CELEBRITIES

Η απίστευτη ομοιότητα του 25χρονου γιου του Alain Delon με τον πατέρα του. Oh la la

Vianney Le Caer/Invision/AP

Όταν σκέφτεσαι ποιος θα μπορούσε να θεωρηθεί ο πιο όμορφος ηθοποιός όλων των εποχών, είναι δύσκολο να μην περάσει από το μυαλό σου ο Alain Delon. O 83χρονος ηθοποιός μπορεί είναι μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα (στα όρια της κατάπτυστης θα έλεγα) καθώς έχει παραδεχτεί δημόσια ότι έχει χτυπήσει γυναίκες, ενώ έχει εκφράσει και ακροδεξιές αλλά και ομοφοβικές απόψεις. Υπήρξε ωστόσο ένας εκπληκτικός ηθοποιός και ένας πανέμορφος άνδρας, ένας άνδρας sex symbol της δεκαετίας του 1960, με τα πιο γκριζογάλανα μάτια που έχεις δει ποτέ.

 

Arthur Mola/Invision/AP

Arthur Mola/Invision/AP

Ο 83χρονος που είδαμε πρόσφατα να παραλαμβάνει το τιμητικό βραβείο για την προσφορά του στο 72ο Φεστιβάλ των Καννών, είχε πει σε παλιότερη συνέντευξη για την ομορφιά του: «Ήμουν πολύ, πολύ ωραίος. Οι γυναίκες πάθαιναν όλες εμμονή μαζί μου». Και μόλις τον δεις στις παρακάτω παλιές φωτογραφίες του θα καταλάβεις το γιατί.

AP Photo

Με τη «μεγάλη του αγάπη» όπως την είχε αποκαλέσει, τη Romy Schneider – AP Photo

AP Photo /Roy Boynton

 Με τη Shirley MacLaine στα γυρίσματα της ταινίας “The Yellow Rolls- Royce”- AP Photo/Roy Boynton

AP Photo/Jim Pringle

Στα γυρίσματα της ταινίας “The Sicilians” AP Photo/Jim Pringle

Διάβασε κι αυτό: Βασίλης Κεκάτος: Ο πρώτος Έλληνας σκηνοθέτης που κερδίζει Χρυσό Φοίνικα στις Κάννες. 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις γι’ αυτόν

Τα καλά νέα είναι ότι παρόλο που τα χρόνια πέρασαν και σαν προσωπικότητα ο Alain Delon δεν είναι συμπαθής όπως καταλαβαίνεις, υπάρχει ένας νεαρός σωσίας του εκεί έξω. Ο 25χρονος γιος του, Alain Fabien Delon.

View this post on Instagram

@alimahdaviparis @handk_officiel @maisonvalentino

A post shared by Alain-Fabien Delon (@alainfabiendelon) on

 

Ο Alain Fabien Delon είναι το μικρότερο από τα 4 παιδιά του και το δεύτερο που απέκτησε μαζί με τη Rosalie Van Breemen, μετά την Anouchka. Ο 25χρονος δεν μοιάζει απλά, μοιάζει εκπληκτικά με τον πατέρα του και η ομορφιά του του έχει εξασφαλίσει μια καριέρα ως μοντέλο με φωτογραφίσεις για τη Vogue αλλά κι ένα εξώφυλλο στο Κορεάτικο GQ. Από το 2015 ο Alain Fabien Delon είναι επίσης το επίσημο πρόσωπο της Dior, ενώ έχει ξεκινήσει και την καριέρα του ως ηθοποιός έχοντας συμμετοχή σε σειρές της γαλλικής τηλεόρασης.

View this post on Instagram

A post shared by Alain-Fabien Delon (@alainfabiendelon) on

 

Ο νεαρός γόης της οικογένειας σε συνέντευξή του έχει δηλώσει ότι δεν αισθάνεται κανένα βάρος λόγω του ονόματός του. «Όχι περισσότερη πίεση από αυτή που νιώθει ο καθένας θέλοντας να επιτύχει στη ζωή του. Η ίδια πίεση που νιώθει κάθε παιδί που ακολουθεί την καριέρα του πατέρα του» είπε και δεν ξέρω αν σε έπεισε. Ο Alain αποκάλυψε επίσης ότι μικρότερος, στα 18 του το είχε σκάσει από το σπίτι και έζησε σαν άστεγος στους δρόμους. Χαρακτηριστικό της επαναστατικότητάς εκείνης της περιόδου της ζωής του ήταν η δήλωσή του στο Vanity Fair: «Οι γονείς μου ήταν πάντα οι χειρότεροι εχθροί μου. Από τότε που ενηλικιώθηκα προσπαθώ να ξαναφτιάξω τη ζωή μου. Δεν έχω σπίτι, ούτε λεφτά στην τράπεζα. Κι όμως, είμαι γιος του πιο μεγάλου σταρ του γαλλικού σινεμά. Ενός πλούσιου άντρα, που με εγκατέλειψε». Πλέον δηλώνει πολύ πιο ήρεμος, ενώ η σχέση και με τους δύο γονείς του έχει αποκατασταθεί πλήρως και είναι πολύ καλή, όπως λέει.

View this post on Instagram

GQ – @gq_korea #cover #editorial #model

A post shared by Alain-Fabien Delon (@alainfabiendelon) on

View this post on Instagram

#editorial #fashion @caleomag @dennisweberofficial

A post shared by Alain-Fabien Delon (@alainfabiendelon) on

 

Όσο για τα μελλοντικά του σχέδια ο ίδιος διατείνεται πως δεν κάνει όνειρα, μόνο θέτει στόχους. Και αν το «ατίθασο» παρελθόν του και το αντίστοιχο γονίδιο που μάλλον κληρονόμησε από τον πατέρα του είναι οριστικά πίσω του, μάλλον θα πετύχει κάθε του στόχο. Σίγουρα έχει πετύχει bullsey στην καρδιά μας. Το ίδιο και στην καρδιά της ηθοποιού Capucine Anav με την οποία είναι ζευγάρι από το 2017, αλλά μη λυπάσαι καθόλου, εμείς χαιρόμαστε για την ευτυχία του.

Και για το τέλος μια μικρή οικογενειακή στιγμή ευτυχίας, μια μικρή οικογενειακή στιγμή απόλυτης ομορφιάς.

Kεντρική φωτογραφία: Vianney Le Caer/Invision/AP