CELEBRITIES

O Σπύρος Μπιμπίλας λέει ότι μοιάζει με τον Μέγα Αλέξανδρο κι έχει δίκιο

ndp

Ο Σπύρος Μπιμπίλας είναι πολλά πράγματα. Είναι ηθοποιός, είναι πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, είναι πανταχού παρών σε πρεμιέρες, εκδηλώσεις, απονομές βραβείων και άλλα πολλά. Επίσης θα μπορούσε να ποζάρει για σύγχρονες αναπαραστάσεις του Μεγάλου Αλεξάνδρου και δε το σκεφτήκαμε μόνες μας αυτό, ο ίδιος μίλησε για την ομοιότητά του με το ιστορικό πρόσωπο στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα». Όσα είπε σχολιάστηκαν και στην «Φωλιά των Κου Κου».

Διάβασε κι αυτό: Η απίστευτη ομοιότητα του 25χρονου γιου του Alain Delon με τον πατέρα του. Oh la la

«Η πολύ μακρινή μου καταγωγή είναι από τη Χαλκιδική, άσε που μοιάζω με το Μέγα Αλέξανδρο. Κι όταν μου λένε “Έλα μωρέ, δεν είμαστε Έλληνες, έχουμε πρόσμιξη” εγώ απαντώ: “Εγώ δεν έχω πρόσμιξη”. Με είχαν διαλέξει για μια Αμερικανική ταινία που δε γυρίστηκε τελικά, για να παίξω τον Μέγα Αλέξανδρο σε μικρή ηλικία. Και είχαν βάλει το νόμισμα με τον Μέγα Αλέξανδρο δίπλα στο προφίλ μου και είναι ακριβώς το ίδιο», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

AP Photo/Petar Petrov

AP Photo/Petar Petrov

Και αν δυσκολεύεσαι ακόμα να πιστέψεις όπως κι εμείς όσα διάβασε κι άκουσες στο παραπάνω βίντεο δες το παρακάτω απομονωμένο πλάνο από τη συνέντευξή του, δες την φωτογραφία του προφίλ του από τα νιάτα του και μην ντραπείς να το παραδεχτείς. Με τον Μέγα Αλέξανδρο συγκεκριμένα δεν ξέρουμε αν είναι φτυστός, αλλά με τα αρχαία αγάλματα, τις προτομές, τα αγγεία, τους πίνακες που απεικονίζουν αρχαίους Έλληνες και Ρωμαίους αυτοκράτορες είναι τάλε κουάλε.

AP Photo/Bebeto Matthews

AP Photo/Bebeto Matthews

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency