CELEBRITIES

Η Τατιάνα Στεφανίδου φωτογραφίζει τη Λυδία Ευαγγελάτου να κάνει βουτιές και το Instagram γεμίζει καλοκαιρινή ανεμελιά

NDP Photo Agency

Η Τατιάνα Στεφανίδου έχει κάθε λόγο να χαίρεται το φετινό καλοκαίρι. Παρά τα όσα είχαν γραφτεί για το τηλεοπτικό της μέλλον, ολοκλήρωσε τη σεζόν ανανεώνοντας το ραντεβού της με τους τηλεθεατές για τον Σεπτέμβριο και πάλι μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Ως τότε, απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα ταξιδεύοντας με την οικογένειά της στον αγαπημένο της προορισμό, τα νησιά του Ιονίου.

Διάβασε επίσης: 5 φορές που η κόρη του Νίκου Ευαγγελάτου και της Τατιάνας Στεφανίδου ήταν ίδια ο μπαμπάς της

Ανάμεσα στους επιβάτες του σκάφους με το οποίο ταξιδεύουν η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος, είναι και η κόρη του ζευγαριού, Λυδία. Η Λυδία Ευαγγελάτου έχει μια πολύ στενή και τρυφερή σχέση με τη μητέρα της η οποία την καμαρώνει πραγματικά. Την Κυριακή η Τατιάνα Στεφανίδου έγινε μάλιστα προσωπικός φωτογράφος της Λυδίας, απαθανατίζοντάς την έφηβη καθώς έκανε βουτιές από το σκάφος στο μπλε του Ιονίου.

«Βουτιά στο απέραντο γαλάζιο της Ιθάκης», σχολίασε η Τατιάνα Στεφανίδου δημοσιεύοντας ένα απόλυτα καλοκαιρινό στιγμιότυπο. Ξέμπλεκα μαλλιά, σγουρά από την αλμύρα, ηλιοκαμμένη επιδερμίδα και bonus δύο μέτρα πόδια και η Λυδία Ευαγγελάτου μπορεί άνετα να γίνει η μασκότ του φετινού καλοκαιριού.

 

«Η Λυδία πάντα στενοχωριέται, τα παιδιά πάντα στενοχωριούνται και το ίδιο και οι γονείς με αυτά τα προγράμματα. Και τύψεις νιώθουμε και πολλά κάνουμε και έχουμε μεγαλώσει σε μία εποχή υπερκατανάλωσης και ανάγκης απόκτησης πραγμάτων. Έτσι μεγαλώσαμε και έτσι συνεχίζουμε, ενδεχομένως κακώς», είχε πει σε συνέντευξή της πριν καιρό η Τατιάνα Στεφανίδου για το πώς αισθάνεται που λείπει αρκετές ώρες από το σπίτι, αλλά και πώς αντιδρά η κόρη της απέναντι σε αυτό.

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος έχουν έναν ακόμα γιο το Νικολα, που σπουδάζει στο εξωτερικό. Επιπλέον ο Νίκος Ευαγγελάτος έχει αποκτήσει ένα ακόμα αγόρι, το Λάμπη, από τον γάμο του με τη Ζέτα Θεοδωρακοπούλου.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency