CELEBRITIES

Στράτος Τζώρτζογλου – Σοφία Μαριόλα: Το χορευτικό, ο μάγος, η κουμπάρα Βάνα Μπάρμπα και ο Ζορμπάς

ndp

Πώς είναι ένας γάμος στον οποίο υπήρξε καλεσμένη όλη η Ελλάδα; Μην αναρωτιέσαι άλλο, ο γάμος του Στράτου Τζώρτζογλου και της Σοφίας Μαριόλα με το ανοιχτό τους προσκλητήριο έγινε οπότε έχουμε όλες τις απαντήσεις. Το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε το Σάββατο 8 Ιουνίου στο μικρό εκκλησάκι του Τιμίου Σταυρού στο Ακρωτήρι Χανίων. Και μάθαμε πολλά πράγματα για τη διοργάνωση γάμων από αυτούς. Το πρώτο και σημαντικότερο είναι να υπάρχει αγάπη.

Αυτή την αγάπη μπορείς να δεις διάχυτη στο video με όλα όσα έγιναν στον γάμο τους που έπαιξε στην «Φωλιά των Κου Κου» η κάμερα της οποίας γλέντησε μαζί με τους νεονύμφους. Οι πρώτες ατάκες του Στράτου Τζώρτζογλου με το που είδε τη Σοφία του: «Κουκλάρα μου, ομορφιά μου. Σ’ αγαπώ», τα λόγια εκείνης μετά τον γάμο: «Η πιο όμορφη ημέρα της ζωής μου. Είναι σαν μια ταινία που τη ζω κι εύχομαι πάντα έτσι να είμαστε». Η αγάπη παντού.

Το δεύτερο μάθημα είναι να μαζέψεις όσες περισσότερες ευλογίες μπορείς πριν τον γάμο. Μετά την επίσκεψή τους στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδας Ιερώνυμο, οι δυο τους βρέθηκαν και με τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης, ενώ επιπλέον νήστεψαν για μία εβδομάδα πριν το γάμο. Έτσι ένιωθαν, έτσι έπραξαν και όλα καλά.

Διάβασε κι αυτό: Κικίλιας – Μπαλατσινού και Τζώρτζογλου – Μαριόλα στην Αρχιεπισκοπή Αθήνων και στο Πρωινό η συζήτηση φούντωσε

Το τρίτο μάθημα είναι να έχεις μια κουμπάρα που χαίρεται πραγματικά για εσένα και θα κάνει και πάταγο άμα τη εμφανίσει. Η δικιά τους κουμπάρα ήταν η Βάνα Μπάρμπα και τα λόγια είναι περιττά. Η Βάνα έφτασε πρώτη στην εκκλησία και περιέγραψε στην κάμερα του σταθμού τη συγκινητική στιγμή της προηγούμενης νύχτας όταν ο Στράτος Τζώρτζογλου βούτηξε στο νερό και βγαίνοντας φώναζε «σ’ αγαπώ» στη Σοφία του. Καρδούλες παντού. Μαζί με τη Βάνα το ζευγάρι πάντρεψαν οι: Μαθιός Αστροπαλίτης, Σπύρος Μπουρνάζος και Γιώργος Δεσύπρης. Αλλά η Βάνα ήταν που ξεχώρισε.

ndp

NDP Photo Agency

Το τέταρτο είναι να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που σε αγαπούν πραγματικά και ο Στράτος Τζώρτζογλου είχε τον γιο του Αλκιβιάδη ο οποίος δήλωσε:«Νιώθω πάρα πολύ χαρούμενος, του αξίζει αγάπη και χαρά. Είμαι πάντα δίπλα του». Κι αυτό ήταν αρκετό. Μαζί τους και τα αδέρφια του Στράτου που πάντα τον καμαρώνουν και η μαμά της Σοφίας, στο πλευρό της μόνιμα.

NDP Photo Agency

 NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Διάβασε επιπλέον: Ο Στράτος Τζώρτζογλου μας συστήνει τον αδερφό του. Μην περιμένεις να τα δεις διπλά

Μάθημα πέμπτο: Η διασκέδαση των καλεσμένων είναι η μεγαλύτερη σου μέριμνα. Και το ζευγάρι φρόντισε να τους κρατήσει χαρούμενους μέχρι να φτάσει στο κέντρο για τη γαμήλια δεξίωση με σαξοφωνίστα αλλά και με τον Μάγο Ζάκρη ο οποίος ωστόσο υπολόγιζε να κάνει τα νούμερά του με την κουμπάρα και τη νύφη κι έμεινε να τα κάνει με εθελοντές καλεσμένους όπως η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου.

