CELEBRITIES

Adele: Χώρισε μετά από 3 χρόνια γάμου

Jordan Strauss/Invision/AP, File

Με μία λιτή ανακοίνωση μέσω του εκπροσώπου Τύπου της στο Associated Press, επιβεβαίωσε το βράδυ της Παρασκευής η Adele τον χωρισμό της από τον Simon Konecki. Η τραγουδίστρια στην οποία όλοι στρεφόμαστε μετά από κάθε χωρισμό μας, δεν είναι πλέον ζευγάρι με τον επιχειρηματία και φιλάνθρωπο με τον οποίο απέκτησε τον γιο της Angelo τον Οκτώβριο του 2012.

«Η Adele και ο σύντροφός της χώρισαν. Παραμένουν αφοσιωμένοι στο να μεγαλώσουν μαζί τον γιο τους με αγάπη. Όπως πάντα, έτσι και τώρα ζητούν σεβασμό στην ιδιωτικότητά τους. Δεν θα υπάρξουν περαιτέρω σχόλια και δηλώσεις», ανέφερε η ανακοίνωση. Όπως διαπίστωσες το «λακωνική» είναι το κύριο χαρακτηριστικό της.

Η 30χρονη τραγουδίστρια έχει κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας σε όλη την πορεία της. Χαρακτηριστικό της στάσης ζωής της απέναντι στην δημοσιοποίηση της προσωπικής της ζωής, είναι το γεγονός ότι επιβεβαίωσε τον γάμο της με τον 44χρονο Simon Konecki, έναν χρόνο αφού έγινε, στην απονομή των βραβειων Grammy το 2017. «Grammys σας ευχαριστώ. Ακαδημία, σε αγαπώ. Μάνατζέρ μου, σύζυγέ μου και γιε μου: Εσείς είστε ο μόνος λόγος που το κάνω όλο αυτό», είχε πει παραλαμβάνοντας ένα από τα βραβεία της.

 

Ο Simon Konecki είναι συνιδρυτής μίας εταιρείας eco – friendly εμφιαλωμένου νερού, που χρηματοδοτεί περιβαλλοντικά project με το νερό στο επίκεντρο, σε όλο τον πλανήτη. Η Adele είχε πει για εκείνον και για το γεγονός ότι δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο της showbiz σε συνέντευξή της στο Vanity Fair το 2016: «Δεν επιθυμώ να είμαι με κανέναν από τη show business, γιατί όλοι μας σε αυτόν τον χώρο έχουμε μεγάλο “εγώ”. Εκείνος δεν νιώθει απειλή από καμία εξέλιξη στην ζωή μου κι αυτό είναι υπέροχο. Είναι η πιο σοβαρή σχέση στην οποία υπήρξα ποτέ. Έχουμε ένα παιδί μαζί και ζούμε μαζί. Όταν έβγαλα τον πρώτο δίσκο μου, όλοι οι άνθρωποι με τους οποίους υπήρξα ζευγάρι ήταν πολύ ανασφαλείς, δεν μπορούσαν να το διαχειριστούν καθόλου. Όταν προσπαθώ να το περιγράψω στους φίλους μου δεν το καταλαβαίνουν, γιατί βγαίνουν με συνομηλίκους μας, αλλά ο Simon είναι ήδη αυτός που είναι και εγώ γίνομαι αυτό που πρόκειται να είμαι. Έχει αυτοπεποίθηση. Είναι τέλειος».

«Αν η σχέση μου με τον Simon ή τον Angelo άρχιζε να έχει προβλήματα, θα σταματούσα να περιοδεύω. Η ζωή μου είναι πιο σημαντική για εμένα από οτιδήποτε και να κάνω γιατί πώς στο καλό θα μπορώ να γράφω τραγούδια αν δεν έχω ζωή; Αν δεν έχω αληθινή ζωή, τότε game over», είχε προσθέσει η Adele. Προς το παρόν το μόνο game over είναι αυτό στην σχέση της με τον Simon. Το πρώην ζευγάρι είχε γνωριστεί το 2011. Η τελευταία κοινή, δημόσια εμφάνιση της Adele με τον 44χρονο ήταν στις αρχές του 2017 σε συναυλία του Elton John στο Los Angeles.

Κεντρική φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision/AP, File