WATCHLIST

Το “αντίο” της Τατιάνας Στεφανίδου στους τηλεθεατές και η απάντηση για το μέλλον της στον ΣΚΑΪ

Instagram/tatistefanidou

Ως «μεγάλη γιορτή» χαρακτήρισε την τελευταία της εκπομπή στον ΣΚΑΪ για φέτος η Τατιάνα Στεφανίδου. Η παρουσιάστρια του «Μαζί σου» αποχαιρέτισε τους τηλεθεατές μιλώντας για την φετινή σεζόν που τη βρήκε να μετακομίζει στον ΣΚΑΪ από το Open και στην πρωινή ζώνη. Όπως είπε η ίδια τα πράγματα δεν ξεκίνησαν ευνοϊκά, ωστόσο κατέληξαν ανέλπιστα καλά σε ότι αφορά τις επιδόσεις της εκπομπής στους πίνακες τηλεθέασης. Η ίδια αναφέρθηκε στις φήμες που τη θέλουν να μένει οριστικά εκτός ΣΚΑΪ, προτρέποντας τους πάντες να μην πουν τίποτα πριν δουν το τέλος της εκπομπής, και όπως αποδείχτηκε ήξερε τι έλεγε.

Διάβασε επίσης: Οι 8 διάσημες Ελληνίδες με τα πιο ωραία μάτια

«Μια πολύ μεγάλη γιορτή είναι αυτή η τελευταία μας εκπομπή αγαπητοί φίλοι. Είναι μια γιορτή γιατί τα καταφέραμε και φέτος. Ήρθαμε εδώ στον ΣΚΑΪ, ξεκινήσαμε πάρα πολύ δύσκολα -κακά τα ψέματα- και όταν λέω δύσκολα εννοώ ότι και οι συνθήκες ήταν δύσκολες και η προσαρμογή και σε ένα στούντιο μακριά από τον ΣΚΑΪ και η ένταξη στο δυναμικό με τις δυσκολίες της… Το θέμα όμως είναι ότι με τη δική σας αγάπη, με το δικό μας πάθος για δουλειά, με το δικό μας πείσμα, με τη δική σας στήριξη, η εκπομπή αυτή κλείνει και αυτή τη σεζόν πρώτη στη ζώνη της.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα επίσημα στοιχεία της Nielsen, για άλλη μια φορά, επειδή εσείς το αποφασίσατε, επειδή εσείς μας στηρίξατε, η εκπομπή μας τα κατάφερε. Είμαστε εδώ για να σας πούμε ένα κολοσσιαίο ευχαριστώ -διότι εσείς αποφασίζετε- που για άλλη μια φορά είσαστε κοντά μας, που για άλλη μια φορά μας δώσατε μια σημαντική πρωτιά με μεγάλη διαφορά από το δεύτερο πρόγραμμα και που μας δώσατε πολλές πρωτιές και στο δυναμικό κοινό.

Πολλά ακούγονται, πολλά γράφονται… ναι, ξεκινήσαμε δύσκολα, πώς κλείσαμε είναι το θέμα. Μην πεις τίποτα πριν δεις το τέλος! Και το τέλος το αποφασίσατε εσείς! Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας γι’ αυτό το φετινό τηλεοπτικό ταξίδι», είπε χαρακτηριστικά η Τατιάνα Στεφανίδου, θέλοντας ίσως να αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει την πορεία της στο κανάλι του Φαλήρου, παρόλο που μέχρι τώρα τα δημοσιεύματα την ήθελαν οριστικά εκτός του ΣΚΑΪ.

Η Τατιάνα Στεφανίδου σύμφωνα με όλα όσα έχουν γραφτεί ως τώρα δεν είναι πιθανόν να επιστρέψει ούτε στον ΑΝΤ1 με τον οποίο είχε συνεργαστεί παλιότερα αλλά ούτε και στο Open, ενώ τα σενάρια συζητήσεων με το One είναι στη «σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας» όπως είχε ειπωθεί στο Happy Day. Από την άλλη η έλευση του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ με την καθημερινή του infotainment εκπομπή που θα ξεκινά καθημερινά στις 12 είναι δεδομένο πως εκτοπίζει την ώρα προβολής της εκπομπής «Μαζί σου». Ωστόσο η ίδια στο τέλος της εκπομπής επανήλθε στο θέμα και έδωσε την οριστική της απάντηση σε όλα τα σενάρια σημειώνοντας: «Θα συνεχίσω να δουλεύω στον ΣΚΑΪ».

Στο φινάλε, η Τατιάνα Στεφανίδου ανέφερε τα εξής: «Κάπως έτσι ολοκληρώνεται μία σεζόν, η οποία είχε πάρα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα για μας, ήρθαμε εδώ στον ΣΚΑΪ. Πάνω απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω τον ΣΚΑΪ που μου έδωσε αυτή την τεράστια ευκαιρία, γιατί είναι τιμή να δουλεύεις για τον ΣΚΑΪ. Έφυγα από έναν πολύ μικρό τηλεοπτικό σταθμό, πάρα πολύ μικρό, που κι εκεί όμως με είχε αγκαλιάσει και αγαπήσει ο κόσμος, ήρθα σε έναν σταθμό μεγάλο, ένας σταθμός που είναι ιδέα και γι’ αυτό λέω είναι τιμή μου που δούλεψα εδώ. Και θα συνεχίσω να δουλεύω και του χρόνου -γιατί έχουν γραφτεί πάρα πολλά. Πολλοί θέλατε να σταματήσω, δεν θα σταματήσω. Τιμή μου που δούλεψα και τιμή μου που θα συνεχίσω να δουλεύω γι’ αυτόν τον σταθμό» σημείωσε και συνέχισε με τις ευχαριστίες στους συνεργάτες της και τους τηλεθεατές. «Θέλω να ευχαριστήσω κι εσάς, αγαπητοί τηλεθεατές, που μας δώσατε αυτή την ευκαιρία να συνεχίσουμε. Εσείς επιλέξατε να μας βλέπετε, να είστε κοντά μας κάθε μέρα, κάθε μήνα και πιο πολύ. Αυτό ήταν το εντυπωσιακό. Ξεκινήσατε δειλα… «τι θα κάνει τώρα η Τατιάνα στον ΣΚΑΪ;» και κάθε μήνα αυτό το κύμα της αγάπης σας αυξανόταν και φτάσαμε να τερματίσουμε για άλλη μια χρονιά πρώτοι στη ζώνη μας εξαιτίας σας. Θα φύγουμε διακοπές και θα γυρίσουμε ξεκούραστοι με ακόμα περισσότερες ιδέες. Πάμε διακοπές κι ερχόμαστε εδώ ακόμα πιο δυναμικά! Να είστε όλοι καλά! Κλείνω με το τραγούδι σύμβολο για μένα: βάλαμε φωτιά στα φρένα και μας έμεινε το γκάζι, τη ζωή μου μηδενίζω πίσω δεν ξαναγυρίζω», κατέληξε η παρουσιάστρια
 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/tatistefanidou