Μάθημα έκτο και τελευταίο: Ζήσε τη νύχτα του γάμου σου όπως ακριβώς θέλεις χωρίς να νοιάζεσαι για τίποτα άλλο. Το ζευγάρι απήγγειλε στίχους του Ερωτόκριτου, η ορχήστρα τραγούδησε μαντινάδες στην Βάνα Μπάρμπα, ο Στράτος και η Σοφία εμφανίστηκαν εκατέρωθεν του τεράστιου μπάνερ με τη φωτογραφία τους και παρουσίασαν ένα χορευτικό αλλά και το συρτάκι του Ζορμπά παρέα με παραδοσιακούς χορευτές της Κρήτης, και όλα κύλησαν όπως ακριβώς τα ήθελαν. Σε ένα τεράστιο θέαμα με πρωταγωνιστές τους ίδιους και την αγάπη τους.

ndp

 NDP Photo Agency

ndp

 NDP Photo Agency

Κι ένα μάθημα για τα μεθεόρτια. Δεν ξεχνάς να ευχαριστήσεις κανέναν. Ο Στράτος Τζώρτζογλου το έκανε με ένα video στο Instagram όπου ανέφερε από τον σχεδιαστή του νυφικού της καλής του, Βλάσση Χολέβα μέχρι τον άνθρωπο που επιμελήθηκε σκηνοθετικά τον γάμο του μαζί με τον ίδιο, τον Θάνο Ζήκα. Νόμιζες ότι η σκηνοθεσία ήταν αχρείαστη; Ποτέ δεν είναι.

View this post on Instagram

ΓΑΜΟΣ Στρατος & Σοφια 8 Ιουνιου Ιερος ναος Τιμιος Σταυρος Ακρωτηρίου Χανια Γιατί η αγάπη όλους μας ενώνει , γιατί … ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ Γλέντι στο Sea View Beach Bar Restaurant στην παραλία του ΖΟΡΜΠΑ ,στον Σταύρο Ακρωτηρίου στα Χανια Μανώλης Κονταρος – Λαγουτο Κωστας Σταυρουλιδακης -Λύρα Παναγιωτης Μαρακάκης – Λαγουτο Μιχαλης Πετσακης -Λαγουτο Σταυραετος Τσαγκαράκης – Ούτι Raper: Μιχάλης Σαμιώτης Σαξόφωνο Άγγελος Καλαβρυτινός Χορευτικός Σύλλογος Χανίων Βιγλάτορες Ο μάγος Γιωργος Ζακρης Χορογραφίες Elias Bageorge DJ Χριστίνα Γιαννοπουλου Σκηνοθετική επιμέλεια :Στρατος Τζώρτζογλου – Θάνος Ζήκας Θα διαβαστούν κείμενα απο τον Ερωτόκριτο απο Στρατο Τζώρτζογλου και Σοφια Μαριολα Μαντινάδες απο την Βάνα Μπαρμπα – Νυφικό by Vlasis holevas – Γαμπριάτικο κουστούμι by Nikos apostolopouloss – DJ by christina giannopoulou – Hairdressing by nassos katsiadramis – Make up by karathanasi dimitra – bachelor gifts by weddingbox.gr & xaritomeni.miss.note – Προσκλητήρια γαμου – by carouzel events – Στολισμός εκκλησίας και γλεντιού by moments @neleftheriadou Transfer and cruises by Cretan Luxury services and Τζατζανης Νικος – Φανη Κατσουλάκη Οι πρωτες Ευχές για τον γάμο μου ,απο την «Γυναίκα χωρίς όνομα»!!! Συγκίνηση και γέλιο χαράς! Το ξέρω ότι λόγω υποχρεώσεων δεν θα έρθετε και μας συγκίνησε πολυ οι ευχες σας στο βιντεάκι που μας στείλατε! Σας ευχαριστω όλους παιδιά ! Είστε οικογένεια μου! Θα ειναι σαν να είστε εδώ μαζί μας ,στον γάμο μας,στον Σταύρο Ακρωτηρίου ! Θα σας αφιερώσω το συρτάκι που θα χορέψω μαζί με την Σοφια ,εκεί που χόρεψε ο Αλεξης Ζορμπας!!! Σας ευχαριστω ΟΛΟΥΣ παιδιά !!! @sofiamariola @gynaika.xwris.onoma @gynaika.xwris.onoma @gynaika_xoris_onoma @gynaika_xoris_onoma_fans @gynaika_xvris_onoma_ @gynaika_xwris_onoma_ @gynaika_xwris_onoma_fanpage @gynaika_xwris_onoma_official @gynaikaxorisonoma @gynaikaxorisonoma1 @gynaikaxorisonoma_ @gynaikaxorisonomaofficial @gynaikaxwrisonoma__fp @gunaika.xwris.onoma.official @gunaika_xwris_onoma_official @gunaika_xwris_onoma @dora_makrygianni @dora_makrigianni_fp @thanasispatriarcheas @tamillakulievaofficial @stratos_sofiafanclub @sofiamariola @bageorgeilias

A post shared by Stratos Tzortzoglou (@stratos_tzortzoglou) on

 

Όσο για το ταξίδι του μέλιτος, αυτό είναι ταξίδι της καρδιάς όπως είπε ο Στράτος Τζώρτζογλου και είμαστε βέβαιες πως θα το ζήσουν με τον δικό τους extravagant τρόπο.

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency