειτουργήσει για εκείνη. Είναι bonus το ότι έχει χάσει κιλά. Οι φίλοι της χαίρονται που έχει χαλαρώσει και έχουν μόνο καλά συναισθήματα για εκείνη. Είναι σαν να κάνει καινούργια αρχή στη ζωή της», έχει πει πηγή από το περιβάλλον της στη ”Sun”. Και όπως βλέπεις η χαρά αυτή «γράφει» και στο πρόσωπό της.

Η Adele και ο Simon Konecki χώρισαν τον Απρίλιο μετά από 3 χρόνια γάμου. «Η Adele και ο σύντροφός της χώρισαν. Παραμένουν αφοσιωμένοι στο να μεγαλώσουν μαζί τον γιο τους με αγάπη. Όπως πάντα, έτσι και τώρα ζητούν σεβασμό στην ιδιωτικότητά τους. Δεν θα υπάρξουν περαιτέρω σχόλια και δηλώσεις», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

Κεντρική φωτογραφία:  Jordan Strauss/Invision/AP