CELEBRITIES

Ο Τόνυ Μαυρίδης ισχυρίζεται ότι παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις του για την Παπαρίζου

Τη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό You θέλησε να ανασκευάσει ο Τόνυ Μαυρίδης. Τα όσα είπε για την Έλενα Παπαρίζου μας ξάφνιασαν και μας απογοήτευσαν. Κάποιος μίλησε για σεβασμό όταν ειπώθηκε ''Απορώ πώς της χάρισα 12 χρόνια από τη ζωή μου.''

Εμφανίστηκε σε νυχτερινό κέντρο των νοτίων προαστίων στην παρουσίαση του νέου τραγουδιού της Αγγελικής Ηλιάδη, με την οποία συνεργάστηκε και μίλησε στις κάμερες. Εξήγησε στους δημοσιογράφους πως έγινε παρερμηνεία των όσων γράφτηκαν. Τα off the record και πάλι στο επίκεντρο. Η φράση ”έκανα λάθος” δεν ακούστηκε, να τα λέμε κι αυτά.

Η δήλωσή του

”Εδώ θα σας πω κάτι. Έγινε μία μεγάλη παρερμηνεία σε αυτό το πράγμα και έχω λάβει τα μέτρα μου και τις επόμενες ημέρες θα μιλήσει και ο δικηγόρος μου. Δηλαδή αυτά που ειπώθηκαν δεν ήταν ακριβώς έτσι όπως ειπώθηκαν. Off the record, ήταν κι αυτό.”

Μετά από αυτή τη δήλωση, το περιοδικό αντεπιτίθεται με ηχητικό ντοκουμέντο της συνέντευξης στο οποίο ακούγεται να λέει όσα διαβάσαμε.

Η απάντηση του περιοδικού

O Τόνυ Μαυρίδης την περασμένη εβδομάδα μίλησε στο περιοδικό YOU και αποκάλυψε για πρώτη φορά άγνωστες πτυχές από την σχέση του με την Έλενα Παπαρίζου και τον επεισοδιακό χωρισμό! Ο ίδιος μάλιστα, δεν δίστασε να ομολογήσει πως η τραγουδίστρια πήγε στην Σουηδία για να κάνει αποτοξίνωση από το πρόβλημα που την ταλαιπωρούσε και δεν ήταν άλλο, από την εξάρτηση από το αλκοόλ.  Στην συνέχεια, όλοι οι δημοσιογράφοι – παρουσιαστές στράφηκαν εναντίον λέγοντας πως δεν έπρεπε να το αποκαλύψει αυτό και αφού πέρασαν τόσα χρόνια που έχουν χωρίσει και έχουν προχωρήσει τις ζωές τους, ήταν μεγάλο λάθος να πει τέτοια πράγματα για την Έλενα, που στην ουσία είναι προσωπικά δεδομένα και δεν αφορούν τον κόσμο. Ο ίδιος βλέποντας όλο αυτό το κράξιμο που έφαγε, η πιο εύκολη λύση ήταν να βγει και να πει πως το περιοδικό και συγκεκριμένα η Τζώρτζια Συρίχα, στην οποία έδωσε και τη συνέντευξη, παραποίησε τα λόγια του και πως θα στείλει ασφαλιστικά μέτρα. Φυσικά αυτά που είπε δεν τα ”έφαγε” κανείς αφού όλοι γνωρίζουν πως αυτή ήταν η άμυνα του, δηλαδή το πιο εύκολο ήταν να διαψεύσει την διευθύντρια του YOU.

Για το φρεσκάρισμα της μνήμης

”Δεν πλακωθήκαμε. Την εμπιστεύτηκα με κλειστά μάτια και την πάτησα. Δεν το είχα με τα χρήματα -λάθος  μου- ναι μεν τα διεκδίκησα για εκείνη, αλλά δεν τα διαχειριζόμουν εγώ. (…) Συναισθηματικά για εμένα αλλά και για εκείνη πιστεύω ότι είχε τελειώσει η σχέση από το 2008, ζούσαμε μαζί για τη δουλειά, την εικόνα της και την τηλεόραση. Εκείνη τότε αποφάσισε να φύγει και να πάει στη Σουηδία για να κάνει αποτοξίνωση από το ποτό και μάλιστα αποχαιρέτησε τον κόσμο από το μικρόφωνο στο μαγαζί όπου εμφανιζόταν με τον Ρέμο λέγοντας ότι είναι η τελευταία της μέρα στην Ελλάδα. Εγώ έμεινα εδώ και την περίμενα να έρθει για να ξεκαθαρίσουμε τα οικονομικά μας, περίμενα τις δικές της αποφάσεις για τα επαγγελματικά  μας πλέον. Στο μεταξύ είχα γνωρίσει την Εύα και είχα προχωρήσει τη ζωή μου. Εκείνη γύρισε μετά από 6 μήνες και μου ζήτησε να τα μαζέψω και να φύγω από το σπίτι.”

”Μας έκανε διάφορες ενοχλήσεις. Δεν έχω να θυμάμαι άσχημα με την Έλενα όσο ήμασταν μαζί, μετά άλλαξε, πιθανόν να θίχτηκε ο γυναικείος της εγωισμός επειδή εγώ προχώρησα τη ζωή μου. (…) Εγώ το μόνο που της ζητάω είναι να με αφήσει στην ησυχία μου και να προχωρήσω τη ζωή μου μαζί με τη γυναίκα μου, τίποτα άλλο. 12 χρόνια δεν πήρα μία δραχμή, ας μην το τραβάει άλλο.”

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency