CELEBRITIES

Τάνια Τρύπη: H ανάρτηση σε έντονο ύφος μετά τις φήμες χωρισμού

NDP Photo Agency

Την περασμένη εβδομάδα ξεκίνησαν να κυκλοφορούν δημοσιεύματα που ήθελαν την Τάνια Τρύπη να έχει χωρίσει μετά από δύο χρόνια σχέσης από τον πρώην προπονητή της ποδοσφαιρικής ομάδας του Εθνικού Αστέρα, Πάνο Οικονόμου. Σύμφωνα μάλιστα με τη Real News το τέλος στην σχέση τους ήρθε μετά την απόφασή τους να συγκατοικήσουν.

«Η καθημερινότητα τους δεν ήταν αυτή που περίμεναν. Ξαφνικά άρχισαν να βγαίνουν στην επιφάνεια προβλήματα που υπέβοσκαν από καιρό στη σχέση τους, τα οποία τελικά τούς οδήγησαν σε κρίση» έλεγε στην εφημερίδα στενός τους φίλους.

Η ηθοποιός μετά από όσα έχουν γραφτεί αποφάσισε την Πέμπτη 23 Αυγούστου, να κάνει μια ιδιαίτερη ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, και δεν ήταν σε καθόλου ήπιο τόνο όπως θα δεις. «Μαγκιά είναι να μην είσαι εγωιστής παρτάκιας και ξερόλας. Να ξέρεις να αποδέχεσαι τις αδυναμίες και τα πάθη σου. Να δείχνεις ποιος είσαι από την πρώτη στιγμή. Να είσαι πρόσωπο καθαρό και όχι προσωπείο. Να μην θυμάσαι και να ξεχνάς ότι σε συμφέρει. Να κρατάς την ψυχή σου καθαρή και να μην την ξεπουλάς. Μαγκιά είναι να είσαι αληθινός» έγραψε η Τάνια Τρύπη.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency