CELEBRITIES

Ο Στράτος Τζώρτζογλου μας συστήνει τον αδερφό του. Μην περιμένεις να τα δεις διπλά

ndp

Τον Στράτο Τζώρτζογλου τον ξέρεις. Ξέρεις ότι είναι ηθοποιός, ότι υπήρξε παντρεμένος με τη Μαρία Γεωργιάδου με την οποία έχουν έναν γιο τον Αλκιβιάδη και ότι είναι πολύ ερωτευμένος και έτοιμος να ξαναπαντρευτεί με την αγαπημένη του Σοφία Μαριόλα. Άλλα πράγματα για την οικογενειακή του κατάσταση μάλλον δεν ήξερες. Όπως ας πούμε το γεγονός ότι έχει δύο αδέρφια, τον Σπύρο και τον Γιώργο.

Μια φωτογραφία με τον τελευταίο μοιράστηκε πριν από λίγες ημέρες στο Instagram. Ο Στράτος Τζώρτζογλου βρισκόταν μαζί του και με τον σκηνοθέτη Robert Haufrecht στο ρεπεράζ που έκαναν για τοποθεσίες γυρισμάτων της νέας του ταινίας «Termination Event» όπως σχολίασε ο ίδιος ο ηθοποιός. Και μπορεί να μην βλέπεις κάποια μεγάλη ομοιότητα με τον αδερφό του στην παρακάτω φωτογραφία αλλά σίγουρα διακρίνεις την ίδια ζεστασιά στο βλέμμα και το χαμόγελό τους.

 

Όσο για τον μικρότερο αδερφό τους τον Σπύρο δεν θα σε αφήσουμε παραπονεμένη, αφού ο Γιώργος Τζώρτζογλου είχε ανεβάσει πριν καιρό μια φωτογραφία των τριών τους όπου μπορείς να τους δεις σε απαρτία.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency